Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Δεν συμμετείχαν σχεδόν οι μισοί σύλλογοι της Αλμωπίας

 
ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 


ΠΟΙΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΑΝ; 

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ  
 ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 


ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΛΑΝ
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   
ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ
 ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ;






Eνώ βρίζουν  ασύστολα την κυβέρνηση(  εθνοπροδοτική  χαρακτηρίζουν  τη στάση  της ) τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής του συλλαλητηρίου της Αριδαίας , εξαπολύουν  επίθεση στους  « κακεντρεχείς που επιχείρησαν να υποσκάψουν την προσπάθειά μας, τις αμφιβολίες που εκείνοι έσπειραν ,» χωρίς όμως να έχει το θάρρος ή το κουράγιο να κατονομάσουν  έστω και έναν., αν όντως αυτό συνέβει .
Από την ανακοίνωση προκύπτει ότι τελικά ότι  οι μισοί σύλλογοι της Αλμωπίας ,αρνήθηκαν  συνυπάρξουν με τους υπόλοιπους. Μεγάλη εντύπωση προκαλεί ότι δεν υπάρχει πουθενά και ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αλμωπίας, ένας σύλλογος με πολλά μέλη , αλλά και έντονα δραστήριος.Μήπως δεν είναι Σύλλογος της Αλμωπίας;

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Τρίτη  3 Ιουλίου 2018, Αριδαία.
Προ ολίγων ημερών, εν μέσω της τρέχουσας πολιτικής συγκυρίας και με δεδομένη την εθνοπροδοτική στάση της Κυβέρνησης στην συζήτηση περί της ονοματοδοσίας του γειτονικού κρατιδίου των Σκοπίων, οι κάτοικοι της Αλμωπίας αποφασίσαμε να ορθώσουμε το ανάστημά μας και να διαδηλώσουμε υπέρ της υπεράσπισης της Ιστορίας και της Ταυτότητάς μας. Την πρωτοβουλία έλαβαν Πολιτιστικοί Σύλλογοι οι οποίοι επιχείρησαν να διαδώσουν την διάθεση για δημόσια δήλωση θέσης, αφουγκραζόμενοι την αγανάκτηση της τοπικής κοινωνίας, όπως όλων των Μακεδόνων. Έλαβε χώρα μια προσπάθεια ενημέρωσης των Μορφωτικών, Πολιτιστικών, Αθλητικών Συλλόγων, αλλά και κάθε φορέα Παιδείας και Πολιτισμού της Αλμωπίας, ώστε η κίνηση  να έχει μαζικότητα και να εκφράζει κάθε κάτοικο της περιοχής μας. Το κάλεσμα έτυχε ευρείας αποδοχής με αποτέλεσμα περισσότεροι από 25 σύλλογοι, ήδη στην πρώτη συνάντηση που διεξήχθη στις 19/6 να δώσουν το παρόν και να συνδιαλεχτούν με κοινά αποδεκτό στόχο την διεξαγωγή πορείας διαμαρτυρίας για τις εξελίξεις στο Μακεδονικό. Στην ίδια συνάντηση επιλέχθηκε η 28η Ιουνίου ως ημέρα διεξαγωγής της διαμαρτυρίας, αλλά και εξελέγη, με ομόφωνη αποδοχή, συντονιστική επιτροπή πέντε ατόμων – εκπροσώπων διαφορετικών συλλόγων, ώστε να αναλάβουν τα διαδικαστικά για την διεκπεραίωση του τελικού στόχου. Στην επόμενη συνάντηση των συλλόγων που διεξήχθη στις 22/6, με ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή, η συντονιστική επιτροπή ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους για την πρόοδο σε τεχνικά και άλλα ζητήματα προς εξυπηρέτηση του στόχου, καθώς επίσης, διαβάστηκε το ψήφισμα το οποίο θα καλούνταν να υπογράψουν οι συμμετέχοντες στη διαμαρτυρία. Το ψήφισμα εγκρίθηκε ομόφωνα και αμέσως μετά την αποχώρηση των συλλόγων, άρχισε η διαδικασία της συλλογής υπογραφών που συνεχίστηκε έως την ορισμένη ημέρα της διαμαρτυρίας. Με πολύ κόπο, αλλά και ισχυρή και ανιδιοτελή διάθεση για προσφορά, οι Σύλλογοι της Αλμωπίας, ο ένας μετά τον άλλο, έσπευσαν να υπογράψουν το ψήφισμα και να στηρίξουν τον κοινό σκοπό με όποιο τρόπο και μέσο διέθετε ο κάθε ένας. Κάθε σύλλογος – σωματείο δέχτηκε να συνεισφέρει το ποσό των 20 ευρώ ώστε να καλυφθούν τα έξοδα της διοργάνωσης. Μικροί και μεγάλοι συνεργάστηκαν όλοι άψογα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η συμμετοχή του κόσμου στην πορεία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 28 Ιουνίου 2018, ξεπέρασε κάθε προσδοκία και μας έκανε να νιώσουμε περήφανοι  που έχουμε την τιμή να ονομαζόμαστε Αλμωπείς – Μακεδόνες – Έλληνες!
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τους ιερείς του τόπου μας οι οποίοι σύσσωμοι στήριξαν την πρωτοβουλία μας με κάθε τρόπο. Οι ευλογίες τους μας εμψύχωσαν, μας έδωσαν κουράγιο, μας έκαναν ακόμα πιο δυνατούς ώστε να αναλάβουμε δράση προς  υπεράσπιση για τα Ιερά και τα Όσια!
Ευχαριστούμε, τέλος, θερμά, όλους τους συντοπίτες μας που έδειξαν ότι πέρα από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, τους κακεντρεχείς που επιχείρησαν να υποσκάψουν την προσπάθειά μας, τις αμφιβολίες που εκείνοι έσπειραν, (  σ.σ. ποιοι ήταν τελικά ρε παλληκαρια, εσείς που υπερασπίζετε ΄ΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ , φοβάστε να τους κατονομάσετε;)τον αγώνα για την βιοπάλη εν μέσω του θέρους στην αγροτική μας περιοχή, άφησαν στην άκρη κάθε τι που θα λειτουργούσε ανασταλτικά, πήραν τις σημαίες στα χέρια και συντάχθηκαν με τους φορείς πολιτισμού που συνασπίστηκαν, ώστε να νικήσει η Αγάπη για την Πατρίδα μέσω της δράσης και της ανάληψης των ευθυνών μας μπρος στην Ιστορία που γράφεται!

