Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Γιατί «τρώγεστε» με τα παλικάρια του Μορφωτικού Συλλόγου Γαρεφείου


ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ 
ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΕΣ …ΤΑΣΕΙΣ


Γράφει ο ΑΝ.Α.Π.

κ. Διευθυντά
Παρακολουθώ τα τεκταινόμενα με τον Μορφωτικό Σύλλογο Γαρεφείου.
Όποιος ξέρει απλά ελληνικά καταλαβαίνει  χωρίς δυσκολία ότι οι άνθρωποι της διοίκησης του Συλλόγου είναι υπέρ του Αλυτρωτισμού.
Δηλαδή το λεν καθαρά .ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ  αλυτρωτικές  θέσεις  και δράσεις σε σχέση με την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, μέσω του Συλλόγου . Δηλαδή  σε απλά ελληνικά , ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΩ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΕΣ  ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ .
Δύο αρνήσεις κάνουν κατάφαση. Τι δεν καταλαβαίνετε; Είναι απλούστατο

19 σχόλια:

  1. Ακραιοι εθνικιστες, τρέφονται από το μισος και τη μισαλλοξια.Οι Σαμαρας από εδώ και οι Γκρουεφσκι από την άλλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαμανδη εισαι γελοίος τελειωσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ τι εισαι ρε καραγκιοζη που προσβαλεις τον δημοσιογραφο, που ανεβαζει τις βλακειες, τα στραβα και ανάποδα των "επιστημονων πατριωτων"

      Διαγραφή
  3. Μπορείτε να μας πείτε το όνομα σας κ.ΑΝΑΠ. ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δύο αρνήσεις δηλώνουν μία κατάφαση στην Αγγλική γλώσσα και όχι στην Ελληνική. Στα Ελληνικά η φράση "ποτέ δεν θα έχω" σημαίνει αυτό ακριβώς που λέει...
    Ας μην κάνουμε την τρίχα τριχιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΕ ΠΟΝΗΡΕ,ΑΛΛΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΥΔΕΠΟΤΕ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΖΩΟ,ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ.ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΕ,ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ;ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΑ η ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΑ;ΑΝ ΤΟ ΒΡΗΣ ΚΕΡΖΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΖΑΡΤΖΑΝΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΝΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides/search.html?lq=%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%AD%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5&dq=

      Φαμφαρόνε τυμπανοκρούστη μάθε να μιλάς και να σκέφτεσαι ΕΛΛΗΝΙΚΑ πρώτα και μετά μίλα... γατάκι!

      Διαγραφή
  6. Για να αποκαλεί κάποιος τον εαυτό του δημοσιογράφο πρωτίστως θα πρέπει να φέρει δημοσιογραφική ταυτότητα απο την ΕΣΗΕΑ ή την ΕΣΠΗΤ θεωρημένη απο το αρμόδιο υπουργείο. Κατά δεύτερον ο δημοσιογράφος δεν απαντάει με υβριστικά σχόλια και υπογράφει με όνομα και επώνυμο. Τέλος ο δημοσιογράφος δεν προκαλεί εμφυλιοπολεμικές διαμάχες μεταξύ των πολιτών, δεν βρίζει και προ πάντων δεν κάνει προπαγάνδα. Τώρα αν έχετε στην ιστοσελίδα σας, έστω και ένας, δημοσιογραφική ταυτότητα δεν έχετε παρά να την κοινοποιήσετε ώστε να έχουν γνώση οι αναγνώστες σας. Αλλιώς αφήστε τα περί δημοσιογράφων και ειδησεογραφικών σε επαγγελματίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ τι εισαι ρε κουτοπονηρε; αγροφυλακας; και τους ψαχνεις τις ταυτοτητες; και ποιος κανει προπαγανδα; ο ηλιος και το φεγγαρι τι προπαγανδα χρειάζονται; ο ενας ειναι την ημέρα και ο αλλος την νυχτα

      Διαγραφή
    2. ΕΣΗΕΑ ξέρεις,ΕΣΠΗΤ ξέρεις, αρμόδια υπουργεία ξέρεις . Δεν ξέρεις να γράφεις όμως το όναμά σου και αυτό κάτι λέει!!!! και σύ δημοσιογράφος χωρις ταυτότητα φαίνεσαι

      Διαγραφή
  7. Με τι σας πληρώνουν.ΛΙΡΕΣ ΔΟΛΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ελα να παρεις κι εσυ εχει μπολικα, ομως εσυ απο αλλου τα παιρνεις, το ξερουν ολοι στο χωριό. Πάντως "δραχμας δεν δίδωμε. λίρας δεν δίδωμε. δολλάρια δεν δίδωμε. πεσεττες δεν δίδωμε. Φωτοπουλος-τοκογλυφος, Χατζηχρήστος-δανειοληπτης και Φερμας-εγγυητής"

      Διαγραφή
  8. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΝΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ.ΑΣΤΕ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ,ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ,ΑΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΚΟΥΣΚΟΥΣΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. σαμάνδη μας πήραν χαμπάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ. ΑΡΚΕΤΗ ΑΝΟΧΗ ΥΠΗΡΞΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΠΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ ξεπερασες και τον σερλοκ χολμς. ανακάλυψες φιλοσκοπιανούς (τεραστιο εγκλημα-που επιφέρει θανατική ποινή). Ανακαλυψες ανθέλληνες που βαζουν βομβες και καταστρεφουν καθετι ελληνικό (μονο ο κάλος στον εγκέφαλο σου ανακαλυπτει τετοιους εχθρούς). Επίσης ανακαλυψες και αυτους που πληρωνονται, που τα παιρνουν χοντρα, για να ειναι αυτό που είναι.

      Διαγραφή
  11. Μόνο ένας χαζός θα χαιρόταν από την επισκεψιμότητα της σελίδας του,η κάποιος κεφαλας σαν εσένα. Τιναφτορε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)