Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Δίνει το ΑΦΜ της σε ομάδα των Γιαννιτσών το Μαυροβούνι;



Έντονα  κυκλοφόρησε τις τελευταίες  μέρες η φημολογία για το ενδεχόμενο το ΑΦΜ της Δόξας Μαυροβουνίου να χρησιμοποιεί από ομάδα των Γιαννιτσών , με νέα ονομασία που θα παίξει στην Γ΄Εθνική.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχει κάτι επίσημο . Οι πληροφορίες πάντως φέρουν τον πρόεδρο της Δόξας να συζητά με επιχειρηματίες των Γιαννιτσών .
Μάλιστα ο ίδιος , φέρεται να δήλωσε στο τύπο ότι  «Είμαι σε συζητήσεις με επιχειρηματίες από τα Γιαννιτσά, όμως ακόμη δεν ξέρουμε αν θα επέλθει οριστική συμφωνία. Στόχος μας είναι να δημιουργηθεί μια ισχυρή ομάδα με μπάτζετ για να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής. Η ομάδα δεν μπορεί να σταθεί στο Μαυροβούνι δεν είναι δυνατό να λειτουργήσει. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ομάδα για κάτι καλό. Θεωρώ ότι ως το τέλος της εβδομάδας θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πάντα, είτε θετικά, είτε αρνητικά», ενώ για τους επιχειρηματιες που συζητά τόνισε:

«Είναι άνθρωποι με οικονομική επιφάνεια που μπορούν να σηκώσουν το βάρος μια ομάδας ότι μπορεί να γίνει κάτι καλό στα Γιαννιτσά», ενώ στην περίπτωση που δεν υπάρχει θετικό αποτέλεσμα στις συζητήσεις ο πρόεδρος τόνισε «Θα κοιτάξουμε να βρούμε άλλη λύση. Η ομάδα δεν υπάρχει περίπτωση να μην κατεβεί κανονικά στη Γ’ Εθνική».

Σε περίπτωση πάντως που θα μετακόμισει στα Γιαννιτσά είναι δεδομένο πως αλλάζει όνομα η ομάδα αλλά πρόεδρος θα παραμείνει ο Θεόδωρος Δανιηλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)