Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Όργή για την άρδευση στην Αλμωπία


ΑΠΡΑΚΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

 ΕΧΑΣΕ ΚΑΘΕ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ







Μπορεί οι συνεχείς βροχές να έλυσαν πολλά προβλήματα στην άρδευση της Αλμωπίας, όμως υπάρχουν περιοχές στις οποίες η κατάσταση των καλλιεργειών είναι σε οριακό επίπεδο. Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ααψάλου Κώστας Βασιλειάδης , ε΄φερε το ζήτημα της άρδευσης  από την λιμνοδεξαμενή όπου οι 3 από τις 4 αντλίες έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας. Όπως είπε παρά τις υποσχέσεις και του ιδίου του δημάρχου δεν έγινε τίποτα. Ο δήμαρχος υποστήριξε ότι δεν μπορούσαν να βρουν τα κατάλληλα ανταλλακτικά και ότι το πρόβλημα θα λυθεί οσονούπω, χωρίς όμως να πείσει κανέναν, ούτε και τον εαυτό του.
Ο πρόεδρος της  Αψάλου έκανε γνωστό ότι η κατάσταση στο ποτάμι που διασχίζει το χωριό, δεν πάέει  άλλο καθώς έχει γεμίσει με χόρτα. Διαψεύδοντας έτσι και παλαιότερες φωτογραφίες με τον Δήμαρχο  που παρουσίαζαν την κατάσταση ακριβώς ανάποδα.

Όμως και στην Χρύσα η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Ο  Κώστας Κωνσταντινίδης, (ΦΏΤΟ) που είχε διατελέσει παλαιότερα και πρόεδρος της ΓΕΚΟΣΑ με οργισμένο ύφος έκανε γνωστό στο δημοτικό συμβούλιο ότι οι καλλιέργειες είναι έτοιμες να καταστραφούν, επειδή δεν έγινε συγκεκριμένο έργο για να πηγαίνει το τρεχούμενο νερό στη περιοχή. Άλλος τρόπος να ποτιστούν δεν υπάρχει  Κάλεσε το δημοτικό συμβούλιο να επισπεύσει  για να σωθούν οι καλλιέργειες.
Ο Δήμαρχος επικαλέστηκε τις καιρικές συνθήκες , υποστηρίζοντας ότι σε ενδεχόμενο νεροποντής  οι πλημμύρες μπορεί να σήκωναν τους σωλήνες.Για τον λόγο αυτό έδωσε εντολή να καθυστερήσουν τα έργα.

4 σχόλια:

  1. Πασχαλίδης Γιάννης29 Ιουλίου 2018 στις 8:36 μ.μ.

    Πασχαλίδης Γιάννης
    Κύριοι της Δημοτικής αρχής του Δήμου Αλμωπίας, αν θέλετε να σας δουλεύουν οι εργολάβοι σας δικαίωμά σας ,δεν μπορείτε όμως να δουλεύετε εσείς τον κόσμο και τους προέδρους. Για την αντλία της Αψάλου είπα κάπου (το όνομα του στην διάθεση σας) φέρε την αντλία αύριο το πρωί στο εργαστήριό μου και το άλλο πρωί έλα να την πάρεις επισκευασμένη .Δήμαρχε δεν είναι αργά να την φέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τι αντίτιμο; Για να τα λέμε όλα κύριε Πασχαλίδη!

      Διαγραφή
  2. Πασχαλίδης Γιάννης30 Ιουλίου 2018 στις 12:19 μ.μ.

    Τήν ερώτηση να την κάνει η τεχνική υπηρεσία που είναι και η υπεύθυνη, εσύ ανώνυμε φαίνεται πως δεν ξέρεις τα παιχνίδια που παίζονται.Τήν αντλία την βγάλανε οι αρμόδιοι ως μη επισκευάσημη,διότι τά έξοδα της επισκευής τα πληρώνει ο εργολάβος χωρίς καμία επιβάρηνση του Δήμου ενώ την καινούργια αντλία την πληρώνη ο Δήμος χωρίς επιβάρηνση του εργολάβου ,πιστεύω να κατάλαβες αγαπητέ μου άγνωστε?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δήμαρχε, μην τολμήσεις να έρθεις αύριο στο πανηγύρι στην Χρύσα...
    Η κωλοφαρδία σου με τις βροχές δεν θα σε σώσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)