Το μήνυμα είναι ένα: Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Με τιμή,

Τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής:

1.            Βαφειάδης Σταύρος

2.            Ιγνατίδης Κώστας

3.            Τσαμπούρης Γιώργος

4.            Χουρσόγλου Ολυμπία

5.            Χωλίδης Μπάμπης









 ΤΟ   ΨΗΦΙΣΜΑ


Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018, Αριδαία



Οι Πολιτιστικοί και Μορφωτικοί σύλλογοι της Αλμωπίας, τα Αθλητικά Σωματεία, οι σύλλογοι Διδασκόντων, οι σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, οι Εκκλησιαστικοί εκπρόσωποι και όλοι οι πολίτες της, οι οποίοι ασπάζονται τις κάτωθι απόψεις, έχοντας πλήρη επίγνωση των διαδραματιζομένων γεγονότων στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας και ανησυχώντας για τα απεχθή παράγωγα που θα προκαλέσουν οι εξελίξεις στην ονομασία του κρατιδίου των Σκοπίων μετά το προσύμφωνο που υπεγράφη από τους υπουργούς εξωτερικών των δύο κρατών στις Πρέσπες, αποφασίζουμε σήμερα να εκφραστούμε δημόσια και να δώσουμε στην Ελληνική Κυβέρνηση ένα ακόμη  ΞΕΚΑΘΑΡΟ   ‘ΟΧΙ’!
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ!
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ Ή ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

 Η λαϊκή βούληση είναι ο θεμέλιος λίθος και παράλληλα η κινητήρια δύναμη της Δημοκρατίας η οποία καταστρατηγείται μέσω του ανώτερου λειτουργού της, του ίδιου του Πρωθυπουργού, ο οποίος προκλητικά και αδιάλλακτα αρνείται να λάβει υπόψη την φωνή όλων εμάς των γνήσιων και μοναδικών Μακεδόνων!

