Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

O «φλώρος» και ο «καραγκιόζης»…


Ο Νίκος Αλέφαντος ξεσπαθώνει μέσα από το μπλογκ του για Ρονάλντο, Μέσι και Νειμάρ. 

Πρώτον: Διάλυση του νοτιοαμερικάνικου ποδοσφαίρου. Δεύτερον, διάλυση του Μέσι και...
του Ρονάλντο. Τελείωσανε από το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, έσκασαν από λεφτά, ότι κάνουν από εδώ και πέρα είναι το πέταγμα του μυρμηγκιού πριν πεθάνει.

Άντε ρε Ρονάλντο τώρα για βουτιές στη Μύκονο που έδειχνες τους κοιλιακούς σου, τράβαγες το σορτσάκι πάνω όταν ετοιμαζόσουν να χτυπήσεις φάουλ για να δείξεις τα μπούτια σου, φλώρε!

Κι εσύ Μέσι σαν να μην νιώθεις την Αργεντινή πατρίδα σου, περπατούσες, ενώ με την Μπαρτσελόνα τα δίνεις όλα. Μια δυο τρεις, σε έχουμε δει τόσες φορές σε Μουντιάλ, δεν είναι σύμπτωση, σε σιχαθήκαμε στα Μουντιάλ.

Και οι δυο σας αποτύχατε να περάσετε Πελέ και Μαραντόνα οι οποίοι ήταν σοβαροί και πολεμιστές στα Μουντιάλ, θα τους θυμάται ο κόσμος για πάντα. Σήκωναν τις πατρίδες τους στην πλάτη τους.

Και αν ο Μαραντόνα δεν αμαύρωνε την εικόνα του με όσα έκανε σταματώντας το ποδόσφαιρο, θα ήταν πολύ πίσω ο Μέσι με τη φανέλα της χώρας του.

Τη διέλυσε τη νότιο αμερική η Ευρώπη και δίκαια. Στη μόνη χώρα που έπεσα έξω ήταν η Βραζιλία. Με τον Νειμάρ τον καραγκιοζάκο που όταν τον ακούμπαγαν έπεφτε κάτω.


Από τη δεύτερη αγωνιστική έλεγα σταθερά τελικό Βραζιλία- Αγγλία, και ότι η Γαλλία έχει επίσης πολλές πιθανότητες. Και έδινα ως αουτσάιντερ Κροατία. Βλέπετε λοιπόν ότι από τις 4 ομάδες μου οι 3 είναι στα ημιτελικά.

Τι γίνεται τώρα με ρωτάει ο Θέμης. Εγώ είμαι με τη Γαλλία. Πιστεύω ότι έχει τις περισσότερες πιθανότητες να το πάρει. Στην προηγούμενη στήλη είπα ότι πέρα από

Εμπαπέ- Γκριεζμάν μου αρέσει πολύ και ο Βαράν, και κατευθείαν μετά τη στήλη σκόραρε ο Βαράν και πέρασε η Γαλλία.

Και ο Καντέ μου αρέσει πολύ, ο μαραθονοδρόμος, οι παλιοί αναγνώστες ξέρουν ότι από την πρώτη στιγμή που τον είχα μπανίσει όταν έπαιζε στη Λέστερ, τον υμνούσα κι έλεγα ότι η Λέστερ θα πάρει το πρωτάθλημα όταν τότε το πίστευαν λίγοι. Τέτοια χαφ θέλω σε αυτή τη θέση, στον Ολυμπιακό, να τρέχουν όχι να είναι αργοκαρούτες. Πρώτα τα τρεξίματα κοιτάω σε αυτή τη θέση και όχι τι μπάλα ξέρει.

Εγώ θα έβαζα Γκριεζμάν και Εμπαπέ μπροστά πετώντας έξω τον Ζιρού που ως τώρα περπατάει. Μπορεί βέβαια να κάνει κάνα γκολ τώρα και να εκτεθώ αλλά λέω τι θα έκανα. Με τον Ζιρού μέσα, ο Εμπαμπέ πάει στα άκρα και είναι μακριά από το γκολ.

Αγγλία- Κροατία βλέπω πιο δυνατή την Αγγλία. Πιστεύω ότι αν γίνει τελικός Αγγλία- Γαλλία θα είναι ένας από τους ωραιότερους τελικούς που έχουν γίνει ποτέ. Ο Κέιν είναι καλός μπροστά αλλά ο Στέρλινγκ είναι παικτάκι.

Εγώ ως ομάδα και ως παίκτες θεωρώ ότι η Γαλλία αξίζει να πάρει το Μουντιάλ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)