Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

«Απλός θεατής ο κ. Μπάτσης στη σύσκεψη με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ»

 


- ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ

- ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

 

ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Δ. ΜΠΙΝΟ


Τη στιγμή που ο αγροτικός κόσμος της περιοχής μας αγωνιά και περιμένει εναγωνίως λύσεις στα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία στο σύνολο των παραγωγών, ο κ. Μπάτσης είναι απλός θεατής της καταστροφής.

Τη Δευτέρα 26/4, επισκέφτηκε το Νομό μας ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος. Τη στιγμή που όλοι οι τοπικοί φορείς ενημέρωσαν τον Πρόεδρο για την πραγματικά τραγική κατάσταση και προσπάθησαν με επιχειρήματα να τον πείσουν ότι είναι αναγκαία η λήψη γενναίων μέτρων, ο Δήμαρχος της Αλμωπίας ήταν απλός θεατής σε μια σύσκεψη που έμοιαζε να μην τον αφορά.

Δυστυχώς, ο Δήμος μας, ο οποίος είναι απ' αυτούς που έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλο, δεν έχει την εκπροσώπηση που αρμόζει σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές συνολικά για την τοπική οικονομία. Αδιαφορία, ηττοπάθεια, έλλειψη δυναμικής, από έναν Δήμαρχο που μοιάζει να τον προσπερνούν τα προβλήματα χωρίς να τον αγγίζουν. Είναι αδιανόητο το γεγονός ότι ο Δήμος Αλμωπίας δεν ακούστηκε σε κανένα σημείο της σύσκεψης, τη στιγμή που οι υπόλοιποι Δήμαρχοι έκαναν συνεχείς αναφορές στους Δήμους που εκπροσωπούν. Αδιάψευστος μάρτυρας, τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω του τοπικού Τύπου.

Ως συνδυασμός, χαιρετίζουμε την επίσκεψη του Προέδρου του ΕΛΓΑ στην Πέλλα και ελπίζουμε σε άμεσες και γενναίες αποφάσεις προς όφελος πάντα της τοπικής μας κοινωνίας και των ανθρώπων της.

Το Γραφείο Τύπου

 

1 σχόλιο:

  1. Σιγά ρε πρώην δημαρχε λες και δεν ξέρεις πως γίνονται αυτά.Για μένα και για πολλούς πολύ καλα έκανε που δεν μίλησε και τον συγχαίρω.Χιλιοειπωμένα σε σημείο κούρασης .Αν έλεγε ο δήμος μας καταστράφηκε ,οι αγρότες σε απόγνωση θα άλλαζε τίποτα. Η αυτό που ειπώθηκε από δήμαρχο για τέλη επανεκτίμησης να μην πληρωθούν συγκρίνοντας ιδιωτική ασφαλιστική με τον ΕΛΓΑ. Πολύ μεγάλη μπούρδα. Ο ΕΛΓΑ δεν έχει καμία σχέση με την ιδιωτική..Εδώ ακόμη δεν πλήρωσαν τα ασφάλιστρα και είναι ασφαλισμένοι..Αν δεν πληρώσεις ασφάλιστρα στον ιδιώτη ξεχνά αποζημωση κλπ.Εν πάσει περιπτώσει τα έχουν θέσει10 φορές οι βουλευτές για τους παγετους ,οι συνδικαλιστές Την δουλειά θα την καθαρίσει ο πρωθυπουργός .Και συ ψάχνεις πάτημα για αντιπολίτευση.Εγω πάντως λέω πολύ σωστά έκανε που δεν μίλησε,όπως δεν μίλησαν και οι βουλευτές.Το θέμα έχει εξαντληθεί.
    Και συ ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα για αντιπολίτευση.Έλεος ρε Δημητράκη.Πολυ καλά έκανε.Γλωσα παπούτσι ,μυαλό κουκούτσι.Και μία τούρκικη παροιμία λέει. Εάν φλυαρουν δύο,μην είσαι ο τρίτος .Αν και δεν ψηφίζω Αλμωπία .Δεν νομίζω ότι έπραξε κανένα λάθος.Επαναλαμβάνω καλά έκανε και μπράβο του.Και συ που μιλούσες για τις ζημιές από τις βροχές και ήσουν ακόλουθος της τζακρη .Τι πέτυχες να δουλεύετε τους αγρότες με το μπλα μπλα.Εσυ εξαφανίστηκες και η Τζάκρη διασωθεί γιατί ήταν μόνη της, χωρίς αντιπάλους.Εκτος απο τον Γιάννη Σηφάκης τους άλλους δεν θυμάμαι καν ονόματα. Και την πρώτη και την δεύτερη φορά.Και κακώς που δεν την κάλεσαν ,θεσμική απρέπεια. Άλλες είναι οι αδυναμίες και τα λάθη του Μπατση.Στην περίπτωση αυτή έπραξε σωστά και δεν μίλησε.Δεν υπήρχε λόγος που να σου το πω.Ξέχασα μίλησε και ο αντιπεριφερειάρχης και μίλησε για όλο τον νομό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)