Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Αυτόφωρο για τον διαχειριστή της ιστοσελίδας μας















Με την διαδικασία του αυτόφωρου συνελήφθη
ο διαχειριστής της ιστοσελίδας μας μετά από μήνυση της Μαγδαληνής Ιγνατιάδου. Με εντολή Εισαγγελέα ο συλληφθείς  αφέθηκε ελεύθερος . Τα επίμαχα δημοσιεύματα ήταν:
 



18 σχόλια:

  1. Συνέχισε έτσι ειρωνεία σαμανδη έρχονται κ αλλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε πως αλλαζουν τα πραματα.....οταν της κανανε μυνηση που συκοφαντουσε ατομα θιχτηκε η κυρια τωρα που θιξανε τον μεντορα της αντιδρα το ιδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τραβα πλυνε κανα πουκαμισο του πετρου παλιοκοτα...

      Διαγραφή
  3. Φίλε Πέτρο. Το λυπηρό δεν είναι ότι ‘τρως’ την μια μήνυση πίσω από την άλλη. Τα θέλεις και τα παθαίνεις. Το λυπηρό είναι ότι πρώτον συκοφαντείς, ειρωνεύεσαι, και χλευάζεις δημόσια καθημερινούς ανθρώπους που δεν σου έχουν κάνει απολύτως τίποτα. Αν κάποιος σου είχε κάνει κάτι σίγουρα θα το είχες πρωτοσέλιδο. Κατά δεύτερον το πιο λυπηρό από όλα είναι ότι τα άρθρα σου τα αναδημοσιεύουν οι πιο ακραίες μορφές του αυτονομισμού, του ανθελληνισμού και της ακροδεξιάς σκοπιανής προπαγάνδας (βλ. Γκρουέφσκι) μέσω των σελίδων τους στο facebook δηλώνοντας ετοιμοπόλεμοι. Είναι οι ίδιες και οι ίδιοι που σχολιάζουν πικρόχολα κάτω από τα υβριστικά σου άρθρα. Μετά από τόσα χρόνια γνωρίζουμε και πως τονίζουν τις λέξεις. Δεν ξέρω αν τους έχεις κάνει συμμάχους ή αν πιστεύεις ότι θα σε στηρίξουν άλλα έχεις πιστεύω το απαραίτητο μυαλό για να καταλάβεις το πόσο πολύ έχεις εκτεθεί πρώτα από τις αστειότητες που γράφεις και δεύτερον από αυτούς τους ανθρώπους. Το χρήμα που έρχεται από πέρα από τους ωκεανούς δεν έχουν μάθει να το μοιράζονται. Σε είδα στο Γαρέφι. Δεν ξέρω τι πήγες να αποδείξεις όταν όλοι σηκωθήκαν στο άκουσμα του Εθνικού μας Ύμνου και εσύ καθιστός άκουγες το γιουχάρισμα των συμπολιτών σου άλλα σίγουρα απέδειξες κατά κάποιο τρόπο όλα αυτά που κατά καιρούς σου γράφουν στα σχόλια οι αναγνώστες σου για τα ‘πατριωτικά’ σου αισθήματα. Μεγάλος άνθρωπος είσαι. Σκέψου ότι έχεις εκτεθεί σε τεράστιο βαθμό. Τα βάζεις με ανθρώπους που πασχίζουν για την πατρίδα που λέγεται Ελλάδα. Οι καιροί αλλάζουν και έχεις διαλέξει το πιο λάθος στρατόπεδο. Η διαφορά του αστείου από το γελοίο και του σοβαρού από το τραγικό είναι λίγα χιλιοστά, μικρή απόσταση και εσύ πας να κάνεις ολόκληρο βήμα. Όλες οι μηνύσεις που έχεις συλλέξει και που σου έρχονται καθημερινά κάποια στιγμή θα δικαστούν. Σκέψου. Φιλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΡΟΥΦΙΆΝΟΙ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  4. σαμάνδη σταμάτα αυτό το παιχνίδι με το βρίσιμο του κόσμου. Τα σχόλιά μου χθες για τον Ευαγγελίδη που τον έβριζες δεν τα δημοσίευσες. Ούτε που ενδιαφέρει Το έκανα μόνο για να σε προστατέψω. Θα πηγαίνεις συνεχώς στα αυτόφωρα αν συνεχίσεις το ίδιο μοτίβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο Κος ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ

