Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Εγκύκλιοι παντού

 


Αγαπητοί συνάδερφοι  με μεγάλη μου χαρά  σας ανακοινώνω ότι σύμφωνα με τις κυβερνητικές εγκυκλίους το φλουρί οπωσδήποτε πρέπει να πέσει σε σύμβουλο της παράταξης που διοικεί....

5 σχόλια:

  1. Το παιχνίδη είναι στημένο, η Δημοκρατία πήγε περίπατο, η εξουσία πήγε στα χέρια απολυταρχικών δεξιών. τα αυτονοητα για τα τεκταινόμενα του Δήμου άλλαξαν σκεπτικά. Πράγματα που αποφασίζονται με διάλογο, ακυρώνονται γιατί οι αποφάσςεις, είναι ως ιδιώτες με υπερεξουσία, σε έναν φορέα ο οποίος είαι όλων των δημοτών. Βέβαια σε ποιόν θα το πείς !! Η ΝΔ κατάφερε με τον νόμο της κυβερνησιμότητας (επειδή οι περισσότεροι Δήμαρχοι ηταν της παράταξής της) να δώσει το δικαίωμα στους λίγους να αδιαφορούν πλήρως για τους υπόλοιπους- Βλέπε Αλμωπία - Ένα εκλογικό αποτέλεσμα δεύτερης κυριακής εντελώς ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟ οδηγεί την Αλμπωπία σε αδιέξοδα. Οι πολίτες έστειλαν 27 δημοτικούς συμβούλους στο Δήμο. ειδικά μετά το (βελούδινο) διαζύγιο παρατηρούμε συμπεριφορές περίερχες, αντιδημοκρατικές μειοψηφίας κατά ψήφου - απολυταρχίας κατά νόμου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός ο λαός έχει υποστεί τα τελευταία 30(χοντρικά) χρόνια την μετάλλαξη που βλέπουμε(όσοι μπορούν να τη διακρίνουν).
      Θα υποστεί τα χειρότερα-κρίμα στα νέα παιδιά που τα έκαναν σαν τα μούτρα τους σε μεγάλο βαθμό- και θα το φχαριστιέται.
      Ο τραμπισμός, η κυριαρχία των αμόρφωτων χαχόλων στη χώρα έρχεται.

      Διαγραφή
  2. Αυτοί θα σκουζουν, κι ο ΒΕΣΚΟΣ θα τους γλενταει. Ολοι τους και μόνος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α βέβαια! Είναι που είναι ο άνθρωπος σπάνιας ποιότητας βλέπεις.
      Το γεγονός ότι ο τόπος έχει βαλτώσει χάρη στους Βέσκους και κάθε τενεκέ που κατσικώνεται στο Δήμο χάρη στην ηλιθιότητά σας, λίγη σημασία έχει για σένα. Ε γίδι;

      Διαγραφή
  3. Η λύση είναι να κατεβάζει η αντιπολίτευση εναλλακτικές προτάσεις. Πως είναι δυνατόν να γίνει αυτό; Ο Χατζηδημητρίου έχει το σύνδρομο της παντογνωσίας, ο Μπίνος της αριστείας και ο Παρούτ τρεις λαλουν και δυο χορεύουν. Άρα ο Μπάτσης περνάει ότι γουστάρει α ν ε ν ο χ λ η τ ο ς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)