Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Γιάννης Σηφάκης : Οι «άριστοι» τα κατάφεραν και στο ΕΚΑΒ Αριδαίας που ιδρύσαμε πριν 4 χρόνια, το κλείνουν από την επόμενη Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022.

 

Να συστρατευτούν αμέσως όλοι οι φορείς στην Πέλλα ( βουλευτές και Δήμος Αλμωπίας) για να αποτραπεί η εγκληματική αυτή εξέλιξη. 

Κανείς δεν μπορεί να παίζει με την ανθρώπινη ζωή και την αίσθηση ασφάλειας των 
πολιτών της Αλμωπίας. Η κυβέρνηση και ο Δήμος Αλμωπίας να βρούν άμεσα χώρο για να εγκατασταθεί το ΕΚΑΒ ώστε να μην επιστρέψουν από την επόμενη Παρασκευή τα δύο ασθενοφόρα και το προσωπικό στην Έδεσσα. Αδράνησαν και έχασαν πολύτιμο χρόνο (την ώρα που εδώ και μήνες γνώριζαν ότι ο χώρος που είναι τώρα εγκατεστημένο το ΕΚΑΒ μεταβιβάστηκε σε ιδιώτη ο οποίος επιθυμεί την ιδιόχρηση του) και αφού δόθηκαν και χρονικές παρατάσεις από τον νέο ιδιοκτήτη του του χώρου για την μετεγκατάσταση του ΕΚΑΒ δεν βρήκαν χώρο που να μπορεί να αδειοδοτηθεί για την χρήση ΕΚΑΒ. 


Άμεσα να μετεφερθεί το ΕΚΑΒ Αλμωπίας σε προσωρινό χώρο ( ίσως στο Κέντρο Υγείας 
Αριδαίας όπως προσωρινά είχε εγκατασταθεί κατά την ίδρυση του και μέχρι να διευθετηθεί ο χώρος που ήταν εγκαταστημένο μέχρι τώρα) μέχρι να βρεθεί κατάλληλος χώρος που να αδειοδοτηθεί για μόνιμη εγκατάσταση ο οποίος όμως πρέπει να βρεθεί το αμέσως επόμενο διάστημα. 

Όπως όλοι γνωρίζουν η βάση του ΕΚΑΒ Αριδαίας ( ως τμήμα του ΕΚΑΒ Έδεσσας) ιδρύθηκε 
επί της προηγούμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με πολύ μεγάλη προσπάθεια δική μου και με την συνεργασία μου με την Κεντρική Διοίκηση του ΕΚΑΒ και υλοποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο από τον Τομέα Θεσσαλονίκης και το ΕΚΑΒ Έδεσσας. 

Αντί να αναβαθμιστεί με επιπλέον ασθενοφόρα και προσωπικό ( όπως απαιτείται) το έφεραν στο χείλος του κλεισίματος.
Οι ευθύνες της κυβέρνησης της ΝΔ και του Δήμου Αλμωπίας σε περίπτωση κλεισίματος του ΕΚΑΒ Αριδαίας θα είναι τεράστιες.
Άμεση εγρήγορση από όλους να σωθεί το ΕΚΑΒ Αριδαίας έστω και την τελευταία στιγμή.

7 σχόλια:

  1. Δε χρειάζεται βρε σαν το ΙΚΑ σαν την εφορία με νέα Δημοκρατία όλα να κλείσουν δεν χρειάζεται και ο δήμος να κλησει. Α ξέχασα και το κέντρο υγείας οπότε ας μην πάνε εκεί τσάμπα. Και πως γίνετε όλα με δεξιούς δημάρχους να εισοπεδονονται δεν ξέρω..... Ξυπνάτε ρεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάνα πατριωτικό γίδι θα ξεβρακωθεί για το ΕΚΑΒ ή μόνο για τη Μακονία μας μάς δείχνανε τον κώλο τους; Εύχομαι να μην πέσουν στην ανάγκη τα παιδιά σας.
    Ούτε γι' αυτών τη χάρη δεν έχετε το σθένος να πείτε: φτάνει ως εδώ! προκειμένου να μην δυσαρεστήσετε τους βρικόλακες που ρουφάνε το αίμα του κοσμάκη,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κ. Σηφάκη νομίζω ότι είναι λάθος σας να προσπαθείτε να επικοινωνήσετε με τους πολίτες δίνοντας τις ανακοινώσεις σας στα πετσομπουκωμένα μέσα της περιοχής. Αναπαράγουν μόνο μια τοξική και κάκοσμη οπισθοδρόμηση που θρέφει τα ίδια και ικανοποιεί τα απομεινάρια μιας ακροδεξιάς δράκας.
    Επιτρέπουν και επιδιώκουν υβριστικά, υποτιμητικά σχόλια -και προς το πρόσωπό σας- διαρκώς και δεν επιτρέπουν την ανάρτηση σχολίων που είτε συμφωνούν με όσα αναρτάτε είτε γίνονται στα πλαίσια ενός καλόπιστου διαλόγου.
    Μπορείτε να το διαπιστώσετε και με τα σχόλια που έχουν αναρτηθεί αλλά κυρίως,σας διαβεβαιώ, το αντιλαμβάνεται κανείς με τα σχόλια που δεν επιτρέπουν την ανάρτησή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σηφάκη πες στους πληρωμένους βλάκες που σχολιάζουν τα ίδια σχόλια , που μόνο ζημιά σου κάνουν ,πως μας τα κάναν τσουρέκια.Έχει ο κόσμος μυαλό και δε χρειάζεται νταβατζήδες να του κουνάνε το δάχτυλο.Αν μπορούν να αρθρώσουν πολιτικό λόγο,ας κάνουν καμμία σοβαρή πρόταση αντί να λένε βλακείες "τι ψηφίσατε ρε ζώα" ή "πες κι εσύ Σάνια τι σε διορίσαμε".Θα πεις βέβαια πως τέτοιου επιπέδου σύντροφοι πήγαιναν με τη δωδεκάχρονη στον Κολωνό.Ακόμη πες τους πως όσοι δεν τους λένε πάντα ναι,δεν είναι δεξιοί και πως αν θέλουν να είναι καλύτεροι από αυτούς ας το αποδείξουν επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που λες Σάνια. ο Σηφάκης μάλλον δεν χρειάζεται "εθελόντριες" για να τον προστατεύουν από τους "πληρωμένους"
      Εσύ είσαι αντιπροσωπευτικό δείγμα του κόσμου που έχει μυαλό;
      Αυτός ο Μίχος στον Κολωνό σύντροφος ήταν ε; Της ίδιας συνιστώσας με τον Γεωργιάδη και τον Λιγνάδη ή πιο αριστερός ακόμα;
      Μπετόβλακα.

      Διαγραφή
  5. PE ΓIA(N)H .BIAZEΣAI. H AΠOΣTAΣIOΠOIHΣH ΣOY AΠO TA ΠOΛITIKA ΔPΩMENA ΣOY EΔINE ΠONTOYΣ . TI TO ΘEΛEΣ AYTO; EΔΩΣEΣ BHMA ΣTON ΔHMAPXO...ΣE EΣTEIΛE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)