Σήμερα, λοιπόν, βροντοφωνάζουμε και προσυπογράφουμε με το θάρρος του λόγου, της γνώμης και της ιστορικής αλήθειας, για ΜΗ ΧΡΗΣΗ του όρου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», επουδενί,  στην ονομασία του κράτους των Σκοπίων!



ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΩΣ :
Ως Έλληνες πιστεύουμε και στηρίζουμε το δικαίωμα του κράτους των Σκοπίων να εισέλθει στους διεθνείς οργανισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ. Αλλά θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι δεν πρόκειται να δεχθούμε να χρησιμοποιεί το ιστορικό όνομα της Μακεδονίας. Ως Έλληνες Μακεδόνες αισθανόμαστε την τιμή και την ευθύνη να μην επιτρέψουμε την εξαφάνιση, κάτω από πολιτικές σκοπιμότητες, της ιστορικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

             Να αρθεί το προσύμφωνο των Πρεσπών ως εξευτελιστικό για το ΕΘΝΟΣ και τους ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ μας!


             Να τηρηθεί η απόφαση της σύσκεψης πολιτικών αρχηγών που πραγματοποιήθηκε το 1992 περί ΜΗ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΟΥ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στην ονομασία του γειτονικού κρατιδίου.


             Να μην διεξαχθεί καμία απολύτως συζήτηση περί αναγνώρισης μακεδονικού έθνους ή μακεδονικής διαλέκτου εκτός των συνόρων μας, τα οποία έχουν χαραχτεί με το αίμα των προγόνων μας!

             Να καταστηθεί ανέφικτη η είσοδος των Σκοπίων σε διεθνείς οργανισμούς με την πλαστή εθνωνυμία «Μακεδονία»!

             Να αποτραπεί η προβολή διεκδικήσεων του κράτους αυτού σε βάρος των ομόρων κρατών (Ελλάδος και Βουλγαρίας) στο πλαίσιο που επιβάλλουν οι διεθνείς κανόνες στις σχέσεις καλής γειτονίας.


             Να αποθαρρυνθεί η επιστράτευση της εκπαίδευσης στην καλλιέργεια αλυτρωτικής προπαγάνδας.

             Να ταχθεί σύσσωμη η πολιτική ηγεσία της χώρας υπέρ της υπεράσπισης της ΙΣΤΟΡΙΑΣ και της ΠΑΤΡΙΔΑΣ η οποία τους ανέδειξε και την οποία ορκίστηκαν να τιμούν, με όποιο κόστος!!!

             Να μην παραβρεθεί κανείς εκ των Βουλευτών οι οποίοι αδιαφόρησαν κατάφορα για την λαϊκή βούληση και την καταγεγραμμένη ιστορία μας και ψήφισαν υπέρ της μηδενιστικής συμφωνίας Ελλάδας – Σκοπίων, σε οποιαδήποτε πολιτιστική, αθλητική ή άλλη δραστηριότητα – εκδήλωση συλλόγων της Αλμωπίας.( σ.σ.  ΤΕΡΑΣΤΙΟ ψέμα , αφού η συμφωνία δεν έχει πάει ακόμα στη βουλή)  Εξίσου ανεπιθύμητοι χαρακτηρίζονται όσοι σκοπεύουν μελλοντικά να ταχθούν υπέρ αυτής!


