Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Γιάννης Σηφάκης: Συγχαίρω θερμά την ομάδα χάντμπολ του ΑΕΡΩΠΟΥ για την έξοδο της στα Ευρωπαϊκά «σαλόνια»



 

Η συμμετοχή του ΑΕΡΩΠΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ στην διοργάνωση του Challenge Cup Ανδρών είναι το επιστέγασμα και η δικαίωση μιας εξαιρετικής πορείας που διέγραψε την περασμένη χρονιά τόσο στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών όσο και στο Κύπελλο Ελλάδας.


Ως πολίτης του Νομού και απλός φίλαθλος νιώθω υπερήφανος για την συνεχή και αλματώδη πρόοδο, εξέλιξη και ανάπτυξη της ομάδας αυτής την τελευταία τριετία που αποτελεί πλέον μια ζωντανή διαφήμιση για ολόκληρη την Πέλλα στο Πανελλήνιο

Θα ήθελα να συγχαρώ προσωπικά παίκτες ,προπονητές , διοικούντες και φιλάθλους για αυτό το αθλητικό θαύμα που συντελείται τα τελευταία χρόνια στον σύλλογο και να τους διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω να βρίσκομαι δίπλα τους και να προσφέρω κάθε δυνατή βοήθεια που την αξίζουν,ώστε να συνεχίσει ο Αερωπός την ανοδική του πορεία προς την κορυφή του ελληνικού χάντμπολ λειτουργώντας ως πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα αθλητικά σωματεία του Νομού.

4 σχόλια:

  1. kala τα συγχαρητηρια, ομως και παλι θα γινουμε ρεζιλι, αφου η ομαδα θα δωσει διεθνή αγώνα στην παραγκα με τους τζιγκους (παγκοσμια μοναδικη πατεντα), αφου δεν βρεθηκε κανενας πολιτικος να κανει ενα κλειστό σαν της Αριδαίας τουλάχιστον. Οταν ειχε ξαναπαιξει ο Αερωπος διεθνή αγώνα ο ισραηλινός κομισάριος ειχε μεινει εκπληκτος με την ευρεσιτεχνία της καπναποθήκης. Να μην ξεχάσω οτι οι διαστάσεις της αίθουσας ειναι και δεν ειναι στα επιτρεπτά όρια για διεθνή αγώνα, όσο για θεματα ασφάλειας παικτών και φιλαθλων ας μην το σκεφτόμαστε και ας ευχηθουμε να πανε όλα καλά και καλη επιτυχια στην ομάδα μας. Σημειώνω οτι το έργο ειναι του Πέτρου Σούγγαρη πρωην δημαρχου και ορκισμενου εχθρου του αθλητισμού, που απαιτουσε το δυνατον μικροτερη κατασκευή, για να μην αλλοιωθεί το πράσινο περιβάλλον (δηλ. και την πιτα ολοκληρη κ τον σκυλο χορτάτο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιαννης Σηφακης Βουλευτης Πελλας7 Ιουλίου 2018 στις 1:42 π.μ.

      Φυσικα η Εδεσσα χρειαζεται νεο Κλειστο Γυμναστηριο. Η πολιτεια χρηματοδοτησε ηδη τοσο την συντηρηση του υπαρχοντος οσο και εγκαταστασεις στο Πασα Τσαιρ στις οποιες συμπεριλαμβανεται και κλειστο. Και θα συνεχισει την χρηματοδοτηση του σημαντικου αυτου εργου. Αρκει ο Δημος να δωσει σαφεις προτεραιοτητες και να μην πνιγει στην γραφειοκρατια

      Διαγραφή
    2. κ. Γιάννη καταρχην ειναι θετικό οτι αντιλαμβανεσαι το τραγικό της καταστασης, οσον αφορά τις αθλητικές υποδομές της Εδεσσας, όμως λύση δεν εχει υπάρξει, αφού και ο συνάδελφοσ σας κ.Καρασμανης εχει εξαγγείλει έργα και χρηματοδοτήσεις πολλές φορές, όμως ποτέ δεν εγινε κάποιο έργο. Οσο για τα πασαλείμματα , νομιζω οτι ειναι πεταμενα λεφτά. Οσον αφορά τον δημαρχο εδεσσασ ανεπαρκεστατος σε ολα του και ιδιαίτερα στο αντικειμενο του στον τουρισμό και τον αθλητισμό. Απαξίωσε τους καταρρακτες εντελώς και ενω ολοι περιμεναν να δωσει λυση στην ευκολη προσβαση των τουριστων (λεωφορεία και Ι.Χ) στους καταρρακτες κυριολεκτικά δεν εκανε τιποτα. Και επειδή το θεμα λυνεται μονο με εναν τροπο, σας γνωριζω οτι μονο με μια νεα χαραξη δρόμου απο τον λογγο (απο την τεχνητή λίμνη) στην περιοχη των καταρρακτων θα λυθεί το προβλημα, αλλα ποιός να ασχοληθεί? Αραγε η λειτουργία του κμολυμβητηριου απο την δημοτικη επιχειρηση που εισπραττει εισιτηρια είναι νομότυπη? εχουν δικαιωμα οι δημοτικες επιχειρησεις να λειτουργουν ανταγωνιστικά προς τους ιδιώτες?

      Διαγραφή
  2. εχετε δικιο κυριε σηφακη ο δημος πνιγεται στην γραφειοκρατία και στην πασαρελα επειδη παρακουλουθω απο κο ντα το θεμα δυο φορες ενταχθηκε και το 2008 και μαλιστα με γεναια χρηματοδοτηση 6.5 εκατ αλλα και το2014 αν θυμαμαι με 250.000 αλλα δυστυχως κοιμηθηκαν και μεχρι στιγμης σε αναμονη , ιδομεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)