Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Είναι γλυκά τα λεφτά με τα Σκόπια

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ .ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ







ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΙ 
 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ



ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ 
ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ 
ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ,
ΑΛΛΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ
 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ



 ΜΕ ΤΗΝ  FYROM




Αφού έσκισαν τα ρούχα τους , έκαναν συλλαλητήρια , έβγαλαν ψηφίσματα κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, για την ονομασία της FYROM    ως Βόρεια Μακεδονία,   στον Δήμο Αλμωπίας στην πράξη για μια ακόμα φορά αποδεικνύουν ότι δεν πίστευαν λέξη απ  όσα έλεγαν και ορκίζονταν δημόσια.  Οι αντιδράσεις τους ήταν καθαρά για άλλους , παρά πατριωτικούς λόγους.  Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις , η ΔΕΥΑ Αλμωπίας αποφάσισε κατά πλειοψηφία να υλοποιήσει διάφορα  Ευρωπαϊκά προγράμματα  με πόλεις της ΠΓΔΜ την οποία κατήγγελλε για σωρεία θεμάτων.
Προφανώς είναι γλυκά τα λεφτά από την Ευρωπαϊκή Ένωση  και έκανα πέρα όλα εκείνα για τα οποία δήθεν ξεσηκώθηκαν στους δρόμους και αποκάλεσαν προδότες τους κυβερνητικούς βουλευτές.
Λίγος σεβασμός  προς τους πολίτες δεν θα έβλαπτε. Αφού προηγήθηκαν ένα σωρό διχαστικές πρακτικές και τακτικές, ο Δήμος προχωρά ακάθεκτος σαν να μη συμβαίνει τίποτα.
Τουλάχιστον ας ζητήσουν συγνώμη ή ας σιωπήσουν αφού δεν μπορούν να είναι συνεπείς με τα λόγια τους.


5 σχόλια:

  1. νατοι, νατοι οι μακεδονομαχοι πανετοιμοι να αποφασισουν κ να διαταξουν συλλαλητηρια και μεταξικες απαγορευσεις και να τα αρπαξουν απο τα ευρωπαικα προγραμματα χωρις να δεχονται το ονομα που δοθηκε και απο ελληνικες κυβερνησεις το 1992, το 2008 και το 2018. Με λιγη προσπαθεια ακομα θα καταφερουν για τους αλλους να αυτοονομαζονται φουφουτοι-ξεσκουφωτοι που λεει και η Ντορα. Αυτοί ειναι δον κιχωτες της κονομας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ανικανοτητα κρυμμένη πίσω απο ψευτοπατριωτισμο. Μην τους πιστεύετε. Θέλουν να μας διχάσουν για να μας βγουν και απο πάνω. Την ψήφο μας θέλουν και ποντάρουν στην αγάπη μας για την πατρίδα. Για αυτούς πατρίδα ειναι η πάρτη τους, θρησκεία ειναι το χρήμα και οικογένεια ειναι οι ημέτεροι. Κανονική μαφία. Βρε ουστ σας πήραμε χαμπάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαμάνδη συνεχίζεις να ασχολείσαι και να γράφεις αηδίες.Σοβαρέψου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ola ta frouta mazi poion koroideuoun tha to doun se merikouws mines dexiakothonia ntemek patriwtes

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)