Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Δήλωση του Γ. Σηφάκη για την σύσκεψη για το αγροτικό

ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ
 
ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΑΗ ΣΤΟΝ 
ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ



Όταν προσκληθηκα απο τον Δημαρχο Αλμωπιας απαντησα οτι δεν επιθυμω με την παρουσια μου να βοηθησω στην προσπαθεια να"ξεπλυθει" ο Δημος οτι δηθεν ασχολειται με το αγροτικο θεμα οταν μια φορα το χρονο συγκαλει μια συσκεψη για τα ματια του κοσμου.

Αυτό το κατάλαβαν οι αγρότες μας απαξιώνοντας την σύσκεψη του Δήμου με την σχεδόν παντελή απουσία τους. Παρόντες ήταν ελάχιστοι αγρότες οι οποίοι δεν άκουσαν και τίποτα απολύτως καινούργιο. Την απαξίωσαν ακόμη και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι και πάρα πολλοί πρόεδροι τοπικών διαμερισμάτων.
Όλοι γνωρίζουν ότι με τον αγροτικο κοσμο προσωπικα ασχολουμαι καθε μερα, συνεβαλα στο να οργανωθει οτι υπηρχε οργανωμένο στην Πέλλα στον ΣΕΑΣ και να δημιουργηθουν οργανωσεις παραγωγων.
Για τις φετινές ζημιες ενημερωσα τον αγροτικο κοσμο τοσο προσωπικά με επισκέψεις μου στα χωρια που επληγησαν, οσο και με καθοδο με τους αγροτες στην Αθηνα και με ανακοινωσεις.
Αμεσα θα αναλαβω περαιτερω πρωτοβουλιες για την αντιμετωπιση της ουσιας του αγροτικου προβληματος και οχι μονο των "ευκολων" θεματων οπως τις αποζημιωσεις απο ΕΛΓΑ κλπ.
Ο Δημος ας σκυψει ουσιαστικα να βοηθησει τον αγροτη αντι να «κοροιδευει» απαξ ετησιως.Ας βελτιωσει την αρδευση, ας κανει μελετες για αρδευτικα δικτυα αντι να χανει εγκεκριμενα εργα (οπως το αρδευτικο της Φουστανης) και μελετες φραγματων.
Προσωπικα ποτε δεν ενδιαφερθηκα για φιεστες οργανωμενες απο δημαρχους για συγκεκριμενους βουλευτες φιλους τους

1 σχόλιο:

(3)