Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Τίνος το πολιτικό παιχνίδι παίζει ο κ. Κούγιας;» - Τα ψεύδη για τον νόμο

ΚΟΥΓΙΑΣ

Για ποιον λόγο προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη ο Αλέξης Κούγιας, ο συνήγορος του καταδικασθέντα ως βιαστή ανηλίκων Δημήτρη Λιγνάδη που από σήμερα θα κυκλοφορεί ελεύθερος, διερωτάται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σε αυστηρό σχόλιό της, μετά τη χθεσινή εμπρηστική δήλωση Κούγια που εξαπέλυσε επίθεση σε ενόρκους και τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η Κουμουνδούρου υπενθυμίζει στον ποινικολόγο ότι το άρθρο του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας βάσει του οποίου αποφυλακίζεται ο Δημ. Λιγνάδης ίσχυε ήδη από το 2010, πριν δηλαδή από την μεταρρύθμιση του 2019.

«Μετά την υπερασπιστική γραμμή που ακολούθησε, ότι ο κ. Λιγνάδης είναι δήθεν θύμα πολιτικής σκευωρίας του ΣΥΡΙΖΑ και την καταδίκη για 2 βιασμούς ανηλίκων, το ερώτημα που γεννάται είναι για ποιόν λόγο προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη; Τίνος το πολιτικό παιχνίδι παίζει;» ζητά να μάθει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ολόκληρο το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Όπως πολύ καλά γνωρίζει ο κ. Κούγιας το άρθρο 497 παρ. 8 του ΚΠΔ ισχύει σήμερα ακριβώς όπως ίσχυε από το 2010, πριν δηλαδή από την μεταρρύθμιση του 2019.

Μετά την υπερασπιστική γραμμή που ακολούθησε, ότι ο κ. Λιγνάδης είναι δήθεν θύμα πολιτικής σκευωρίας του ΣΥΡΙΖΑ και την καταδίκη για 2 βιασμούς ανηλίκων, το ερώτημα που γεννάται είναι για ποιόν λόγο προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη; Τίνος το πολιτικό παιχνίδι παίζει;».

Πηγή:avgi.gr

3 σχόλια:

  1. Άμα αναγκάζεσαι να καταφύγεις στα ψέματα του Κούγια για βοήθεια...
    πολύ δύσκολα είναι τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κύριος Κούγια είναι ένας ποινικολόγος που από τις υποθέσεις που αναλαμβάνει, τους ανθρώπους που υπερασπίζεται, το δημόσιο λόγο του, την εμπλοκή του στο ποδόσφαιρο, χρόνια τώρα πιστοποιεί το ακέραιο του χαρακτήρα του και το αδαμάντινο ήθος του.
    Τιμή στον κόμμα το οποίο τυχαίνει να υπερασπίζεται.
    Πες και συ Σάνια. Τι σε διορίσαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)