Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Ο καθένας κάνει του κεφαλιού του

 


 

 

ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ 

ΤΟΥ  ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

 

  ΧΑΜΕΝΗ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Η ΑΡΔΕΥΣΗ

 

Ελληνική φαρσοκωμωδία θυμίζουν όσα συμβαίνουν  στην Αριδαία . Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από όσα διαδραματίστηκαν στην συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας  την Παρασκευή

 

Ο  Σάκης Χατζηδημητρίου  αναφέρθηκε  στον  Πεζόδρομο λέγοντας :

 

"Πιστεύω ότι γνωρίζετε πως έχει ανοίξει ο πεζόδρομος. Για να κλείσει είχε προηγηθεί μια Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Τώρα με ποιανού απόφαση άνοιξε", αναρωτήθηκε.

 

πεζόδρομος δεν άνοιξε με καμία απόφαση. Αυτό που έγινε είναι παράνομο", απάντησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης.

Μόνο που ο Δήμαρχος  ξέχασε να πει ότι ο Πεζόδρομος  έκλεισε τελείως παράνομα  χωρίς να υπάρχει νόμιμη απόφαση ενώ δεν τηρήθηκαν προβλεπόμενες διαδικασίες. Τώρα πιο είναι πιο παράνομο; Κάτι που  αρχικά έγινε παράνομα  ή όσα ακολουθούν την παράνομη απόφαση; Κάθε εξήγηση στον κόσμο  επιβεβλημένη.

 

 

Ακόμα στον «αέρα» η άρδευση

 

 

 Η αρδευτική περίοδος του 2020 που έχει τελειώσει εδώ και δύο μήνες. Μόνο που μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει ανάδοχος  για τις συντηρήσεις των αρδευτικών γεωτρήσεων   για την περίοδο που έληξε. Τώρα πως έγιναν ή αν έγιναν συντηρήσεις ένας θεός ξέρει.

 

Κατά τη διάρκεια της σημερινής  συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπή, συζητήθηκαν σχετικά θέματα. Με αυτή την αφορμή, η αντιπολίτευση εξαπέλυσε  , όπως ήταν φυσικό, πυρά στη Δημοτική Αρχή.

 

Ο Σάκης Χατζηδημητρίου τόνισε πως φτάσαμε τέλη Νοεμβρίου για να συζητάμε ακόμα για την άρδευση του 2020 που έχει τελειώσει και κάλεσε τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του να ζητήσουν τουλάχιστον μια συγγνώμη για την ολιγωρία τους. Μάλιστα, απευθυνόμενος προς τον αρμόδιο Αντιδήμαρχος Γιάννη Κετικίδη, υπογράμμισε το γεγονός ότι γι’ αυτό το ζήτημα υπάρχει και νομική εμπλοκή του .

Να θυμίσουμε ότι  τόσο η τεχνική υπηρεσία  όσο και οι υπεύθυνοι αιρετοί είχαν αρνηθεί , απαντώντας σε σχετικό εξώδικο του Γ, Πασχαλίδη ότι ανέθεσαν παράνομα εργασίες 75 χιλ ευρώ  σε εργολάβο που είχε κηρυχθεί έκπτωτος , ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

 

Ο  πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος κατηγόρησε τη Δημοτική Αρχή ότι για δύο συνεχόμενες χρονιές δεν υπάρχει ανάδοχος για την άρδευση και τόνισε ότι εξαιτίας της ολιγωρίας χάθηκαν περίπου 200.000 ευρώ. Μάλιστα, έκανε λόγο για «ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής να ολοκληρώνει διαδικασίες».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)