Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Μικρή συμμετοχή του κόσμου της Αλμωπίας στο συλλαλητήριο της Αριδαίας για την Μακεδονία








ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΙΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ
ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ. 
ΕΦΕΡΑΝ ΟΜΙΛΗΤΗ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ
 ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΙΚΑΝΟΣ 
ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ




Τελικά  ο κόσμος γύρισε την πλάτη στο συλλαλητήριο που σύμφωνα με τις επίσημες


ανακοινώσεις διοργάνωσαν πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι της Αλμωπίας  σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την συμφωνία των Πρεσπών για την ονομασία της ΠΓΔΜ. , το απόγευμα της Πέμπτης . Η συμμετοχή του κόσμου ήταν λίγο μεγαλύτερη από τις εκτιμήσεις αντικειμενικών παρατηρητών  και κατά πολύ λιγότερη από αυτή των διοργανωτών που περίμεναν πάνω από 10 χιλ . Κοσμο.  (παραβρέθηκαν περίπου 1500-1800 άτομα)
Να σημειωθεί δε ότι ο καιρός κράτησε και δεν έβρεξε.
Δεν βοήθησε και το όλο στήσιμο της εξέδρας και η διάταξη των συμμετεχόντων . Εντύπωση έκανε το γεγονός ότι δεν ανακοινώθηκαν επίσημα στον χώρο του συλλαλητηρίου  οι σύλλογοι που συμφωνούσαν με το ψήφισμα Και μάλιστα για ιστορικούς λόγους.  Διότι σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχαν σύλλογοι που διαχώρισαν την θέση τους. 


 Έτσι επιβεβαίωσαν την  "φιλολογία" που προηγήθηκε ότι το συλλαλητήριο ήταν υποκινούμενο από την Νέα Δηοκρατία και βρήκε πρόθυμους ελάχιστους που  τους ενδιαφέρουν άλλα πράγματα και  άρπαξαν την ευκαιρία  για τους στόχους τους. Οι ομιλητές προέρχονταν από τον χώρο της Εκκλησίας. Ο Αρχιερατικός επίσκοπος Αλμωπίας π. Στέφανος Δέβρελης απεύθυνε χαιρετισμό  εκ μέρους του Μητροπολίτη που απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων . Χαιρετισμό απεύθυνε κι ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Ιλαρίωνα Προμάχων . Τάχθηκαν κατά της συμφωνίας και κάλεσαν τον λαό να μην την δεχθεί.
Εντύπωση  προκάλεσε το γεγονός ότι ο κύριος ομιλητής δεν ήταν από την Αλμωπία ( ήταν πολύ καλός πάντως) γεγονός που σχολιάσθηκε  από τον κόσμο. Πολλοί αναρωτήθηκαν μάλιστα _ίσως εύλογα_  για ποιο λόγο η περιοχή να μην έχει έναν άξιο να μιλήσει. Πληροφορίες  φέρουν διοργανωτές του συλλαλητηρίου να μην θέλουν τοπικό ομιλητή για να μην «αναδειχθεί» μέσα από το συλλαλητήριο. Άλλες πηγές –αδιασταύρωτες ακόμα- κάνουν λόγο για μη εμπιστοσύνη στους τοπικούς.
Δεν  έγινε το ίδιο και με  την εκφώνηση του ψηφίσματος , _και πολύ σωστά_ που διάβασε η Ολυμπία Χουρσόγλου.
Κατά την διάρκεια του συλλαλητηρίου αποδοκιμάστηκε η κυβέρνηση και οι βουλευτές που ψήφισαν την συμφωνία . Η συμφωνία βέβαια δεν έχει ακόμα ψηφισθεί  από την βουλή , όπως  ψευδώς αναφέρθηκε από   τον κεντρικό ομιλητή  , αλλά και  το  ψήφισμα, και το γνωρίζουν αυτό όλοι. 

