Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Μπαλάκι μεταξύ Δήμων Έδεσσας -Αλμωπίας ο δρόμος προς το χιονοδρομικό

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ  ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΡΓΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ    

O δρόμος προς το χιονοδρομικό κέντρο ΒΟΡΑΣ  από την Αλμωπία έχει τελικά την δική του κοροϊδία και ταλαιπωρία.

Είναι γνωστό ότι πέρσι ήταν κλειστός μετά την Κερασιά  γιατί είχε κριθεί ακατάλληλος με αποτέλεσμα η Αστυνομία να τον κλείσει τοποθετώντας σχετικές πινακίδες. Κομμάτια του δρόμου ανήκουν στον  Δήμο Έδεσσας και στον Δήμο Αλμωπίας που χρηματοδοτήθηκαν σχετικά προκειμένου να προχωρήσουν έγκαιρα στην αποκατάσταση . Δυστυχώς όλα δείχνουν ότι δεν θα προλάβουν την  φετινή περίοδο. Στην οικονομική επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας που συνεδρίασε τη Δευτέρα , ακούστηκαν  περίεργα πράγματα .

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας , ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δ. Βέσκος και ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Κετικίδης   επέκριναν τον ρόλο  του Δήμου Έδεσσας, αναφορικά με τις εργασίες στο οδικό δίκτυο που ανήκει στον Δήμο Έδεσσας, καθόσον όπως υποστήριξαν η χρηματοδότηση που  βγήκε για το σκοπό αυτό, υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Δήμος Έδεσσας τα διέθεσε σε άλλον δρόμο!!Σε περίπτωση μάλιστα  που αυτό είναι αλήθεια , ο Δήμος Αλμωπίας θα προβεί σε σχετική καταγγελία.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης   Γιάννου  που ρωτήθηκε σχετικά από τον συνεργάτη του ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ   Χρήστο Παπαδόπουλο σχετικά , απάντησε ότι δεν ισχύουν όσα ισχυρίζεται ο Δήμος Αλμωπίας. Ο Δήμος Έδεσσας δημοπράτησε το έργο με έκπτωση περίπου  20%  . Να σημειωθεί ότι  ο Δήμος Αλμωπίας πέτυχε έκπτωση μόλις 4%  και το έργο το πήρε ο ίδιος εργολάβος . Υπήρχαν άλλες δύο προσφορές με 3%  και   2%  .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)