Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Άκυρες δημοπρασίες στον Δήμο Αλμωπίας


Επιμένει ο Γιάννης Πασχαλίδης






Π α σ χ α λ ί δ η ς  Γ ι ά ν ν η ς
Ηλεκτροβιομηχανικές Εγκαταστάσεις

 1ο Χ ι λ .Α ρ ι δ α ί α ς Τ σ ά κ ω ν
 Αριδαία  2384024585 - 6944365846
                                                                                                                                                                                Αριδαία 2/8/2018
                                                                                                                                   

Κ.Δήμαρχε  ύστερα από έναν άγονο διαγωνισμό που έγινε στις 04 / 05 / 2018 για την συντήρηση των αρδευτικών γεωτρήσεων που κρίθηκε άγονος λόγω έλλειψης δικαιολογητικών από τον μοναδικό που συμμετείχε  στον διαγωνισμό εργολάβο σας .Έρχεστε ύστερα από 90 ημέρες και ψάχνετε τρόπους να ανατεθεί η συντήρηση πάλι στον δικό σας εργολάβο. Τον βρήκατε  λοιπόν τον  τρόπο και προσφύγατε στην διαδικασία ανάθεσης με διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση  σύμφωνα  με το άρθρο 32 ,  και διαπραγματευτήκατε την ανάθεση και πετύχατε μάλιστα έκπτωση 1%.
Κ.Δήμαρχε και 99% έκπτωση να πετυχαίνατε και αυτή η διαδικασία ανάθεσης όπως και οι άλλες είναι ΑΚΥΡΗ.
Η Διαδικασία με διαπραγμάτευση κ.Δήμαρχε χωρίς προηγούμενη δημοσίευση χρησιμοποιείται ύστερα από διαγωνισμό με ανοιχτή ή κλειστή διαδικασία  ,(υποπαράγραφος  α) της παραγράφου 2. του άρθρου 32.)
Πέραν αυτού στην παράγραφο 6 επισημαίνετε ότι : H δυνατότητα προσφυγής σε αυτήν την διαδικασία πρέπει να επισημαίνεται ήδη κατά την πρώτη προκήρυξη του διαγωνισμού.
Η διαδικασία της δημοπράτησης της 04/05/2018 για την συντήρηση των αρδευτικών γεωτρήσεων για την οποία γίνετε και ο λόγος ήταν συνοπτική διαδικασία και δεν εμπίπτει στην διαδικασία ανάθεσης με διαπραγμάτευση.   
Άκυρη συνεπώς κ .Δήμαρχε  η διαδικασία διαπραγμάτευσή σου με τον εργολάβο .

                                                                                                                                  
 Πασχαλίδης Γιάννης

6 σχόλια:

  1. Ποιος σε ρωτάει Πασχαλίδη εσένα ,θα περάσει λοιπόν η απόφαση από την περιφέρεια που είναι και η αρμόδια για την νομιμότητα των αποφάσεων του κάθε Δήμου και όλα τελειώνουν εκεί ,μην χαλάς λοιπόν τον εαυτόν σου γιάσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωρα υπόθεση προέδρου Δ.Σ Δήμου Αλμωπίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πασχαλίδης Γιάννης4 Αυγούστου 2018 στις 12:10 π.μ.

    Θα δούμε τις αντοχές του καθενός,του Δημάρχου τις περιφέρειας και φυσικά τις δικές μου,οι αντοχές του Δημάρχου στηρίζονται στις αντοχές της περιφέρειας,οι αντοχές οι δικές μου αν δεν στηριχθούν στην ΝΟΜΙΜΌΤΗΤΑ θα στηριχθούν στην δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΡΕ ΧΟΥΡΣΟΥΓΛΟΥ ΠΑΡΕ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΗΣΟΥΝ ΧΕΙΜΑΡΟΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΒΟΛΕΥΤΙΚΕΣ ΤΩΡΑ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΛΟΣ ΟΜΙΣΘΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΣΗ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΔΗΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά βρε παιδιά την αντιπολίτευση δεν την ενδιαφέρει αυτή η καταγγελία,και αν δεν την ενδιαφέρει να τον στείλουν τον Πασχαλίδη αυτοί στον εισαγγελέα για ψευδείς πληροφορίες και ψευδείς καταγγελίες,βλέπουμε κάθε δέκα ημέρες και μία καταγγελία και απο κανέναν τσιμουδιά. Πασχαλίδη άν ειναι μπούρδες αυτά που γράφεις Σταμάτα και άν όχι προχώρα το .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)