Μεταξύ άλλων παραβρεθήκαν ο βουλευτής της Ν,Δ. Γιώργος Καρασμάνης , ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Διονύσης Σταμενίτης , και ο περιφερειακός σύμβουλος Π. Ζέρζης και δημοτικοί σύμβουλοι προσκείμενοι στη Νέα Δημοκρατία. Επίσης παραβρέθηκαν και αρκετοί  Ιερείς από την Αλμωπία .

Με λίγα λόγια οι διοργανωτές όφειλαν να είναι αρκετά πιο προσεκτικοί  και να δείχνουν σεβασμό στα Ιερά και όσια  της Μακεδονίας  μας. 
Ακόμα άξιον απορίας είναι ότι τοπικά σάιτ που έδειχναν live , άλλα συλλαλητήρια , δεν μετέωσαν τίποτα ζωντανά για να μην φανεί η τεράστια αποτυχία. 






40 σχόλια:

  1. γιατι δεν ανεβαζεις φωτογραφιες και απο την αλλη μερια ?? απο εκει που ηταν ολος ο κοσμος ?? αυτο που κανεις δεν ειναι δημοσιογραφια ειναι κακολογια....γερικη αρκουδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατι δεν ανεβαζεις φωτογραφιες και απο την αλλη μερια ?? απο εκει που ηταν ολος ο κοσμος ?? αυτο που κανεις δεν ειναι δημοσιογραφια ειναι κακολογια....γερικη αρκουδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταλαβαμε τα βρηκες με το Συριζα , εκλογες ερχονται...., γελοιοποιησε γιατι γεμισε βιντεο το διαδυκτιο που δειχνουν το αντιθετο απο αυτα που γραφεις , πες μας τι σου ταξανε .... Θα θυμομαστε αυτο το αρθρο , υποπτος ο ρολος σου ... Λιγο τσιπα ρε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. palio skopaine samandi eisai telika poli tzoglani

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΈΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΆΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ " ΠΟΛΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ" "ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ . ΚΟΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ. ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΑΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι διαδηλωτές ήταν 2374. Η ανάρτησή σου ξεχειλίζει από μιζέρια. Οφείλω να αναγνωρίσω ότι είσαι ο μοναδικός που αναρτάς τα σχόλια των υβριστών σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΙΚΡΗ ΗΤΑΝ ,ΤΙ ΗΤΑΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. είσαι μεγάλος ψευταράς σαμανδη τα πήρε πάλι από πάνω φαίνεται ξέρεις εσυ από που