Σε περίπτωση που υπάρξει ΕΚΤΡΟΠΗ από τις εν λόγω θέσεις, ZHTOYME από τον Πρωθυπουργό κ.Αλέξη Τσίπρα (όπως προβλέπεται στο Σύνταγμα) να θέσει στην κρίση του Ελληνικού λαού την αποδοχή ή μη χρήσης του όρου «Μακεδονία» από το γειτονικό κρατίδιο, προσφεύγοντας στην ύψιστη μορφή Δημοκρατίας που είναι το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!
Έστω και τώρα, έστω και την ύστατη αυτή στιγμή καλούμε μαζικά τον Πρωθυπουργό να λειτουργήσει ως εντεταλμένος του λαού, ενός έθνους δημοκρατικού, με βαριά ιστορία και πληγωμένη, διαχρονικά, αξιοπρέπεια!
Το χώμα που πατούμε όλοι εμείς οι ΑΚΡΊΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, είναι ιερό, είναι βαμμένο με αίμα, είναι ποτισμένο με τα δάκρυα των γυναικών που έχασαν συζύγους, των μητέρων που έχασαν γιους, των παιδιών που έχασαν γονείς σε έναν, αγώνα μέχρις εσχάτων υπέρ πίστεως και πατρίδος, στον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ!
Η ιστορία κάθε Έθνους ανήκει στον λαό του!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Με την ευθύνη που βαραίνει την υπογραφή μας δηλώνουμε έτοιμοι να υπερασπιστούμε την ιστορία μας!
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!

Με τιμή,
Οι υπογράψαντες:
1.            Μορφωτικός και Χορευτικός Σύλλογος Προμάχων «Οι Πρόμαχοι».
2.            Αθλητικός Σύλλογος Προμάχων «Οι Πρόμαχοι».
3.            Σύλλογος Νερομυλιωτών – Προδρομιτών «Ο Αη Γιάννης ο Πρόδρομος».
4.            Αθλητικός Σύλλογος TAEKWON-DO ITF «Αχιλλέας Αλμωπίας».
5.            Μορφωτικός Σύλλογος «Νέα Γενιά Βορεινού».
6.            Μορφωτικός Σύλλογος Μεγαπλατάνου.
7.            Μορφωτικός Σύλλογος Ίδας «Ίων Δραγούμης».
8.            Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρακίου «Το Πόζαρ».
9.            Μορφωτικός Σύλλογος Πιπεριάς «Η Εστία».
10.          Λαογραφικός Όμιλος Αριδαίας «Οι Άλμωπες».
11.          Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Μεγαπλατάνου «Δοξα».
12.          Μορφωτικός Σύλλογος Κωνσταντίας.
13.          Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Φούστανης «Ο Αριστοτέλης».
14.          Αλησμόνητες Πατρίδες Αλμωπίας, Ιστορική και Λαογραφική Εστία.
15.          Σύλλογος Νέων Εξαπλατάνου.
16.          Πολιτιστικός – Θεατρικός Σύλλογος  «Έκφραση».
17.          Σύλλογος Ποντίων Χρύσας – Τσακώνων – Ροδωνιάς «Ο Πόντος».
18.          Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Ποντίων Ριζοχωρίου «Τοξίδου Ελένη».
19.          Λαογραφικός Σύλλογος Θηριόπετρας «Ο Μέγας Βασίλειος».
20.          Εύξεινος Λέσχη Αλμωπίας.
21.          Μορφωτικός Σύλλογος Ξιφιανής.
22.          Λαογραφικός Σύλλογος Θηριόπετρας «Ο Μέγας Βασίλειος».( 2η φορά)
23.          Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Νεοχωρίου.
24.          Μορφωτικός Σύλλογος Χρύσας – Τσάκων – Ροδωνιάς.
25.          Μορφωτικός Σύλλογος «Μενέλαος Λουντέμης» Εξαπλατάνου.
26.          Λαογραφικός Σύλλογος Ποντίων Αψάλου.
27.          Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Αριδαίας «Χρήστος Τάκος».
28.          Σύλλογος Γυναικών Όρμας.
29.          Σύλλογος Νέων Δωροθέας «Κωνσταντόπουλος Χριστόδουλος».
30.          Πολιτιστικός Σύλλογος Νεολαίας Πολυκάρπης Αλμωπίας.
31.          Σύλλογος Νεολαίας Όρμας Αλμωπίας.
32.          Εμπορικός Βιοτεχνικός & Επαγγελματικός Σύλλογος Αριδαίας.
33.          Αθλητικός – Εκπολιτιστικός Σύλλογος Παραδοσιακού ΚΑRATE «Η Αλμωπία».
34.          Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Βλάχων Αρχαγγέλου.
35.          Σύλλογος Νέων Εξαπλατάνου.
36.          Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Εξαπλατάνου.
37.          Αθλητικός Σύλλογος «Αναγέννηση Δωροθέας».
38.          Μορφωτικός Σύλλογος Γαρεφείου «Κώστας Γαρέφης».
39.          Μορφωτικός Σύλλογος Μηλιάς.
40.          Α.Σ. Ένωση Χρύσας – Τσακώνων – Ροδωνιάς.
41.          Φ.Σ. Πολυκάρπης «Ο Αριστοτέλης».
42.          Σύλλογος Απογόνων Μακεδονομάχων Εδέσσης – Αλμωπίας.
43.          Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων.
44.          Σύλλογος Διατήρησης και Ανάδειξης Πολιτιστικής Κληρονομιάς Σαρακηνών «Αγγελής Γάτσος».
45.          Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ.
46.          Αθλητικό Πολιτιστικό Σωματείο Σωσάνδρας «Άγιος Γεώργιος».
47.          Μ.Σ. Λυκοστόμου «Το Λυκόφως».

