Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Γιατί ο Νεοδημοκράτης της Νιγρίτας ζητάει συγνώμη από τον Τσίπρα και παραδέχεται ότι είναι πατριώτης και όχι λαμόγιο

Γιατί ο Νεοδημοκράτης της Νιγρίτας ζητάει συγνώμη από τον Τσίπρα και παραδέχεται ότι είναι πατριώτης και όχι λαμόγιο
Ο γαλάζιος Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Νιγρίτας τα έχει πάρει «κρανίο» γιατί η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα την Άνοιξη του ´19 ανακοίνωσε και ενέταξε στο ΕΣΠΑ 450 εκατομμύρια για εγγειοβελτιωτικά έργα σε όλη τη χώρα εκ των οποίων τα 6,5 εκατομμύρια αφορούσαν στη Νιγρίτα.

Απρόσμενα εύσημα από έναν πατενταρισμένο Νεοδημοκράτη, παράγοντα των Σερρών έλαβε χτες ο Αλέξης Τσίπρας κατά την περιοδεία του στον Νομό ! Όταν τον αντίκρισε ο Πρόεδρος του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ) Νιγρίτας Δημήτριος Χύτας του λέει:

«Σε αδικήσαμε ! Και εγώ σε αδίκησα. Τελικά είσαι «Εθνικόφρων» με την καλή την έννοια. Αγαπάς την πατρίδα και το κυριότερο δεν είσαι λαμόγιο».

Ο γαλάζιος Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Νιγρίτας τα έχει πάρει «κρανίο» γιατί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ την Άνοιξη του ´19 ανακοίνωσε και ενέταξε στο ΕΣΠΑ 450 εκατομμύρια για εγγειοβελτιωτικά έργα σε όλη τη χώρα εκ των οποίων τα 6,5 εκατομμύρια αφορούσαν στη Νιγρίτα. Τρία χρόνια τώρα οι γαλάζιοι υπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης τον κοροϊδεύουν και μέχρι σήμερα δεν έχουν διαθέσει ούτε φράγκο…

Ο Δ. Χύτας, εδώ και καιρό καταχεριάζει την κυβέρνηση ότι «λόγω ανεπάρκειας του κρατικού μηχανισμού» δεν μπορούν να διατεθούν τα 6.5 εκατομμύρια του Τσίπρα.

Δ.Β.

 Πηγή: ieidiseis.gr

1 σχόλιο:

  1. Ναι αλλά αν στα δίνανε κ. Χύτα έπρεπε να τα κόψουνε από κάποιον άλλο.
    Θες να τα κόβανε από τον Πάτση τον Αντρέα; Θες να μην αγόραζε Κυβέρνησή μας το pretador;
    Πες και συ Σάνια. Τι σε διορίσαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)