Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Διαψεύδει η Μητρόπολη ότι ο Ιωήλ βρίσκεται σε καραντίνα .

 


 

 

Διαψεύδεται από κύκλους της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας ότι ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιωήλ τέθηκε σε καραντίνα λόγω κορωνοιού.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", "κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μητροπολίτης Ιωήλ τέθηκε σε καραντίνα". Η εφημερίδα θυμίζει ως σημείο αναφοράς την εκταφή του ιερού σκηνώματος του Αγίου Καλλίνικου και τον "συνωστισμό" που επικράτησε εκεί.

Από την  Ιερά Μητρόπολη  διαψεύσθηκε η πληροφορία αυτή.

8 σχόλια:

  1. Αυτος ο Καλλινικος ειναι αυτος που ηταν μητροπολιτης επι χουντας;
    Αν ηταν αυτος, δεν κολλαει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι'αυτό δεν πάει ο κόσμος μπροστά.Αν σου δείχνουν το φεγγάρι κι εσύ κοιτάς το δάκτυλο...Εύκολοι σχολιασμοί για όλους και όλα.Κολλημένοι χρόνια στις ίδιες κασέτες όπως έλεγε κι ένα παλιό τραγουδάκι.Ένας άνθρωπος στήριγμα για όλους ,κι αντί να νοιαστούμε γι αυτόν ,να τον πυροβολήσουμε.Λές και τώρα ή πριν με τον Τσίπρα δεν είχαμε χούντα.Κούνια που σας κούναγε.

      Διαγραφή
    2. Τι ανακατεύεις τον Τσίπρα; Είδες να γράφω τίποτα σχετικό;
      Για τον επίσκοπο της χούντας μίλησα. Ποιος είναι ο άνθρωπος στήριγμα;
      Αυτός που σου κάνει ρουσφέτια; Για πες ποιος και σε τι με στήριξε...
      Ώστε είχες χούντα με τον Τσίπρα και θίγεσαι όταν λένε χούντα τη χούντα.
      Άι σα πέρα ρε χρυσαύγουλο.

      Διαγραφή
    3. ΤΑ ΗΘΕΛΕ Ο ΠΩΠ@Σ ΣΟΥ

      Διαγραφή
    4. Πονάς φασιστερε μου;Σου έθιξε το Τσίπρα;

      Διαγραφή
    5. Αυτός έκανε κοινωνικό παντοπωλείο,κοινωνικά φροντιστήρια.κοινωνικά φαρμακεία,συσσίτια και ένα σωρό άλλα πράγματα που από εμπάθεια δε βλέπεις.Εσύ βοήθησες ποτέ ,έστω κανένα σύντροφο;Ρουσφέτι εμένα ποτέ δε μου έκανε αν και δε ζήτησα ποτέ.Επί χούντας δεν έπαιρνε έργα ο πατέρας του Τσίπρα; Αφού η αριστερά είναι η άλλη του νομίσματος του φασισμού αφού είναι δικτατορία του προλεταριάτου(πρόεδροι και άνθρωποι του κόμματος πλούσιοι,λαός πάμφτωχος αλλά ευτυχισμένος),σου επιστρέφω το χαρακτηρισμό του χρυσαυγίτη,αφού είστε συγγενείς.Τι Κοζάνη τι Λωζάνη.Τώρα βέβαια τι σχέση μπορεί εσύ ο καρμίρης να έχεις με τους πολυεκατομμυριούχους συντρόφους υπαλλήλους της JP MORGAN Σταθάκη,Τσακαλώτου,κλπ,δεν μπορώ να καταλάβω.Ρε μήπως είσαι ο Καρανίκας;Όσο για τη χούντα πες ό,τι θέλεις.Καμμία σχέση.Φαντάσματα βλέπεις.

      Διαγραφή
    6. Βαθεια σας ακουω κοριτσια.
      Απο ποιο κελι γραφετε;
      Απο τα κελια της αμαρτιας;
      Κασι, Λιανα Μπαναγιωταρου...
      ολες μαζι;
      Χαιρετισματα στα αγορια σας.
      Το Χασαν... τον Αχμετ... τον Ισμαηλ...

      Διαγραφή
    7. Κοίτα,εσείς ψηφίσατε το γάμο των ομοφυλόφιλων για να τακτοποιειθείτε.Άρα αναφέρεσαι στις συντρόφισες σου,Πάολα.Μάλλον γουστάρεις τον Κασιδιάρη.Μήπως σου αρέσει να παριστάνεις την Κανέλη;

      Διαγραφή

(3)