Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Κολωνός: Σε πειθαρχικό έλεγχο αστυνομικός - Εξετάζεται ο ρόλος και δεύτερου ένστολου

Κολωνός: Σε πειθαρχικό έλεγχο αστυνομικός - Εξετάζεται ο ρόλος και δεύτερου ένστολου
 
 
Εντολή για πειθαρχικό έλεγχο αστυνομικού που φέρεται ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση του Κολωνού.

Εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού. Με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, ο αστυνομικός που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού τίθεται αμέσως σε πειθαρχικό έλεγχο.

Όπως διαπιστώθηκε από τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, ανάμεσα στα άτομα που συνομιλούσαν με το κορίτσι μέσω της εφαρμογής ανώνυμων επικοινωνιών, ήταν και αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί σε Τμήμα Ασφαλείας. Στα μηνύματα που αντάλλαξε με τη 12χρονη δεν ανέφερε την ιδιότητα του, όμως οι αρχές κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν και να διαπιστώσουν ότι πρόκειται για αστυνομικό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει από την έως τώρα έρευνα ότι ο συγκεκριμένος άνδρας είχε συναντηθεί με την 12χρονη.

Εμπλέκεται και 2ος αστυνομικός;

κολωνος 12χρονη, αστυνομικος, αστυνομικοι

Στο κάδρο των ερευνών υπάρχει και δεύτερο άτομο που έχει στείλει δύο μηνύματα στη 12χρονη και φέρεται να υποδύεται τον αστυνομικό.

«Αν δεν κατεβάσεις την τιμή θα σε μαζέψουμε. Θες να πάρω τα παιδιά και να σε κλείσω μέσα. Θα σε ........ χωρίς ......... τζάμπα», αναφέρει χαρακτηριστικά στα μηνύματά του ο άνδρας που δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί. Οι αρχές αναζητούν το συγκεκριμένο πρόσωπο για να διαπιστωθεί αν όντως είναι αστυνομικός ή τον υποδύεται στη συνομιλία για να έχει ερωτική επαφή με το κορίτσι χωρίς να δώσει χρήματα. 

Πηγή: ieidiseis.gr

 

1 σχόλιο:

  1. Αν αλλάξουν στολές και ρόλους οι αστυνομικοί με τους παπάδες η διαφθορά θα παραμείνει σταθερά σε υψηλότατα στάνταρντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)