*Να σημειωθεί ότι εκ παραδρομής υπέγραψαν εις διπλούν ο Σύλλογος Νέων Εξαπλατάνου και ο Λαογραφικός Σύλλογος Θηριόπετρας « Ο Μέγας Βασίλειος». Εκτός Αλμωπίας υπογραφή έγινε δεκτή μόνο από την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων.

ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

17 σχόλια:

  1. ΠΑΣΙΦΑΝΕΣΤΑΤΟ, ΤΟ ΓΙΑΤΙ ...ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΩΛ@Σ@ΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι συλλογοι απο ορμα και λουτρακι μονο θλιψη και λυπηση οταν ολοι τους εχουν κυνηγημενους απο το ελληνικο κρατος και αοτοι διαδηλωνουν εναντιον τους και αισθανονται το ιδιο με τον βαφειαδη τον τσιμτσιριδη χουρσογλου ιγνατιδη χωλιδη.ΝΤΡΟΠΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τενεκέ ξεγάνωτε διαδήλωσαν και με τον Μπίνο, τον Γεωργίου, τον Λυσίτσκα, το Νάτσκο, τον Ρίζο, την Μητρένση, τους Προμαχιώτες, τους Γαρεφιώτες, τους Λυκοστομίτες κλπ. Διαδήλωσαν για τη Μακεδονία και άφησαν εσένα και κάποιους ακόμη στην μαύρη πλάνη και στα σκοτάδια.
      ΥΓ1: Όπως εσύ σκόπιμα επέλεξες κάποια επώνυμα, το ίδιο έκανα κι εγώ για να σου αποδείξω ότι οι Καρατζοβίτες ήταν εκεί μαζί ενωμένοι.
      ΥΓ2: Το τραγικό είναι ότι είσαι νέος άνθρωπος και κοιτάζεις πίσω ενώ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ

      Διαγραφή
    2. 6:23 δεν σε χαρακτηριζω γιατι δεν ειναι στο ηθος μου.ΥΓ1 Τα επωνυμα ειναι της συντονιστικης συν του τσιμτσιριδη για παλαιοτερη δηλωση και αναφερθηκα σ αυτα τα δυο χωρια γιατι η καταγωγη μου ειναι απο αυτα τα χωρια.ΥΓ2Οσο για το εαν κοιταζω πισω εσυ που κοιταζεις μπροστα γιατι δεν κατακρινεις τις αλησμονητες πατριδες και τους ποντιους να λησμονησουν τα παλια.

      Διαγραφή
  3. Εισαι βλακας ανιστορητμε επιβεβαιωση.ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ .Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΟ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 4:37 Απο τη στιγμη που γραφεις στα γεγονοτα σημαινει οτι ξερεις να χειριζεσαι το ιντερνετ μπες και διαβασε τι εγινε στον χωρο της μακεδονιας μετα το 1913 και αυτη την καραμελα περι σκοπιανων και σκοπια κουρασε, ειμαστε μακεδονες γιατι ετσι μας μεγαλωσαν οι γονεις μας

      Διαγραφή
    2. Κι ομως 4.37 κυνηγησε το ελληνικο κρατος,θελεις το 1936 επι μεταξα με τα ρερσινολαδα;θελεις επι Βενιζελου,θελεις επι παπανδρεου,επι καραμανλη,ολοι κυνηγξσαν, ψαξτο και θα το διαπιστωσεις.

