Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Το Facebook επαναφέρει αναρτήσεις που κατέβηκαν...


 Οι αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφαση του Facebook να λογοκρίνει τις σελίδες και τους λογαριασμούς πολιτών, αλλά και κυρίως επαγγελματιών φωτορεπόρτερ εικόνες από τις κινητοποιήσεις αλληλεγγύης  για τον
Δημήτρη Κουφοντίνα, φαίνεται ότι απέδωσαν. Από το απόγευμα της Τρίτης, οι αναρτήσεις που είχαν κρυφτεί από το κοινωνικό δίκτυο με την αιτιολογία ότι παραβιάζουν τους κανόνες της κοινότητας, σταδιακά εμφανίζονται ξανά...

 

3 σχόλια:

  1. Δηλώσεις ΔΡΊΤΣΑ;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1.Σπύρος Δημητριάδης. Πατέρας του διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου, Γρηγόρη Δημητριάδη.
      "Σήκωσα την σορό του Μπακογιάννη στους ώμους. Πόνεσα. Αλλά συνεργός σε φόνο Κε Μητσοτάκη δεν θα γίνω. Έστω και τώρα κάντε κάτι"
      2. Άρης Σπηλιωτόπουλος
      «Η θανατικη ποινη δεν ισχυει στη Χωρα μας γιατι το κρατος δικαιου δεν εχει το δικαιωμα να αφαιρει την ανθρωπινη ζωη.Η εκδικηση ακομα κ αν ενα μερος της κοινωνιας την συγχωρει ,δεν εχει θεση στον νομικο πολιτισμο μαςΗ σιωπη ειναι ανοχη κ συνεργεια σε θανατο#Κουφοντινα»
      3.Κώστας Τζαβάρας
      «Η κυβέρνηση να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια προκειμένου να μην καταλήξει ο Δημήτρης Κουφοντίναςίναι αδιανόητο να έχουμε νεκρό απεργό πείνας στη χώρα μας»
      Φτάνουν ή θες κι άλλα;
      Τώρα, βλάκα πόσταρέ, μου δήλωση καταδίκης του του ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΈΝΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ Νίκου Γεωργιάδη από τον Πρωθυπουργό.
      Μήπως να σου ποστάρω εγώ τι έλεγαν για τον ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ τα Νουδουλικά που πήγαν μάρτυρες υπεράσπισής του;

      Διαγραφή
    2. Να λοιπόν η παπάρα και η συμπληρωματική δήλωση για να διορθώσει την παπάρα ο Δρίτσας.
      «Είναι αυτονόητο πως η αναφορά μου ότι «κανείς δεν τρομοκρατήθηκε από τη 17Ν», αναφερόταν στην ελληνική Δημοκρατία, τους δημοκρατικούς πολίτες και τις αξίες του κράτους δικαίου, τις οποίες δεν σεβάστηκαν οι τρομοκράτες. Η τρομοκρατία απέτυχε, το κράτος δικαίου επικράτησε, αν και πλήρωσε βαρύ φόρο τιμής με αίμα. Οφείλω να το ξεκαθαρίσω, εάν η πιεστική λόγω χρόνου διατύπωση δεν είναι πλήρης και απολύτως σαφής και ξεκάθαρη. "
      Τώρα εσύ γίδι θέλω να μου βρεις την δήλωση Δημητριάδη που σήκωσε τον νεκρό Μπακογιαννη στην πλάτη του
      Τώρα εσύ, γίδι, θέλω να μου βρεις την δήλωση Δημητριάδη που έλεγε ότι δε θα γίνει συνεργός στο φόνο Κουφοντίνα και εξαφανίστηκε μυστηριωδώς.
      Πάρε να έχεις.
      https://twitter.com/kyrosgranazis_/status/1366176756365983744

      Διαγραφή

(3)