Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Στήριξη Διαμαντοπούλου σε Κεραμέως για το κλείσιμο τμημάτων ΑΕΙ

Στήριξη Διαμαντοπούλου σε Κεραμέως για το κλείσιμο τμημάτων ΑΕΙ

 

Η Άννα Διαμαντοπούλου στηρίζει δημόσια, με ανάρτησή της στο facebook, την απόφαση της Νίκης Κεραμέως να κλείσει τμήματα ΑΕΙ. «To be continued…» έγραψε.

Έναν σύμμαχο βρήκε η Νίκη Κεραμέως στην απόφαση κατάργησης τεσσάρων τμημάτων του Πανεπιστημίου Πατρών κι άλλων 37 νέων τμημάτων τα οποία «κόπηκαν» πρόσφατα μέσω της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ).

Ο λόγος για την πρώην υπουργό Παιδείας του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία με ανάρτησή της στο facebook χαρακτηρίζει τις αποφάσεις ως ακαδημαϊκά τεκμηριωμένες και προς όφελος των νέων, αλλά και της χώρας. Επίσης αναφέρει πως «οι σηκωμένες γροθιές και τα ναι μεν αλλά, είναι τα εργαλεία του λαϊκισμού που μας έφτασαν εδώ».

Κλείνοντας την ανάρτησή της η επικεφαλής του think tank «Δίκτυο» γράφει: «Τo be continued…», δηλαδή «συνεχίζεται…», το οποίο δείχνει – σε πρώτη ανάγνωση τουλάχιστον – ότι θα υπάρξουν και νέες πολιτικές τοποθετήσεις από την πρώην υπουργό.

Για την ιστορία, πάντως, ο σημερινός γενικός γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας, Απόστολος Δημητρόπουλος, είχε διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης της κας Διααμαντοπούλου και ήταν ένας εκ των συντακτών του νόμου 4009/2011, γνωστού από τα ΜΜΕ και ως «νόμου Διαμαντοπούλου». 

Πηγή: ieidiseis.gr

3 σχόλια:

  1. Όμοιος ομοίω και η κοπριά στα λάχανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η καντηλαναφτισσα και η μούμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλο το καλό ΠΑΣΟΚ. (Μπενιζέλος,Πάγκαλος,Λοβέρδος,Μενδωνη, Χρυσοχοΐδης,Γιάννος,Σημίτης...)
    Η κάργια θα έλειπε από το φαγοπότι του Μιζοτάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)