Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Καλογήρου: Όποιος δημοσιογράφος συνδέει την αποφυλάκιση Λιγνάδη με τον ΣΥΡΙΖΑ θα το εξηγήσει στη Δικαιοσύνη

Καλογήρου: Όποιος δημοσιογράφος συνδέει την αποφυλάκιση Λιγνάδη με τον ΣΥΡΙΖΑ θα το εξηγήσει στη Δικαιοσύνη
Αποφασισμένος για λήψη νομικών μέτρων κατά των δημοσιογράφων που υποστηρίζουν ότι η αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη σχετίζεται με την αλλαγή του ΠΚ επί ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ο Μιχάλης Καλογήρου, εξηγώντας ότι «η διάταξη για την αναστολή εκτέλεσης της ποινής ισχύει από το 2010».

Ηχηρή απάντηση έδωσε ο Μιχάλης Καλογήρου σε όσους υποστηρίζουν ότι η αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη έγινε λόγω της αλλαγής του Ποινικού Κώδικά, επί ΣΥΡΙΖΑ, το 2019, τονίζοντας ότι όσοι δημοσιογράφοι εξακολουθούν να διασπείρουν fake news θα πρέπει να το κάνουν και ενώπιον της δικαιοσύνης.

«Η διάταξη για την αναστολή εκτέλεσης της ποινής ισχύει από το 2010 και παραμένει ίδια», αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Διευθυντής του Γραφείου του Αλέξη Τσίπρα και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και προσθέτει: «Όποιος δημοσιογράφος της «Ενημέρωσης 108» (σ.σ. λόγω της θέσης της Ελλάδας στη λίστα των ΡΧΣ για την Ελευθερία του Τύπου) επιλέγει, αντί να ενημερώνει υπεύθυνα τους πολίτες, να διασπείρει ψευδείς ειδήσεις και να συνδέει την αποφυλάκιση Λιγνάδη με δήθεν νόμο του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να το υποστηρίξει και στη Δικαιοσύνη».

Μιχάλης Καλογήρου

 Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)