      Διαγραφή
    3. 4:37. Αφού η Μακεδονία είναι ελληνική γιατί το 1912 η Ελλάδα συμφώνησε με την Βουλγαρία και την Σερβία να πάρουν από αυτήν όσο τμήμα καταλάβουν με τον στρατό τους? Είναι γνωστό και μη αμφισβητήσιμο ότι η Ελλάδα πήρε το 51% της Μακεδονίας. Υπάρχουν και άλλα δυο τμήματα που δεν είναι δικά της. Εσείς γιατί φωνάζετε ότι η Μακεδονία είναι μία και ελληνική

      Διαγραφή
  4. βγαλτε και τα πρακτικα των συλλογων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θες να σου βγάλουμε και τη ψω λη μας;

      Διαγραφή
    2. Σε Ανώνυμος4 Ιουλίου 2018 - 10:18 μ.μ.Να την βάλεις στον κώλο σου , τουρκόσπορε

      Διαγραφή
  5. Οι Μακεδόνες που συμμετείχαν στα συλλαλητήρια είναι αξιολύπητοι γλύφτες, που ξέρουν τη τράβηξαν όσοι ομογενείς τους δεν πειθάρχησαν στο ρατσιστικό κράτος των Αθηνών. Απαρνούνται τους πραγματικούς ομογενείς τους και εκφράζουν την δουλοπρέπεια τους στους εποίκους από την Ασία. Αυτή η απόλυτη ξεφτίλα δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται αξιοπρέπεια και ελευθερία, αλλά εμετική δουλοπρέπεια. Οι Καυκάσιοι που ηγούνται αυτών των εδηλώσεων παίζουν τον ρόλο για τον οποίο τους εγκατέστησαν στη Μακεδονία και ασφαλώς γελάνε κρυφά με τους Μακεδόνες που σέρνονται πίσω τους. Κανένας Μακεδόνας δεν έφυγε από τον τόπο του οικειοθελώς, αλλά για να σώσει την ζωή του ή για για να απαλλαγεί από την πολιτική και οικονομική καταπίεση. Όσοι δεν έχουν κότσια να τους θεωρούν ομογενείς τους, είναι αξιοπρεπέστερο τουλάχιστον να σωπαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δε σου αρέσει τραβα τωρα στην βόρεια Μακεδονία και ζησε εκεί και αυτοχαρακτηρισου όπως θες Αλβανόφωνος Σλαβόφωνος η βρομοβορειο μακεδόνας.

      Διαγραφή
    2. Καημένε Τραϊανέ Πασόη: Οι Μακεδόνες που συμμετείχαν, έποικοι από την Ασία, Καυκάσιοι που τους εγκατέστησαν. Πόσο μα πόσο δηλητηριασμένος είσαι;!

      Διαγραφή
  6. http://aridaia-gegonota.blogspot.com/2018/02/blog-post_31.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΩΣ ΖΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΣΟΗ ΜΕ ΤΟΣΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ;
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ.
    ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ.
    ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΚ Μ.ΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΕΠΟΙΚΟΥΣ.
    ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ ΤΑ ΕΞΗΣ:
    ΟΠΟΙΟΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.
    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ'
    ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΟ, ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ.
    γΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ.
    ΜΗΝ ΚΟΜΠΟΡΗΜΟΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΗΤΑ.
    ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΘΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ.ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ.
    ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε Πασόη. Που είναι η πρώην παρέα σου με τους τσαρκνιάδες βοσκόπουλους παπαδημητριδες [γνωστός από τους τσακωνες του υπουργού σου στα σκόπια] Γιατί τώρα δεν είστε μαζί; Τι έφταιξε και τα χαλάσατε; Να απαντήσεις όχι σε μένα αλλά σ αυτόν που σε φιλοξενεί στο σάιτ και στον κόσμο που δεν σε ξέρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)