Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

«Καλωσορίζουμε την κυβίστηση του κ. Μητσοτάκη»...


Οι «Μακεδονομάχοι» έχουν πια συνειδητοποιήσει ότι τους εξαπάτησε...


Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος, στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες μίλησε για τα Δυτικά Βαλκάνια και υποστήριξε την...

ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας στην Ε.Ε.:

"Καλωσορίζουμε την οβιδιακή κυβίστηση του κ. Μητσοτάκη που τώρα ζητά την εκκίνηση της ενταξιακής πορείας της Βόρειας Μακεδονίας και την πλήρη τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Αυτό εξάλλου είναι προς το συμφέρον τόσο της Ελλάδας όσο και της Ευρώπης και μακάρι να υιοθετηθεί από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Το γεγονός ότι το αναγνωρίζει έστω και τώρα ο κος Μητσοτάκης είναι θετικό, παρά τα τόσα και τόσα ψέματα που σκόρπισε για να διχάσει τους Έλληνες και να κερδίσει τις εκλογές.

Την επόμενη φορά που θα αναφερθεί στους «βόρειους γείτονές» μας, ίσως και να καταφέρει να αρθρώσει και το «Βόρεια Μακεδονία». Έτσι και αλλιώς οι «Μακεδονομάχοι» που τον βοήθησαν να εκλεγεί έχουν πια συνειδητοποιήσει ότι τους εξαπάτησε".

5 σχόλια:

  1. Το ξερανε απο την αρχη.
    Απλως προθυμοι μια ζωη να ξεβρακωθουν(κυριολεκτικα και μεταφορικα) οταν τους βαλει η παραταξη,οι εμποροι της θρησκειας κτλ.
    Ζωαδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΛΕΞΗ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΗ ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑΣ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ: ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ, ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΛΠ .. ΚΛΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα ασε τα πολλα λογια.
      Ξεβρακωμα και παμε για συλλαλητηριο.

      Διαγραφή
  3. ακόμα μελετούν Μεγάλα Πανεπιστήμια διεθνώς ποιές ψυχικές παθήσεις οδήγησαν τους Έλληνες να ψηφίζουν μέχρι και τον Αρτέμη Σώρρα...Η μελέτη συνεχίζεται και έχει εντοπίσει αρχικά πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού! Η έρευνα συνεχίζεται...Με τέτοια πληθυσμιακή σύνθεση η χώρα συγγενεύει ψυχικά με τους ακραίους μουσουλμάνους του isis παρά με οτιδήποτε άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο καθένας τον βιολί του και ο σαμάντοφ την προπαγανδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)