Η καταγγελία του εν διαστάσει συζύγου της μητέρας των τριών παιδιών στον Άγιο Παντελεήμονα, ηλικίας 2,3 και 6 ετών, που εντοπίστηκαν να ζουν σε άθλιες συνθήκες, οδήγησε στη σύλληψή της και την σύλληψη του 54χρονου συντρόφου της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από δυο μέρες ο πατέρας των παιδιών πήγε στο τμήμα ασφαλείας του Αγίου Παντελεήμονα και κατήγγειλε την 30χρονη Αλβανίδα εν διαστάσει σύζυγό του, αναφέροντας πως τα παιδιά του ζούσαν σε επικίνδυνες συνθήκες.
Σήμερα το πρωί οι αστυνομικοί του τμήματος μαζί με αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης έφτασαν στο σπίτι και πραγματοποίησαν έρευνες κατά την διάρκεια των οποίων διαπιστώθηκε πράγματι ότι τα παιδιά ήταν παραμελημένα, υπήρχαν παντού κατσαρίδες, ενώ η 30χρονη τα έπαιρνε και πήγαινε σε μια εκκλησία της περιοχής όπου ζητιάνευαν όλα μαζί.
Άμεσα ενημερώθηκε ο εισαγγελέας ανηλίκων, ενώ τόσο η 30χρονη όσο και ο σύντροφος της συνελήφθησαν. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, σωματική βλάβη και εξύβριση. Κατά τη διάρκεια της σύλληψης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 54χρονος προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο δεν κατάφερε να γλιτώσει.
Τα τρία αγγελούδια οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων για να υποβληθούν σε προληπτικό έλεγχο, ενώ οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιων του εισαγγελέα.
Πηγή: ertnews.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αγαπητοί αναγνώστες,
Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.
Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:
Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.
Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!
Aridaia-gegonota.blogspot.com