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τελικά ρε σαμαντη δεν εισαι μονο φιλοσκοπιανος εισαι και αρωστος
    εχεις εμμονικα κομπλεξ και χριζεις ψυχοθεραπειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. άντε πνίξου ρε άπλυτε μαλακα βρωμιάρη βρωμάς απλυσια τελειωμενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. άντε πνίξου ρε άπλυτε μαλακα βρωμιάρη βρωμάς απλυσια τελειωμενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλά είσαι και πολύ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγαλύτερη από ότι περίμεναν πολλοί καλοθελητές, λίγο μικρότερη απ ότι ισως ήλπιζαν κάποιοι αισιόδοξοι(τα νούμερα που αναφέρεις βέβαια είναι απλώς αστεία, σιγά μην περίμεναν και 100000 για την Αριδαία μιλάμε)και σαφώς μεγαλύτερη απ ότι ήλπιζες εσύ παρά τον πόλεμο που έκανες όλες αυτές τις μέρες και τις δεήσεις σου για καταρρακτώδη βροχή. Πρέπει να έκανες μεγάλο κόπο για να τραβήξεις και να ανεβάσεις τόσο ωραίες φωτογραφίες από ένα άδειο σημειο τη στιγμή που λιγο παραπέρα γινόταν χαμός.Δεν υπέγραψαν Όλοι οι σύλλογοι γι αυτό δεν θα έπρεπε να λένε Όλοι, συμφωνώ. Υπέγραψαν 40 το είδα με τα μάτια μου και πάνε ζητα να το δεις παν δεν το πιστεύεις. Αν διάβαζαν δυνατά τα ονόματα εσύ θα έλεγες πάλι ότι διαχωρίζουν κάποιους και ότι τα διαβάζουν επίτηδες για να δείξουν με το δάχτυλο αυτούς που δεν υπέγραψαν. Εγώ πάντως θα ήθελα να μάθω ποιοι ήταν οι σύλλογοι που διαχωρισαν τη θέση τους όπως λες και τους λόγους τους φυσικά. Αφού ξέρεις πες μας. Ο λόγος που ο ομιλητής δεν ήταν τοπικός ήταν ακριβώς η αποφυγή των παρεξηγήσεων τύπου τι προσπαθεί να κερδισει αυτός και γιατί προσπαθεί να αναδειχθεί. Ικανοί υπαρχουν παντού και πάντα. Όπως και ανικανοι βεβαίως. Ο κ. Καρασμανης κατά τη γνώμη μου αν σκοπεύει να ψηφίσει τη συμφωνία πολύ κακώς βρισκόταν εκεί και θα έπρεπε να τον πάρουμε με τις πέτρες, αλλά δε γνωρίζω την προσωπική του θέση. Ο κ. Σταμενιτης δεν είναι πλέον βουλευτής κανενός κόμματος σαν απλός πολίτης μπορεί να παρευρίσκεται ο καθένας όπου θέλει. Ο κ.Ζερζης και οι λοιποί δημοτικοί και περιφεριακοι σύμβουλοι διαχωρισαν τη θέση τους και σαν αυτοδιοίκηση πήραν απόφαση κατά της συμφωνίας. Μπες να το δεις στο Ίντερνετ αν δεν το ξέρεις. Οπότε έχουν το δικαίωμα να βρίσκονται εκεί ανεξάρτητα από τον πολιτικό χώρο στον οποίο ανήκουν. Μπορεί τυπικά να μην ηφιστηκε ακόμα στη βουλή καποιοι όμως έχουν πάρει επίσημα θεση υπέρ της συμφωνίας και το ξέρεις καλά. Έλεος πια με την εμμονή σου με τη νέα δημοκρατία. Όσο για την οργανωτική επιτροπή πες την αλήθεια. Ένας συγκεκριμένος μάλλον Σ ενοχλεί πολύ και το θέτεις επί προσωπικού. Εκτός κι αν είσαι πραγματικά ρατσιστης γιατί τελευταία εκτός από τις πολιτικές τους πεποιθήσεις (που είναι παντελώς άσχετες με το συγκεκριμένο θέμα)σε ενοχλεί και το προσφυγικό στοιχείο. Γιατί άραγε? Θες να μας πεις;Ελπίζω να μην το κάνεις γαργάρα το σχόλιο μου γιατί όταν θέλεις να έχεις λόγο θα πρέπει να δέχεσαι και τον αντίλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτοί που βρίζουν ήταν στο συλλαλητήριο? Μπράβο ,έχουν επίπεδο .άντε και του χρόνου με ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κυριοι οχι μονο ο κυριος Σαμανδης αλλα και ολοι σας που ειστε ντοπιοι απο παππου προς παππου εκτος απο τους ποντιους και τους μικρασιατες. Ολονων σας οι γιαγιαδες δε ξεραν ελληνικα και τωρα θα μας πειτε οτι ειναι σκοπιανα καταρχην τα τραγουδια με τα ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ λογια εχουν βγει απτο νομο μας ειτε σας αρεσει ειτε οχι ετσι ειναι. Αν ησασταν σωστοι μακεδονες δε θα κανατε συλλαλητηρια θα τους επαινουσατε για τη συμφωνια. Τωρα το να βλεπεις ατομα απτο Λουτρακι στο συλλαλητηριο δεν ειναι το καλυτερο γιατι οι Λουτρακιωτες εχουν πολλες συγγενειες στη ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.Ειστε ολοι πολυ γελειοικαι αμυαλοι για μενα.

    ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΓΕΝΙΕΣΑΙ ΔΕ ΓΙΝΕΣΑΙ. Ολοι αυτοι που ηταν στο συλλαλητηριο εγιναν γιατι αυτους καραβια τους εφεραν δεν γεννηθηκαν εδω, δηλαδη και οι Συριοι που ρθαν στην Ελλαδα σε λιγο θα μας πουν οτι ειναι μακεδονες οπως εφεραν τους ποντιους απτη Τουρκια και λενε πως ειναι μακεδονες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗ, ΘΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΧΛΩΡΙΝΗ!! ΣΤΗΝ ΠΓΔΜ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΒΟΡΕΙΑ, ΝΟΤΙΑ, ΔΕΞΙΑ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ Κ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ!,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΟΙ ΜΟΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΣΩΣΤΑ!! ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΕ ΣΤΙΧΟΥΣ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ 4-5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑ, ΤΗΝ ΛΥΠΗ, ΤΟΝ ΠΟΝΟ Κ.Α ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΒΛΑΧΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΠΟΝΤΙΑΚΑ, ΟΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ!! Κ ΑΜΑ ΔΕΝ Σ΄ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΒΛΗΜΑ, Ε ΒΛΗΜΑ!!

      Διαγραφή
    2. Κύριε Σαμάνδη, ξέραμε την θέση σας απο παλιά σχετικά με το Σκοπιανικο, δεν εκπλησόμαστε... Μήπως σιγά-σιγά εσείς κ οι ομοίοι σας, να την κάνετε για τα Σκόπια; Καλύτερα θα περάσετε σ' εκείνη την πλευρά με αυτά τα πιστεύω. Εννοείται να ζήτε με παροχές από εκεί, όχι τζάμπα μάγκες!

      Διαγραφή
    3. ΒΡΕ ΑΜΌΡΦΩΤΕ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙΣ ΟΤΙ ΟΥΔΈΠΟΤΕ ΥΠΉΡΞΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΉ ΓΛΏΣΣΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΌΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΊΠΑΝ ΟΤΙ ΜΙΛΆΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΆ Η ΒΟΥΛΓΆΡΙΚΑ Η ΣΈΡΒΙΚΑ. ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΈΛΕΓΑΝ ΝΤΟΠΙΚΑ Κ ΉΤΑΝ ΜΙΑ ΓΛΏΣΣΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΎΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΉ ΜΕ ΤΟΥΣ ΆΛΛΟΥΣ ΚΆΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΉΣ ΕΚΤΌΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ. ΑΚΌΜΑ Κ Η ΑΡΧΙΚΉ ΤΟΠΟΘΕΣΊΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ ΗΤΑΝ ΣΛΑΒΙΚΗ(ΓΚΡΕΤΣΚΟ ΣΙΕΛΟ)ΠΟΥ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΧΩΡΙΟ. ΌΠΟΙΟΣ ΜΙΛΆΕΙ ΑΓΓΛΙΚΆ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ ΑΥΤΌΜΑΤΑ ΆΓΓΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΆΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΔΕΝ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

