Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Έχει πλάκα ο Φον Δημητράκης


ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ... ΞΙΦΙΑΝΗ







Βάλθηκε να τρελάνει φίλους και εχθρούς ο απερχόμενος δήμαρχος Αλμωπίας φον  δημητράκης.
Μετά από 4 χρόνια ανακάλυψε ότι η Ξιφιανή  ήταν παρατημένη. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα περισσότερο. Διαβάστε μόνοι σας στο παράνομα πληρωμένο από τον Δήμο Αλμωπίας ( Τι λένε άραγε για αυτό οι φωτεινοί παντογνώστες προϊστάμενοι οικονομικών που διαφυλάττουν υποτίθεται τα συμφέροντα  του δήμου οι επίορκοι) προσωπικό  λιβανιστίρι του απερχόμενου. 




Μην στεναχωριέσαι  ΙΤΡΕ -ΜΗΤΡΕ. Θ απούνε ότι τα άφησαν έτσι οι προηγούμενοι. Τι λες και συ Λόμη;




β

6 σχόλια:

  1. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ.ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.ΟΧΙ ΣΟΥΒΑΤΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΠΡΙΣΜΑΤΑ.ΤΑΓΚΑΛΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε μας ρε Ταγκαλιδη. Αφήσατε το δήμο στην τύχη του 4 χρόνια και μιλάς τώρα. Πάνε κόψε καμία κλήση....και άσε σε αυτούς που μπορούν τη διαχείριση του Δήμου. Δήμαρχος

      Διαγραφή
  2. Μόνο ο δήμαρχος έχει ευθύνη; Που είναι οι πρόεδροι των χωριών στα συμβούλια; 4-5 αν έρχονται κάθε φορά! Τη να προτοκανει και που να προτο τρέξει ο δήμαρχος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχχαχ...παγκοσμια πρωτοτυπια βαψιμο συντηρηση μες στο χειμωνα με υγρασια αμα αντεξει μεχρι της εκλογες και γινει σωστη δουλεια εκει θα ειναι για το ρεκορ γκινες μα καλα δεν υπαρχει κανενας ελεγχος καμια αξιολογηση εκει στο δημο...προεκλογικα πασαλειματα θα εχουν παρει πολλες μπογες και βιαζονται να τις πεταξουν φαινετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιά την Ξιφιανή ο Θανάσης ο Κατσέλης φταίει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)