Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Δημοσιογραφία …ΥΕΝΕΔ: Είδαν απρόκλητη επίθεση 30 κατοίκων της Νέας Σμύρνης στην ΕΛΑΣ!

Βασίλης Σκουρής
Βασίλη Σκουρή

Ευτυχώς που υπήρχαν και τα βίντεο που τράβηξαν οι πολίτες! «ΕΔΕ» έχει καταντήσει να σημαίνει «Εγώ Δεν Ευθύνομαι»!

Είναι πράγματι εντυπωσιακό: Για τα γεγονότα στη Νέα Σμύρνη η πλειοψηφία των μεγάλων μέσων ενημέρωσης βγήκε με πηχυαίους τίτλους «Απρόκλητη επίθεση 30 ατόμων σε αστυνομικούς της Νέας Σμύρνης»!

Τίτλος που περιλαμβάνεται ως εκτίμηση στην ιστοσελίδα της ΕΛΑΣ και που προφανώς βασιζόταν και στην είδηση του επίσημου πρακτορείου.

Μόνο που οι δημοσιογράφοι κάνουν ρεπορτάζ και δεν αναμεταδίδουν αμάσητες τις όποιες ανακοινώσεις ως προς τα πώς γίνονται τα γεγονότα. Αν το πράττουν, κάνουν αναφορά στο ποιος το υποστηρίζει, αλλιώς δεν είμαστε δημοσιογράφοι, αλλά, στη συγκεκριμένη περίπτωση, «Η Φωνή της Αστυνομίας»!

Ευτυχώς που υπήρξαν και τα βίντεο που τράβηξαν οι πολίτες και αποδεικνύουν μέρος της αλήθειας, αναγκάζοντας κάποια μέσα που συνελήφθησαν με την γίδα στην πλάτη, να προβούν σε μερική αποκατάσταση των γεγονότων!

ΥΓ1: Και μετά κάποιοι αναρωτιούνται γιατί απαξιώνεται το δημοσιογραφικό επάγγελμα (και δεν αναφέρομαι στους συναδέλφους του αστυνομικού ρεπορτάζ).

ΥΓ2: «ΕΔΕ», λέει, διέταξε η ηγεσία της Κατεχάκη. «ΕΔΕ»-Για τον πολύ κόσμο αντί να σημαίνει «Ένορκη Διοικητική Εξέταση» έχει καταντήσει να σημαίνει «Εγώ Δεν Ευθύνομαι»!

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)