Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Μυστήρια πράγματα στον πολιτιστικό Σύλλογο Γαρεφειου




ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ   ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ
 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΞΥΛΟ
ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ...ΣΚΟΠΙΑΝΟ



Μυστήρια πράγματα συμβαίνουν στον Μορφωτικό Σύλλογο Γαρεφείου.
Αν αληθεύουν  μαρτυρίες , τότε η κατάσταση μάλλον έχει ξεφύγει. Ο σημερινός πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλμωπίας ο οποίος είναι και πρόεδρος του Συλλόγου , απαγόρευσε σε μέλος του Συλλόγου να θέσει υποψηφιότητα για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΌ Συμβούλιο  στις επικείμενες εκλογές , γιατί είναι… σκοπιανός.  Ακλούθησαν  αντεγκλήσεις και τελευταία στιγμή , σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες  την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε το ξύλο. Αν αληθεύουν πάντως όλα αυτά , τότε η κατάσταση έχει αρχίσει να ξεφεύγει. Αυτά να τα βλέπει η περιβόητη Ομοσπονδία  Μακεδονικών Συλλόγων  που  δίνει την εντύπωση  ότι «ευλογεί» τέτοιες ανόητες καταστάσεις. Είναι προφανές και ευκολονόητο , ότι αν συνεχιστούν αποκλεισμοί με τέτοια ανόητα προσχήματα , πολύ σύντομα  να δούμε να γίνονται σε κάθε χωριό και δεύτεροι πολιτιστικοί Σύλλογοι, με ότι αυτό (διχαστικό) συνεπάγεται για τις  τοπικές κοινωνίες. Καλό θα είναι ο πολυπράγμων πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλμωπίας και πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαρεφείου να πάρει θέση επί του θέματος που τον φέρει πρωταγωνιστή  στο να δίνει πιστοποιητικά εθνικοφροσύνης.

13 σχόλια:

  1. Όι Έλληνες Μακεδόνες απέναντι στους Σκοπιανούς αυτονομηστες κ τό συναφή τους. Βοδια ας μάθει ό ένας Έλληνας πρώτα ότι το Βαιβοντας δεν είναι επίθετο γιατί αυτη την εντύπωση είχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επιτελους ελεος με αυτη την υβρι "σκοπιανός" που χρησιμοποιεί ακόμα και ο δημαρχος Εδεσσας, για Εδεσσαίους. Κανένας δεν ηρθε απο τα σκόπια στα μέρη μας απεναντιας οι γνησιοι σκοπιανοί γινανε μαγκες με δικους μας ανθρωπους που κυνηγηθηκαν απο παρομοιους ανεγκεφαλους εκεινης της εποχής και η ιστορία τείνει να επαναληφθεί. Και η δική μας παράδοση οικειοποιήθηκε απο τους σκοπιανούς, επειδή εδω ήταν και ειναι υπο διωγμόν. Να τα διαβαζουν αυτά οι ψευτοπατριωτες γιατί αν αυτός ο υποψήφιος ειναι μια φορά "σλοπιανός" αυτόματα χρήζει και όλους τους άλλους και δεν τους ξεπλενει καμία αυτοδηλωση εθνικοφροσυνης, αναντούμ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαλλον θα τον φοβαται ο "δημοκρατης" Ελληνας προεδρακος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σου προεδρε....ακομα λιγο θα εισαι στη θεση αυτη....μετα θα βοσκεις γουρουνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. E... πάλι καλά που έκαναν μόνο τον αποκλεισμό απο τις εκλογές...
    Τώρα που μιλήσαν και με τα μεγάλα αφεντικά της "ομοσπονδίας" μέχρι και μήνυση καταθέτουν για εσχάτη προδοσία και παραχώρηση εδάφους στον "οχτρό"...!!!!
    Εδώ οι "πατριώτες" έστειλαν μηνύσεις σε βουλευτές στον Ϊτσο θα κολώνανε???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να ξέρετε ποιοι σπέρνουν μίσος στα χωριά μας.....

    Το κυνήγι του «εσωτερικού εχθρού»

    Συντάκτης:
    Τάσος Κωστόπουλος

    Καθώς τα εθνικιστικά συλλαλητήρια για το Μακεδονικό φυλλορροούν και συρρικνώνονται πλέον στον σκληρό πυρήνα δυο-τριών χιλιάδων (ή και μερικών μόνο εκατοντάδων) οπαδών της Ακροδεξιάς, οι διοργανωτές τους αλλάζουν μετερίζι.

    Από το πεζοδρόμιο έχουν περάσει πια στις Εισαγγελίες, με διακηρυγμένο στόχο το φίμωμα όσων ντόπιων Μακεδόνων αποκλίνουν από τα δικά τους εθνικιστικά πρότυπα.

    Στην προσπάθειά τους αυτή διαπλέκονται απροκάλυπτα με τη Χρυσή Αυγή, τη μόνη πολιτική δύναμη του σημερινού Κοινοβουλίου που ευαγγελίζεται επίσημα την επιστροφή στα προμεταπολιτευτικά πέτρινα χρόνια.

