Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

ΡΕΣΙΤΑΛ ΒΕΡΜΠΑΛΙΣΜΟΥ, ΑΦΟΡΗΤΗΣ ΚΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ!!!!!




*Γράφει ο Χρήστος Κ. Μακρίδης

"Το να μη λες τίποτα, ειδικά όταν μιλάς, είναι η μισή τέχνη της διπλωματίας"
Γουίλ ΝΤΥΡΑΝ, Αμερικανός ιστορικός & φιλόσοφος


Αυτή τη ρήση είχε χθες υπόψη του ο επίτροπος Μοσκοβισί, όταν από τη μια είπε για το τέλος των μνημονίων και τις δεσμεύσεις που πρέπει να γίνουν σεβαστές, και απ΄την άλλη για την ρητή υποχρέωση της χώρας να τηρήσει απαρέγκλιτα τους δημοσιονομικούς στόχους, δεδομένου ότι η διατήρηση των υψηλών πρωτογενών πλεονασμάτων (2,2% του ΑΕΠ έως το 2060) είναι προϋπόθεση για οποιαδήποτε άλλη συζήτηση. Παράλληλα, όμως, ο ευγενής αυτός κύριος, εξέφρασε τη βαθύτατη λύπη του για τις δύσκολες στιγμές που βίωσαν οι Έλληνες και τα παιδιά τους (λιτότητα, μείωση μισθών και συντάξεων, εκροή επιστημονικού και εργατικού δυναμικού). Όλα δε αυτά τα υποκριτικά ενώ "τρέχουν" οι επώδυνες μνημονιακές υποχρεώσεις για την χώρα, ήτοι τα ψηφισθέντα μέτρα με τις γνωστές τραυματικές συνέπειες για την οικονομία, την κοινωνία και την κοινωνική συνοχή. Αστειότητες με περιτύλιγμα, κορδελάκια, σαντιγί και φιοριτούρες!!!!!!



Χρήστος Κ. Μακρίδης

*** Πολιτικός Επιστήμων
 - Τεχ.Γεωπόνος - Παιδαγωγός

4 σχόλια:

  1. Σας έτσουξε πάρα πολύ που ο Μοσχοβισί ανέφερε ότι η Ελλάδα βγήκε από τα μνημόνια με καθαρή έξοδο, χωρίς 4ο μνημόνιο που μας κοροιδεύατε και μάλιστα μπορεί να αποφασίζει μόνη της πλέον χωρίς Τρόϊκα. Ειδικά όταν είπε ότι μπορούμε να ξαναδούμε και την ακύρωση της μείωσης των συντάξεων εκεί τρελάθηκαν οι ΝΔ, τώρα τρελαίνεται και ο κ. Μακρίδης, περαστικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ΒΕΒΑΙΑ,ΟΙ Ν.ΔΚΡΑΤΕΣ ΜΑΘΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Ε,ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΦΑΝΤΑΡΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ;ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ....ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΙ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. • Σε ποια προηγμένη χώρα ένα πρόσωπο σαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα τολμούσε να διεκδικήσει την πρωθυπουργία;

    • Σε ποια δυτική Δημοκρατία, από αυτές που φέρνουν ως παράδειγμα ο Μητσοτάκης και η παρέα του, δεν θα είχε πάει ήδη στο σπίτι του αυτός που θα είχε σχέσεις με τους αρχιεμπλεκόμενους στα σκάνδαλα της Siemens και της Novartis.

    • Σε ποια προηγμένη Δημοκρατία θα τολμούσε να διεκδικήσει την πρωθυπουργία ένα πρόσωπο το οποίο θα είχε τσεπώσει, δανεικά κι αγύριστα, δεκάδες, εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από τράπεζες.

    • Σε ποια άλλη χώρα δεν θα πήγαινε στο σπίτι του ο οποιοσδήποτε πολιτικός, αν η σύζυγός του εμπλεκόταν σε σκανδαλώδεις υποθέσεις με offshore, ακίνητα στο Παρίσι, ελλιπή Πόθεν Έσχες κλπ;

    • Σε ποια άλλη χώρα θα τολμούσε να ζητά την ψήφο του ελληνικού λαού εκείνος που θα συνδεόταν με συγγενική σχέση με κατηγορούμενους για εμπορία ναρκωτικών επιχειρηματίες, οι οποίοι μάλιστα με δημόσιες τοποθετήσεις τους θα προσέβαλαν το πολίτευμα της χώρας;

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι σύμβολο διαπλοκής και παρακμής. Κι, όμως, στην Ελλάδα ζητά την ψήφο του ελληνικού λαού για να γίνει πρωθυπουργός.

    Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα ο Μητσοτάκης και διεφθαρμένη παρέα του θα είχαν πάει στα σπίτια τους. Όχι πρωθυπουργός δεν θα γινόταν, αλλά δεν θα είχε ούτε καν την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρωθυπουργία. Σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες οι εμπλεκόμενοι σε σκάνδαλα πήγαν στο σπίτι τους νωρίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανόητε που πουλάς το ίδιο παραμύθι σε όλα τα σάιτ μάθε ότι η Πατρίδα δεν πουλιέται για μικροκομματισμούς, Το μίσος σου για την Ελλάδα δεν σ΄αφήνει να δεις την πραγματικότητα. Πιστεύεις μονάχα στο κόμμα σου Εισαι αξιοθρήνητος ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)