      Διαγραφή
  18. Αυτοί που βρίζουν ήταν στο συλλαλητήριο? Μπράβο ,έχουν επίπεδο .άντε και του χρόνου με ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ποια είναι η θέση της ΝΔουλας για την Μακεδονία? Έκτος από το θα κάναμε καλύτερη συμφωνία. Ποια ειναι η θέση για το όνομα, ας μας γράφει κάποιος από αυτούς που πήγαν στο συλλαλητήριο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ολοι εσεις που ειστε δηθεν μακεδονες ειστε ολοι φασιστες τιποτε αλλο.Ζητω η ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ομος σωστος ειναι ο κυριος Σαμανδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σαμαντη εσύ και ο παπατσαρκνιας θα μεινετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σαν να διαβάζω ανακοίνωση του Συριζα! !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρε αταλαντε ανθρωπε πες μας ποσα σου δωσε ο Σηφακας για να γραψεις αυτη την παπαρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣηφακοΣαμανδη ,εισαι Ψεύτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ντροπή και αηδία μου προκαλεί το δημοσίευμα σας και σας καταγγείλω επώνυμα ως προδότη της Μακεδονίας και της χώρας.
    Θα έπρεπε να ντρέπεστε και μόνο που αναρτήσαμε κάτι τέτοιο όταν ολόκληρος ο ελληνισμού πλην μιας μικρής μειονότητας ,έχει πληγωθεί και ξεσηκωθεί για να κάνει ότι μπορεί για να ζείτε εσείς και κάποιοι του συναφιού σας ελεύθεροι.
    Ντροπή και αηδία μου προκαλεί κάθε ανθέλληνας και εχθρός της πραγματικής και μιας και μοναδικής Μακεδονίας που είναι μόνο Ελλάδα και έχει επίκεντρο της τον Μεγάλο Αλέξανδρο ο οποίος ήταν γνήσιος Έλληνας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μπράβο κ σαμανδη επιτέλους ένας που είπε τα πράγματα έτσι όπως είναι και πρέπει να πει.συγχαρητηρια .(οχι φασισμός)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Συγχαρητηρια για το αρθρο.μπραβο σαμανδρη συνεχισε κ αστους να λενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Βλέπω ολοι οι φιλοσκοπιανοι υποστηρικτες του ουράνιου τόξου στην σελιδα του σαμανδη του σκοπιανου μαζευτηκατε.
    Παρτε και τον παπα σας να σας κανει τον αρχηγό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΕ ΣΑΜΑΝΔΗ.. ΠΆΝΕ ΝΑ ΠΛΗΘΕΙΣ ΠΡΏΤΑ.. ΒΡΩΜΑΣ ΌΤΑΝ ΣΕ ΒΛΈΠΩ ΣΤΟ ΔΡΌΜΟ.. ΑΠΛΥΤΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο σαμαντης αν μη τι άλλο περνάει ολά τα σχόλια.μπράβο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. τελικα πισω απο την ανωνυμια πολλοι κρυφοσκοπιανολαγνοι βγηκανε ε?σας εδωσε φυσικα και πατημα ο μαλακας ο τσιπρας,θελετε δεν θελετε ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ και οι....φιλοι σας οι σκοπιανοι ειναι σλαβοι και το ξερετε πολυ καλα αυτο οπως και αυτοι,ολα αυτα εχουν αλλο σκοπο που παντα ειναι το χρημα.χρονια τωρα το ξεραμε οτι ειστε πολλοι,αλλα τωρα σιγα σιγα θα βγειτε στην επιφανεια,εδω θα μαστε να σας περιμενουμε να τα...πουμε αν θελετε.οσοι αγαπατε τα σκοπια και τους σκοπιανους γιατι δεν πατε να μεινετε εκει μονιμα να μη βλεπετε κι εμας τους ΕΛΛΗΝΕΣ που τοσο πολυ μισητε?οσο για τη ν.δ. οπως ειδατε η χθεσινη συγκεντρωση δεν ειχε κομματα ουτε κομματικο προσανατολισμο,αλλα μαλλοξ=ν δεν σας αρεσε αυτο ε?οσο κι αν σας π0οναει η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ/ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ,ολοι μαζι μια γροθια στα μουτρα σας σκοπιανολαγνοι.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΛΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ποιος μαλακας είσαι; Ήμουν εκεί κ είχε πάρα πολύ κόσμο. Μήπως είσαι Σλάβος κ όχι Έλληνας ; Καραγκιόζη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δεν υπαρχει Σλαβος υππαρχει Βορειομακεδονας...το λεω για τους αγραμματους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είσαι και πολύ βλάκας. Οι ηονειςσου θα κλαίνε με μαυρο δάκρυ για το τσογλανι που κάνανε

      Διαγραφή
  34. Ευτυχώς το μεγαλύτερο μέρος τον πολιτών της αλμωπιας ήταν εκεί και είδαν την αλήθεια! Είμασταν χιλιάδες! Δεν μπορώ να καταλάβω τη κερδίζεις και υποβαθμίσεις ένα τόσο σημαντικό γεγονός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Avrio.diorganonete.ikdromi.stis.prespe.opos.makedonomaxos.perasi.kolinbondas.ti.limni.ton.prespon.stin.ali.meria.tis.vorias.makedonias.perni.ena.glifinzuri.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)