Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Πτώση ελικοπτέρου στη Σάμο: Εντοπίστηκε νεκρό το ένα μέλος του πληρώματος

Σάμος - Πτώση ελικοπτέρου  / video capture

Τραγωδία στη Σάμο καθώς νεκρό εντοπίστηκε το τρίτο μέλος του πληρώματος του ελικοπτέρου που κατέπεσε σε θαλάσσια περιοχή και ενώ ένα ακόμα άτομο αγνοείται. 

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε από ελικόπτερο που συμμετείχε στην έρευνα και στη συνέχεια έσπευσε σκάφος του λιμενικού όπου και τον περισυνέλεξε νεκρό. 


Νεκρά είναι σύμφωνα με πληροφορίες δύο από τα τέσσερα μέλη του πληρώματος του ελικοπτέρου που κατέπεσε στη Σάμο και εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους. Σώος ο Ρουμάνος πιλότος, αγνοείται ο τέταρτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκρά είναι δύο από τα τρία μέλη του πληρώματος που έχουν ανασυρθεί από τη θάλασσα στην οποία έπεσε το ελικόπτερο στη Σάμο. Σώος έχει ανασυρθεί μέχρι στιγμής ο Ρουμάνος πιλότος ο οποίος μεταφέρθηκε αφού του τοποθετήθηκε ορός στο Γενικό Νοσοκομείο της Σάμου.

Στο δεύτερο μέλος που ανασύρθηκε χωρίς τις ασιθήσεις του, έγινε ΚΑΡΠΑ και χρησιμοποιήθηκε απινιδωτής, χωρίς ανταπόκριση. Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο εκείνος όσο και το μέλος του πληρώματος που ανασύρθηκε λίγη ώρα αργότερα είναι νεκροί.

Το ελικόπτερο είχε απογειωθεί από Σάμο 16:39 και το ατύχημα συνέβη 17:55. Στην περιοχή που επιχειρούσε κατάσβεση επικρατούν άνεμοι 6 μποφόρ. Το πλήρωμα του Ε/Π ήταν ένας Ρουμανος, δύο Μολδαβοι και ένας Έλληνας μεταφραστής. Στην περιοχή ξεκίνησε άμεσα έρευνες το δεύτερο Mi8 και έχει φθάσει και το πλοίο του λιμενικού.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)