Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Η επιπολαιότητα του διαδικτύου δεν έχει όρια




 Τελικά ούτε τον πιο απλό κανόνα της δημοσιογραφίας,  , την διασταύρωση των πληροφοριών ,  φαίνεται να μην τηρούν οι περισσότεροι στο διαδίκτυο.
Ο καθένας αυτοαναγορεύεται δημοσιογράφος και ότι άλλο ήθελε προκύψει. Τις τελευταίες μέρες αναπαράγεται  ένα περιστατικό που δεν έχει καμία σχεδόν σχέση με την πραγματικότητα .
Εμφανίζεται κοπέλλα από την Αλμωπία να παρασύρθηκε δήθεν μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ από Αθηναίο και  πήρε τον δρόμο  προς την πρωτεύουσα
Πρόκειται για ενήλικη κοπέλα που φοιτά στο Λύκειο Εξαπλατάνου  και μένει σε χωριό της Ανατολικής Αλμωπίας με τους γονείς της Αλβανικής καταγωγής. Την Παρασκευή αντί να επιστρέψει στο χωριό της , προτίμησε να πάει στην Αθήνα   για να συναντήσει άνδρα με τον οποίο διατηρεί δεσμό. Δεν ειδοποίησε όμως τους γονείς της οι οποίοι εύλογα ανησύχησαν . Ο πατέρας της σύμφωνα με έγκυρες πηγές απευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα Αριδαίας .
Από όσα είπε ο πατέρας εκτιμήθηκε ότι η κοπέλα πιθανόν να μετέβαινε στην Αθήνα . Σε επικοινωνία με το ΚΤΕΛ Πέλλας διαπιστώθηκε ότι πράγματι ήταν στο λεωφορείο  και αποβιβάστηκε στην Λαμία , όπου πήγε και την παρέλαβε ο πατέρας της .
Η Ιστορία δεν έχει κανέναν δράκο  που ξεγελά κοπέλες μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

5 σχόλια:

  1. Μπράβο Πέτρο , είσαι ο μόνος που ανέδειξες το θέμα όπως ακριβώς έγινε, συγχαρητήρια!!!! σε αντίθεση με κάτι άλλους που ούτε καν μπήκαν στον κόπο να διασταυρώσουν την πληροφορία , ούτε καν σκέφτηκαν τι κακό μπορούν να κάνουν σε ένα δεκαοκτάχρονο κορίτσι που απλά ήθελε να έχει δεσμό,ας ξεκαθαρίσουν λοιπόν κάποιοι δήθεν δημοσιογράφοι , τι και πως πρέπει να ασκούν αυτό το επάγγελμα - λειτούργημα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος όμως ενημερώθηκε.. γιατί όμως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο ρεπορτάζ δεν αναφέρεται ότι ενημερώθηκε η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Εσύ από που έχεις πληροφόρηση;
      Αν είσαι αστυνομικός κακώς σχολιάζεις εδώ. Δεν είναι δουλειά σου.
      Αν είσαι ο "καθένας που αυτοαναγορεύεται δημοσιογράφος" άστο δεν το σώζεις.
      Αν είσαι ο Αρτέμης Μάτσας...

      Διαγραφή

(3)