    Πρόκειται για τη σοβαρότερη (και πιο επικίνδυνη) πτυχή μιας ευρύτερης απόπειρας να επιστρατευτεί η Δικαιοσύνη στην υπηρεσία του εθνικιστικού παροξυσμού, με πρωτεργάτη την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (ΠΟΠΣΜ) −συλλογικότητα που συγκροτήθηκε το 2014, επί κυβέρνησης Σαμαρά, και ουσιαστικό οργανωτή του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης.

    Η προσπάθειά της αυτή ξεκίνησε τον Μάρτιο με απειλητικά εξώδικα προς τους 300 βουλευτές ότι, στην περίπτωση που υπερψηφίσουν σύνθετη ονομασία, θα διωχθούν για εσχάτη προδοσία που «τιμωρείται με θάνατο».

    Ακολούθησε μήνυση της ΠΟΠΣΜ κατά του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά για «προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προοδσίας» (29/5/2018) και η πρόσφατη προσφυγή της ΠΟΠΣΜ και 13 «Παμμακεδονικών» εταιρειών της αλλοδαπής στο Συμβούλιο Επικρατείας (28/6/2018) με αίτημα την ακύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών.

    Η ανάγνωση αυτών των κειμένων, που έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο της ΠΟΠΣΜ, πιστοποιεί βέβαια ότι πρόκειται για μνημεία ολοκληρωτικής νοοτροπίας και ρωμέικης προχειρότητας, που αποδεικνύουν ουσιαστική άγνοια τόσο της Ιστορίας όσο και της ελληνικής νομοθεσίας από τους ανθρώπους που φιλοδοξούν να υπαγορεύσουν την εξωτερική πολιτική της χώρας.

    Στην περίπτωση όμως που εξετάζουμε εδώ το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρότερο, καθώς επί τάπητος τίθεται ο σεβασμός του σκληρού πυρήνα των ατομικών και πολιτικών ελευθεριών −από την ελευθερία της έκφρασης μέχρι εκείνη του συνεταιρίζεσθαι.

    Στόχος δε των επίδοξων λογοκριτών δεν είναι κάποιοι βουλευτές και υπουργοί, που εν πάση περιπτώσει διαθέτουν επαρκή μέσα άμυνας, αλλά απλοί πολίτες της ελληνικής Μακεδονίας που αρνούνται να υποκύψουν στις υποδείξεις της βαθιάς εθνικοφροσύνης.

    http://www.efsyn.gr/arthro/kynigi-toy-esoterikoy-ehthroy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πες μας ρε φίλε ξεκάθαρα εσύ είσαι Έλληνας μακεδόνας ή σκέτο μσακεδόνας γιατί πολύ μας τα μπερδεύεις Δηλαδή αν αξίζει να συζητάμε.[ Ένα εθνίκι]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγνώμη πιστοποιητικά "κοινωνικών φρονημάτων" ζητάμε απο το τοπικό παράρτημα ή να πάμε στα Σέρρας στα κεντρικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν κατορθώνουν να πιστέψουν οι Έλληνες ότι ένας άνθρωπος που σκέπτεται διαφορετικά από αυτούς μπορεί να είναι πολύ άξιος, πολύ έντιμος, πολύ χρήσιμος άνθρωπος. Άξιοι, έντιμοι, χρήσιμοι είναι μονάχα αυτοί που συμφωνούν μαζί μας. Οι άλλοι όλοι: φωτιά και τσεκούρι!
    Γεώργιος Θεοτοκάς, Έλληνας συγγραφέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα @.......@ θά του κλασουν στον Ιτσο ας βάλουν πρώτα για 3€ βενζίνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν ειναι μελος του συλλογου εχει δικαιωμα να θεσει υποψηφιοτητα και ας ειναι απο τα σοφια τας βρυξελλας τας αγκυρας τα τιρανα.Αυτη ειναι η δημοκρατια που καποιοι ονειρευονται.Οταν εχεις προσφερει στον συλλογο και νομιζεις οτι εχεις παραγει εργο δεν φοβασαι κανεναν,αυτος απεναντιας χεστηκε πανω του και μπραβο στον αποκλεισμενο υποψηφιο που δεν του τραβηξε μια μυνηση ετσι για να καταλαβει τι εστι δημοκρατια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εσένα που σκέφτεσαι εναντίον της Ελλάδας πώς μπορώ να σε χαρακτηρίσω; Από τα αρχαία
    χρόνια όσοι ήταν εναντίον της πατρίδας τους σε όλα τα μήκη και πλάτη δεν ήταν και ιδιαίτερα αγαπητοί στους συνανθρώπους τους. Μάλιστα τους θεωρούσαν και επικίνδυνους! Καλύτερα θα ήταν να μη μιλάτε προκαλείτε την κοινή γνώμη υπογράφοντας μάλιστα και άνθρωποι με πνευματική κουλτούρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 11.42 ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΕΥΣΤΟΧΟΣ 100%

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)