Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός στην περιοχή μας αύριο Παρασκευή 4/3



Χαλάει ο καιρός αύριο στην περιοχή μας, με συννεφιά από το ξημέρωμα κατά τόπους πυκνή.

Τις βραδυνές - νυχτερινές ώρες βροχές στα χαμηλά χιόνια στα λίγο ψηλότερα


Άστατος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή, ενώ κρύο με άστατο καιρό θα έχουμε σε συγκεκριμένες περιοχές την Καθαρά Δευτέρα. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου ο χειμώνας δεν τελείωσε ακόμη και από βδομάδα θα έχουμε κρύο και χιονοπτώσεις.

Ειδικότερα, την Παρασκευή κάθε περιοχή θα έχει τον δικό της καιρό και το πρωί στο Αιγαίο αν και θα έχουμε συννεφιά δεν θα έχουμε κάτι το ιδιαίτερο.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα έχουμε τοπικές βροχές και στις πιο δυτικές περιοχές μέχρι το μεσημέρι μόνο κάποιες συννεφιές και στο Ιόνιο και την δυτική Πελοπόννησο θα έχουμε τοπικές βροχές.

Από το μεσημέρι και μετά στα ανατολικά της χώρας και στα νησιά θα έχουμε βροχές, ο καιρός θα ανοίξει στις Κυκλάδες και την Κρήτη και στην Αττική, τη Στερεά όπως και στην Εύβοια τα σύννεφα θα επιμένουν.

Στα δυτικά ο καιρός θα παραμείνει άστατος και στα βόρεια όπως στη δυτική και κεντρική Μακεδονία θα έχουμε μπόρες χιονιού πάνω από τα 800 μέτρα.

Αλλά από το βράδυ και τα δυτικά ο καιρός θα αλλάξει με περισσότερες βροχές και χιόνια από τη Θεσσαλία έως και τη Θράκη.

Στην Αττική ο καιρός την Πέμπτη θα είναι συννεφιασμένος και ίσως έχουμε κάποιες λίγες τοπικές βροχές με τον καιρό να ανοίγει από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία από 5 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε επίσης κάποιες βροχές και στα ορεινά της Χαλκιδικής, των Σερρών και του Κιλκίς ίσως έχουμε χιονόνερο και χιόνι. Το βράδυ όμως θα έχουμε περισσότερες βροχές.Η θερμοκρασία από 2 έως 12 βαθμούς.

Το Σάββατο μια νέα διαταραχή θα μπει στη χώρα με τα βόρεια να έχουμε βροχές και χιονοπτώσεις.

Την Κυριακή στα δυτικά και τα βόρεια θα έχουμε επίσης βροχές στην ΝΑ Ελλάδα θα έχουμε βροχές, στην Αττική αναμένονται από το μεσημέρι κάποιες βροές και θα έχουμε τσουχτερό κρύο στην ΒΑ Ελλάδα.

Το βράδυ της Κυριακής τα φαινόμενα θα εντοπίζονται στα ανατολικά της Ελλάδας.

Την Καθαρά Δευτέρα και τις πρωινές ώρες θα έχουμε βροχές και χιονοπτώσεις στην ορεινή ΒΔ Θεσσαλία και στην υπόλοιπη χώρα δεν θα έχουμε βροχές.

Από το μεσημέρι και μετά τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τα δυτικά και ΒΔ της χώρας και το βράδυ ίσως κάποια φαινόμενα θα κινηθούν ανατολικότερα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάκης Αρναούτογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)