Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Συγχαρητήρια Δ. Βέσκου για το λεύκωμα Αλμωπίας


 ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΟΜΩΣ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΑΒΕΥΘΕΝΤΕΣ


 

 

Με δήλωση του (άραγε που την έκανε; ) ο Δημήτρης Βέσκος  φέρεται να έστειλε έστειλε τα συγχαρητήρια του για την έκδοση του επετειακού λευκώματος αλλά και για την παρουσίαση του.

 

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρός του Δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας δήλωσε (ξαναρωτάμε σε ποιον; Στον εαυτό του; ):

Ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας Δημήτρης Βέσκος θέλει να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήριά προς τον Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση, την Δημοτική αρχή, την συντακτική ομάδα του επετειακού λευκώματος με τίτλο: "Η Αλμωπία στα μονοπάτια της ιστορίας" αλλά και όλους όσους συνεργάστηκαν για την έκδοση του αλλά και για την επιτυχημένη εκδήλωση παρουσίασης του.

Το επετειακό αυτό λεύκωμα αποτελεί ένα πνευματικό δώρο προς τους πολίτες και τους επισκέπτες της Αλμωπίας καθώς αποτυπώνει με σαφή και τεκμηριωμένο τρόπο τόσο την πλούσια ιστορία της Αλμωπίας όσο και τα ήθη και τις παραδόσεις της.

Δυστυχώς λόγω Covid-19 και τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα δεν μπόρεσα να παραβρεθώ στην ιστορική εκδήλωση που διοργάνωσε η δημοτική αρχή στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο της Αριδαίας. Ωστόσο για άλλη μια φορά εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους διοργανωτές.

 

Με τιμή

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας

Δημήτριος Βέσκος.

 Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι δεν αναφέρεται στην βράβευση προσώπων που έγινε . Πληροφορίες τον φέρουν να διαφωνεί κάθετα με την βράβευση ορισμένων προσώπων που μπορεί να τους συμπαρασύρουν ηθικά τουλάχιστον στο εξής που είναι και προεκλογική περίοδος.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)