Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Μαντζουράνης: Τρία άτομα που έκαναν τις υποκλοπές είναι έτοιμα να καταθέσουν

Μαντζουράνης: Τρία άτομα που έκαναν τις υποκλοπές είναι έτοιμα να καταθέσουν
 
Ο δικηγόρος του Κώστα Βαξεβάνη και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μαντζουράνης, αποκάλυψε ότι τρεις άνθρωποι που έκαναν τις υποκλοπές είναι πρόθυμοι να καταθέσουν στις Αρχές.

Στην αποκάλυψη ότι τρεις άνθρωποι, οι οποίοι έκαναν τις υποκλοπές, είναι έτοιμοι να καταθέσουν στις Αρχές, υπό την προϋπόθεση ότι θα τεθούν σε καθεστώς προστασίας, προχώρησε ο δικηγόρος του Κώστα Βαξεβάνη και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μαντζουράνης.

«Υπάρχουν τρεις συγκεκριμένοι άνθρωποι που εργάστηκαν και διέπραξαν τις υποκλοπές, οι οποίοι είναι έτοιμοι να καταθέσουν στις αρχές υπό τον όρο βέβαια ότι θα τεθούν σε καθεστώς προστασίας. Όπως ετέθησαν και οι προστατευόμενοι μάρτυρες της Novartis», είπε και πρόσθεσε: «Θα μπορούν να αποκαλύψουν, έτσι, ποιοι έδιναν τις εντολές, από ποιο σημείο, ποιο χρόνο, διέπρατταν ως δράστες τις υποκλοπές. Αυτό για να γίνει πρέπει να ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος».

Απαντώντας, δε, σε όσους υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για τα ονόματα που βρίσκονται στης λίστες των παρακολουθήσεων που δημοσίευσε η εφημερίδα Documento, τόνισε: «Τους προκαλώ δημόσια να υποβάλλουν μήνυση στον Κώστα Βαξεβάνη ώστε να απελευθερωθεί και να έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του και τότε θα δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 13:13'':

 Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)