Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Δεν απαγόρευσαν κανένα τραγούδι ή ορχήστρα από την Πανελλήνια Ένωση Μακεδονικών Συλλόγων


Κατηγορηματικά διέψευσε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Μακεδονικών Συλλόγων Γιώργος Δόντσιος ,
την φημολογία που έφερε την ένωση να ασκεί πιέσεις σε πολιτιστικούς Συλλόγους να μην παίρνουν  συγκεκριμένη ορχήστρα που παίζει και τραγουδάει στο τοπικό ιδίωμα, με αποτέλεσμα να ματαιωθούν  όπως φέρονται , εκδηλώσεις πολιτιστικών  Συλλόγων  μεταξύ των οποίων της Σωσάνδρας , του Λυκοστόμου και του Άγρα . Μάλιστα , τόνισε ότι θα προβεί σε μηνύσεις   για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον  όσων ισχυρίζονται κάτι τέτοιο. Αυτά απάντησε σε σχετική ερώτηση του ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ. Μάλιστα την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να δώσει απ ευθείας συνέντευξη στον σταθμό, όπως δεσμεύτηκε.

5 σχόλια:

  1. στις μετσκες της εδεσσας παντως ο προσωρινός αρχοντας της πολης το απαιτησε και τους εστειλε την αστυνομία και την πυροσβεστική, αρχικά βγηκε νικητής μετά όμως, δεν του πέρασε ο εκβιασμός. Το ιδιο έκανε και με την γιορτή κερασιού του Αγρα εφέτος και αναγκαστηκε ο συλλογος να ματαιώσει την εκδήλωση, προκειμένου να μην γινουν εκτροπα. Βεβαια ως συνδιοργανωτης τα προηγουμενα χρονια, παντα πρωτη μούρη ηταν, έλεγε και τα προπαγανδιστικά του ανέκδοτα απο μικροφώνου για το πόσο φιλος των πολιτιστικών εκδηλώσεων ήταν. Για τόσο ψευτοδημοκράτες ενδεδυμενους τον φασισμό μιλάμε, που γυριζουν την χώρα στα χρόνια του Μεταξά (1930-1970)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικά και ποτέ δεν απαγορεύτηκαν λόγια σε τοπικές εκδηλώσεις απλά ως ντόπιοι πλέον καταλάβαμε πως τα τραγούδια που ακούγονται πολλές φορές δεν ήταν και τόσο αθώα . Πολλά απο τα τραγούδια μας άρεσαν μπορεί ναμην καταλαβαίναμε τα λόγια όλα όμως μας άρεσαν ήταν στην γλώσσα των προγόνων μας λέγαμε ομως μάλλον πέσαμε θύματα. Συνεχίζουμε πάντως να κάνουμε εκδηλώσεις και να τραγουδάμε απλά τώρα ξέρουμε. Επιλέγουμε σωστές μπάντες και όλα μια χαρά. Για πολλοστή φορά ο γηγενής ντόπιος έπεσε θύμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δοντσιε σε πιστευω δεν χρειαζετε να απολογησε,ειναι τελειος τυχαιο οτι ματαιωθηκαν ολες οι εκδηλωσεις επειδη ειχαν ορχηστρα το μακεδονικο μερακι.Εμενα οι πληροφοριες μου λενε οτι αναβληθηκαν λογω πληροφοριων οτι θα χορευανε ανυπαρκτοι,παρακατιανοι,μιασματα και επισης οτι θα προσγειωνονταν εξωγηινοι και δεν ηθελαν οι δημαρχοι να δημιουργηθει διπλωματικο επεισοδιο γογω μη αναγνωρισης τους απο το ελληνικο κρατος...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρουφιάνος είσαι τι να μας πεις και Εσυ!! Άχρηστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτά ειναι τα τελευταία "χτυπήματα" του φασισμού στην Ελλάδα πριν το τέλος του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)