Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021

Τροχαίο στη Βουλή: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύγκρουσης

Τροχαίο στη Βουλή: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύγκρουσης

 

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύγκρουσης έξω από τη Βουλή.

Βίντεο από το τραγικό τροχαίο που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή έξω από την Βουλή, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 23χρονος Ιάσονας, κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο.

Στο βίντεο που αναμετάδωσε το Open φαίνεται από ψηλά η στιγμή του δυστυχήματος, όταν η μοτοσικλέτα χτυπά στο υπηρεσιακό όχημα της ΕΛ.ΑΣ., επί της Βασιλίσσης Σοφίας, όταν αυτό έστριψε για να εισέλθει στην Βουλή. Σημειώνεται ότι το μαγνητοσκοπημένο υλικό δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής ακόμα ως προς τη γνησιότητά του οι αστυνομικές αρχές.

Από τα έως τώρα στοιχεία ο 23χρονος ανέβαινε με τη μηχανή του τη Βασιλίσσης Σοφίας στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας περνώντας μπροστά από τα «λουλουδάδικα» της Βουλής. Αριστερά της μηχανής βρισκόταν ταξί κινούμενο προς την ίδια κατεύθυνση. Στο αντίθετο ρεύμα, στο ύψος της συμβολής με την Ακαδημίας, το υπηρεσιακό όχημα έστριβε αριστερά για περάσει την είσοδο του κοινοβουλίου.
Ο οδηγός του ταξί σταμάτησε, όχι όμως και ο 23χρονος που κινούνταν δίπλα του με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το πίσω μέρος του ΙΧ.

youtube.gr
 

Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

7-21