Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Αποτυχημένη « φιέστα» Μπίνου στον χορό του ΑΡΗ Λουτρακίου




Με ξένα κόλλυβα προσπάθησε να τάξει τον ουρανό με τα άστρα ο απερχόμενος Δήμαρχος Αλμωπίας
στον χορό του ΑΡΗ Λουτρακίου. Αναγκάστηκε να υμνήσει  ‘όμως  τελικά την κυβέρνηση του ΣΥΡΖΑ  για  την γενναία  χρηματοδότηση  έργων  ανάπλασης στο Λουτράκι καθώς και έργα ύδρευσης. Προσπάθησε εμμέσως να τα πιστώσει στην αγαπημένη του βουλευτίνα Θ. Τζάκρη , αλλά είδε ότι το κλίμα δεν   ήταν και το καλύτερο και αναδιπλώθηκε
Επιχείρησε αρχικά να τα περάσει σαν δικά του έργα  , αλλά συμμαζεύτηκε. Γενικά πάντως μαζί με ελάχιστους επιχείρησαν  να στήσουν μια κακή  προεκλογική φιέστα με εξαγγελίες, κάτι που εκνεύρισε τον κόσμο που πήγε για να διασκεδάσει.
Ουσιαστικοί στον χαιρετισμό τους ο ιερέας του χωριού π. Σολ. Ελπασίδης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας και Αντιπρόεδρος της  ΕΠΟ Αστέριος  Αντωνίου που χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο , όπως και ο Διευθυντής των Λουτρών Πόζαρ Γιάννης Μπίνας ,σε αντίθεση με τον Δήμαρχο, που αντιλαμβάνεται πλέον ‘ότι όλα τελειώνουν. Παρών ήταν και ο Δημοτικός Σύμβουλος, πρόεδρος του  Μ.Χ.Σ. Προμάχων και υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Μπάτσης που κράτησε διακριτική και απλή στάση σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης .


3 σχόλια:

  1. Το Λουτράκι ειναι η δευτερη, μετά την Αριδαία κοινότητα σε κόσμο και ανάπτυξη και όμως η ομάδα του ο ΑΡΗΣ δεν έχει γήπεδο με προδιαγραφές εθνικών κατηγοριών, δηλαδή 100 Χ 64 μέτρα. Είναι κατι που ειναι το βασικό εμπόδιο για να αγωνιζεται η ομάδα στην Δ΄Εθνική. Δυστυχώς κανενας δεν ενδιαφερεται να διορθώσει ή να κανει αλλο γηπεδο με τις βασικες προδιαγραφές, για το καμαρι του Ποζαρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓ0. ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ, ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ...….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο υποψήφιος δήμαρχος εξ μπαοβου είναι ντροπαλός και δε μίλησε η δεν τον άφησε ο νυν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)