      Διαγραφή
  5. ΡΙΞΤΕ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟΥ.
    Ο ΣΑΜΑΝΤΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΙ.
    ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΗΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΡΈΣΕΙ ........ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

      Διαγραφή
  6. Σαμανδη σε σχεση με αυτα που εχεις προκαλεσει στην κοινωνια εσυ, μια μυνηση προς εσενα=τιποτα.
    Κοιτα να εχεις χρημα να ανταπεξελθεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε πλουσιε, αν δεν εχει θα ερθει να σου ζητησει, γιατι φαινεται οτι τα φυσας

      Διαγραφή
  7. Μερικοι, λιγοι, δεν εχουν αντιληΦΘει οτι η Ελλας ειναι χωρα της ΕΕ κι οχι χωρα της χουντας και των διαφορων φασιστικων ομαδων. Ας σταματησουν την τακτικη της φοβερας, που λειτουργησε αριστα στο παρελθον αλλα τωρα ειναι απλα γελοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυο κόκοροι μαλώνανε σε ξένον αχυρώνα...
    Διαβάστε και λίγο ιστορία να ξεστραβωθείτε, ντουγάνια, επειδή μόνο έτσι καταλαβαίνετε...
    Ο πόλεμος κατά της εντοπιότητας εφαρμόστηκε και δεν απέδωσε.
    Μεταφέρω από τη wikipedia:
    'Στην περίοδο της δικτατορίας του Μεταξά εφαρμόστηκαν σκληρά μέτρα γλωσσικής αφομοίωσης των περίπου 85.000 απογραφέντων σλαβοφώνων, μέτρα που όπως φαίνεται είχαν εισηγηθεί κρατικοί παράγοντες από την προηγούμενη δεκαετία. Η πολιτική αυτή προκάλεσε δυσαρέσκεια και αναζωπύρωσε τα φιλοβουλγαρικά αισθήματα, κάτι που εκδηλώθηκε στα ταραγμένα χρόνια που ακολούθησαν."
    Αυτός που σας φταίει είναι ο ίδιος ο Σαμάντης επειδή δεν έκανε τα χατίρια του δημάρχου. Είναι ο μόνος που δεν "επιδοτήθηκε".
    Κι εσείς με τις πεπαλαιωμένες τακτικές σας τα βάζετε με την εντοπιότητα.
    Αν είστε πολιτικοί "άντρες" κι όχι οφιοπαράγωγα όπως σας αρέσει να κατηγορείτε όποιον τα λεγόμενά του δεν σας βολεύουν βγείτε ευθέως και πείτε τι σας ενοχλεί στον Σαμάντη.
    Ποιοι είστε εσείς που θα υπαγορεύσετε την ελευθερία του τύπου;
    Τι φταίει ο Σαμάντης αν διάφοροι ένθεν κακείθεν αντιγράφουν και διαστρεβλώνουν για ίδιο όφελος;
    Φάνηκαν όμως οι διαθέσεις σας ακόμα κι απ' τις διαμαρτυρίες σας για την παραδοσιακή μουσική που ακούγεται από το ραδιόφωνο.
    Πάρτε το χαμπάρι επιτέλους: εάν κυνηγηθεί η εντοπιότητα, θα πρέπει ομοίως να αντιμετωπιστούν η ποντιακή, η βλάχικη, η τσακώνικη, η κρητική, η ροδαϊκή, η κερκυραϊκή, η πομάκικη, κοκ.
    Είστε άνθρωποι με μειωμένη αντίληψη που ουσιαστικά πολεμάτε τον εαυτό σας προκειμένου να επιτύχετε προσωπικά μικροσυμφέροντα και κατά τ' άλλα σας φταίει ο Σαμάντης.
    Είναι ρεζίληδες όποιοι προσπαθώντας να βρουν τα ευάλωτα σημεία κάποιου, προκειμένου να τον πολεμήσουν επειδή δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους.
    Πότε θα καταλάβετε ότι η Ελλάδα, η Αλμωπία και ο κάθε δήμος δεν είναι το χωράφι του πατέρα σας για να θερίζετε όποτε σας καπνίσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για τον 8.20 Ανάξια λόγου. Σαμάνδη Πέτρο μην ακούς κανέναν από αυτούς που σε χαιδεύουν, Αύριο όταν θα βρεθείς στη Δικαιοσύνη θα είααι μόνος σου. Μη το παρακάνεις. Φίλος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)