Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Χρήστος Χουρσόγλου: Κρίμα να χάνονται χρηματοδοτήσεις

 


 ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΩΣΑΝΔΡΑ

 Ο Χ. ΜΠΑΤΣΗΣ


 

 

Σχολιάζοντας  όσα συμβαίνουν σε σχέση με το έργο κατασκευή της κερκίδας στο γήπεδο της Σωσάνδρας, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Χουρσόγλου, ο οποίος ήταν από τους πρωτεργάτες της ένταξης αυτού του έργου ως τότε Αντιδήμαρχος Αθλητισμού μαζί με τον τότε Δήμαρχο Δημήτρη Μπίνο, τόνισε το πρωί της Παρασκευής  στο  Ράδιο Αλμωπία, ’οτι είναι  απαράδεκτο να χαθεί η συγκεκριμένη χρηματοδότηση .

Όπως είπε ο κ. Χουρσόγλου, «ο Χρήστος Μπάτσης οφείλει να ζητήσει συγνώμη από τον Ακρίτα Σωσάνδρας και να σεβαστεί το ρόλο όλων αυτών των ανθρώπων που ασχολούνται και προσφέρουν εθελοντικά. Αν συνεχιστεί αυτή η συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής προς τους Συλλόγους, είτε αυτοί είναι αθλητικοί, είτε πολιτιστικοί, σε λίγο καιρό θα ψάχνουμε ανθρώπους να ασχοληθούν ενεργά». Και συνέχισε αναφερόμενος στο έργο της κερκίδας: «Να αφήσει ο κ. Μπάτσης τα λόγια και τις απίστευτες δικαιολογίες και να πάρει αυτό που εξασφάλισε ο προηγούμενος Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος και να το μετουσιώσει σε έργο. Ο Δήμος έχει συνέχεια».

 

Ο κ. Χουρσόγλου κλήθηκε να αναφερθεί και γενικότερα στα αθλητικά έργα. Αναφέρθηκε και στην παρακαταθήκη που άφησε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή: «Ο Δημήτρης Μπίνος κατάφερε πολλά, ωστόσο τον υπονόμευσαν πολλοί κεντρικοί συνεργάτες του και αυτός είναι ένας από τους λόγους για το αρνητικό αποτέλεσμα των εκλογών. Η προηγούμενη Δημοτική Αρχή άφησε μια προίκα 10.000.000 ευρώ και απαγορεύεται ο σημερινός Δήμαρχος να χάσει αυτά τα χρήματα. Όσο καθυστερεί ο κ. Μπάτσης να υλοποιήσει αυτά τα έργα, τόσο κινδυνεύει ο Δήμος μας να χάσει τα χρήματα που με πολλή προσπάθεια εξασφαλίστηκαν».

 

Παράλληλα, ο πρώην Αντιδήμαρχος σημείωσε πως «πάμε στα δύο χρόνια θητείας και η Δημοτική Αρχή χρησιμοποιεί συνεχώς το άλλοθι της πανδημίας, με αποτέλεσμα να μην έχει παράξει κανένα αποτέλεσμα για τον τόπο».

 

2 σχόλια:

  1. Ένας απλός πολίτης θα αναρωτιόταν ποιά είναι η υπερπροσπάθεια που έκανε η δημοτική αρχή για να εντάξει κάποια έργα σε προγράμματα;Υπάλληλοι του δήμου κοπιάζουν σε σημείο που θέλουν να κάνουν μετάταξη σε άλλες υπηρεσίες.Η δημοτική αρχή απλώς αποφασίζει σε ποιούς θα κάνει έργα(ψηφοφόροι και εργολάβοι).Απόδειξη του μεγέθους του αντιδημάρχου αθλητισμού οτι η υποτυπώδης (σιδηροκατασκευή)κερκίδα στο χωριό του είναι δωρεά από το μορφωτικό σύλλογο.Τόσα χρόνια στην "πολιτική"δεν έμαθες πως δεν είναι αντιπολίτευση να κατηγορείς πρώην φίλους και ομοιδεάτες γιατί μεθαύριο,λέμε τώρα,μπορεί να τους παρακαλάς να ξανασμίξετε.Ούτε επίσης να γράφεις βλακείες γιατί διαβάζουν πολλοί και όλο και κάποθος θα είναι πιό έξυπνος από σένα και θα εκτίθεσαι.Απόκτησε πολιτικό πολιτισμό και λίγο επίπεδο και τότε γράψε.Μέχρι τότε μάσα καμμία τσίχλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κωλοτούμπας είναι είδος που ευδοκιμεί από αρχαιοτάτων χρόνων στην Ελλάδα και ευημερεί σε συνδυασμό με την απώλεια μνήμης, μειωμένη μετριοφροσύνη και καλαμοκαβαλίκευμα. Ο μέγας Ναπολέων της Αλμωπίας είναι αντιπροσωπευτικό είδος και δεν χάνει ευκαιρία να το αποδυκνείει ανά πάσα στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)