Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση των Αρίστων είναι μια κυβέρνηση επικίνδυνη

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση των Αρίστων είναι μια κυβέρνηση επικίνδυνη
 
 
«Καλούμε την ελληνική Δικαιοσύνη να ερευνήσει άμεσα όλες τις αποκαλύψεις» τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

«Πυρά» προς την κυβέρνηση και τις διαρροές της εξαπολύει σε νέα του ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σχετικά με το θέμα των παρακολουθήσεων των τηλεφώνων του αρχηγού του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη και του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη.

Όπως επισημαίνει η Χαριλάου Τρικούπη στην ανακοίνωσή της «συνεχίζεται η άθλια προπαγάνδα από την Κυβέρνηση της ΝΔ σε βάρος των δημοκρατικών θεσμών», αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «ενώ η Εισαγγελέας επικαλείται το νόμο για το απόρρητο της διαδικασίας, η Κυβέρνηση διαρρέει πληροφορίες για Αρμενίους, Ουκρανούς και Κινέζους. Τους διαψεύδει ο πρέσβης της Αρμενίας αλλά συνεχίζουν να χρησιμοποιούν σκοτεινές και παρακρατικές μεθόδους».

«Ζητάμε οι αρμόδιοι Υπουργοί, ο κ. Κοντολέων και ο νέος Διοικητής της ΕΥΠ κ.Δεμίρης να προσέλθουν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας την επόμενη εβδομάδα και να πουν όλη την αλήθεια», τονίζει το ΠΑΣΟΚ και επισημαίνει ότι «καλούμε την ελληνική Δικαιοσύνη να ερευνήσει άμεσα όλες τις αποκαλύψεις», ώστε «ο ελληνικός λαός να μάθει όλη την αλήθεια».

«Αποδεικνύεται στην πράξη ότι η Κυβέρνηση των Άριστων του κ. Μητσοτάκη είναι μια κυβέρνηση επικίνδυνη», σημειώνει επιπλέον η Τρικούπη και καταλήγει αναφέροντας: «Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής θα εγγυηθεί την εύρυθμη λειτουργία της Δημοκρατίας. Δεν θα εργαλειοποιήσει με επικοινωνιακούς όρους θέματα που αφορούν τον πυρήνα της λειτουργίας του πολιτεύματος, όπως κάνει η ΝΔ και όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ. Όλα στο φως».

 

1 σχόλιο:

  1. Ο Μιζοτάκης με τις παρακολουθήσεις ήθελε να βοηθήσει τον Λοβέρδο στην αρχηγία. Τον επονομαζόμενο και ΤΣΟΝΤΑ-ΝΔ. Δεν έκατσε.
    Ωστόσο, η μεγάλη πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ,με βάση δημοσκοπήσεις,θέλει συνεργασία με τη ΝΔ. Ότι έχει απομείνει από το ΚΙΝΑΛ είναι πια ένα βαθύτατα συντηρητικό και θλιβερό γκρουπάκι με χαμηλές ηθικές αντιστάσεις που άνετα μπορεί να αυτοεξεφτελίζεται για χάρη του Μιζοτάκη.
    Έπρεπε να τους δουν στη κρεβατοκάμαρά τους, από πάνω τους, την ώρα που κοιμόνταν με τα ίδια τους τα μάτια, για να ξεστομίσουν τον χαρακτηρισμό "επικίνδυνη κυβέρνηση".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)