Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι




ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ


                Παρέμβαση του Προέδρου Ανέστη Αναστασιάδη στα Δρώμενα του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας


Όταν δεν υπάρχει πρόεδρος σε έναν οργανισμό και μάλιστα πανελλαδικό, όπως είναι ο Σύνδεσμος Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδος, πάντα θα  υπάρχει ένας μισθοσυντήρητος Γραμματέας, ο όποιος θα διαχειρίζεται τα πάντα.  Κάνει ταξίδια, λύνει προβλήματα, αναγνωρίζει ιαματικές πήγες, μπαίνει σε διάφορες επιτροπές, παρεμβαίνει σε λουτροπόλεις και απαγορεύει σε άλλους συλλόγους, να μπαίνουν στα υποτιθέμενα χωράφια του, χαλώντας του τη σούπα.

Οι λουτροπόλεις του κάνουν άγαλμα. «Αμάν πότε θα έρθει ο Κύριος Δανάς να μας σώσει;».  Κάνει διοικητικά συμβούλια, που πολλές φορές δεν έχουν απαρτία, βγάζει δελτία τύπου κάθε χρόνο, σχετικά με τη μεγάλη δραστικότητα του Συνδέσμου που υπάγεται  κλπ.

Αυτός είναι ο Μέγας Γραμματέας του Συνδέσμου, που θέλει να χώνεται παντού, με κύρια προτίμησή του, τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ιαματικών Πηγών & Λουτροπόλεων Ελλάδας, που όπως έγραψα παραπάνω, του «χαλάει την σούπα» της δικής του ανεξέλεγκτης δραστηριότητας.

Εμείς ως Πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών & Λουτροπόλεων Ελλάδας, εδώ και 14 χρόνια λειτουργιάς, ποτέ δεν θελήσαμε να κατακρίνουμε αυτόν τον πανελλαδικό φορέα,  γιατί απλά είναι δικό μας παιδί και όχι κάποιου κυρίου, διορισμένου από τον πρόεδρο.  Έναν φορέα, που τον βρήκε έτοιμο.

                Σε αυτόν τον φορέα ο κύριος αυτός έφτασε να κάνει και τον πρόεδρο, γιατί ο καθ ύλην αρμόδιος Δήμαρχος Λαγκάδα, δεν μπορεί να ασχοληθεί.

                Εμείς συνιστούμε στον κύριο Γραμματέα του Συνδέσμου, να μην ασχολείται με τον Σύλλογο μας.  Αν ήθελε να έχει μαζί μας μια επαφή, έπρεπε να πείσει τον  πρόεδρος κ. Καραγιάννη και όλο το Δ.Σ. του Συνδέσμου ότι, όλοι μαζί οι φορείς μπορούμε να δώσουμε την μάχη και να συνεργαστούμε, για την ανάπτυξη του ελληνικού ιαματικού πλούτου και όχι ο ένας να κάνει σαμποτάζ στον άλλο.

                Αν αυτό δεν μπορεί να το κάνει και θέλει να είναι ο Δερβέναγας  της όλης υπόθεσης, θα προτείναμε στον πρόεδρο, να τον αντικαταστήσει ΑΜΕΣΑ.  Δεν είναι απαίτηση, είναι ανάγκη, για την παραπέρα ανάπτυξη των ελληνικών λουτροπόλεων και μάλιστα σε όλους τους τομείς.


Ανέστης Αναστασιάδης
Πρόεδρος   Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών & Λουτροπόλεων Ελλάδας
www.loutropoleis.com
anestis_anastasiadis@yahoo.gr
Τηλ. 2310905164

1 σχόλιο:

  1. μπορει οντως καποιοι να τον βλεπουν ως σωτηρα τους,,αλλα ο ανθρωπος αυτος εργαζεται σκληρα και προσπαθει για το καλυτερο δυνατο εκπροσωποντας τις ιαματικες πηγες και σιγουρα δε κατεχει αυτη τη θεση χαριστικα αλλα την αξιζει 100%

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)