Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

Αυτό είναι το παλάτι των 550τ.μ. που αγόρασε η Σοφία Νικολάου στο Παλαιό Ψυχικό

Αυτό είναι το παλάτι των 550τ.μ. που αγόρασε η Σοφία Νικολάου στο Παλαιό Ψυχικό
 
 
Νέες αποκαλύψεις για τις δραστηριότητες της πρώην Γ.Γ Αντιεγκληματικής Πολιτικής του Κ. Μητσοτάκη.
Στο φως ήρθαν, την Καθαρά Δευτέρα (27/02), νέα στοιχεία για τη Σοφία Νικολάου, την πρώην Γ.Γ Αντιεγκληματικής Πολιτικής του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς φαίνεται, τον Νοέμβριο του 2021, να αγόρασε σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό 550 τετραγωνικών μέτρων. Μάλιστα, επ' αυτών τοποθετήθηκε και ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Γιάννης Ραγκούσης, ζητώντας την «άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος».

Συγκεκριμένα, σε δήλωσή του ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Γιάννης Ραγκούσης επεσήμανε: «Μετά τα νέα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Παύλος Πολάκης για την αγορά πολυτελούς κατοικίας από την κ. Σοφία Νικολάου, θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος, ο οποίος έχει στη διάθεσή του και το σχετικό πόρισμα του ΣΔΟΕ. Η ΝΔ και ο Πρόεδρός της, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλουν να τοποθετηθούν άμεσα και δημόσια».

Οι αποκλειστικές εικόνες του iEidiseis

spiti nikolaouB

spiti nikolaouC

Τα συμβόλαια αγοράς του σπιτιού από τη Σοφία Νικολάου

Όπως φαίνεται και από τα συμβόλαια, το σπίτι που αγόρασε η Σοφία Νικολάου έχει συνολικό εμβαδόν 551 τεταργωνικών μέτρων και πρόκειται για διώροφο κτίσμα (ισόγειο και πρώτος όροφος), στο οποίο περιλαμβάνεται και υπόγειο, αλλά και θέσης στάθμευσης αυτοκινήτου.

Σοφία Νικολάου, σπίτι, Παλαιό Ψυχικό

Σοφία Νικολάου, σπίτι, Παλαιό Ψυχικό

Σοφία Νικολάου, σπίτι, Παλαιό Ψυχικό

Σοφία Νικολάου, σπίτι, Παλαιό Ψυχικό

Σοφία Νικολάου, σπίτι, Παλαιό Ψυχικό

Σοφία Νικολάου, σπίτι, Παλαιό Ψυχικό

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για τη Σοφία Νικολάου

Μάλιστα, τη σχετική αποκάλυψη για τα συμβόλαια αγοράς του πολυτελούς σπιτιού από τη Σοφία Νικολάου έκανε, το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας (27/02), ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Παύλος Πολάκης.

Χαρακτηριστικά, ο ίδιος έγραψε – μεταξύ άλλων – στο Facebook: «Παρουσιάζω σήμερα ως ΠΡΩΗΝ Τομεάρχης Διαφάνειας (για να μην κατηγορηθώ ΚΑΙ για αντιποίηση αρχής...) το συμβόλαιο αγοράς ακινήτου από τη Σοφία Νικολάου στο πιο ακριβό σημείο (οδός Καμελίων) της πιο ακριβής περιοχής της Αθήνας (Π. Ψυχικό). Συγκεκριμένα, τον Νοέμβριο του 2021, δηλαδή λίγους μήνες μετά τις απευθείας αναθέσεις που έκανε η συγκεκριμένη κυρία ως Γ.Γ.Α.Π από 30-3-2020 έως 30-3-2021, οι οποίες ΖΗΜΙΩΣΑΝ το Δημόσιο κατά 2.000.000 ευρώ, η ίδια ΑΓΟΡΑΣΕ οικόπεδο 551τ.μ με ΔΙΩΡΟΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ με υπόγειο συνολικής επιφάνειας 355,15 τ.μ (!!!) στο Παλαιό Ψυχικό, με αναγραφόμενο τίμημα συμβολαίου 850.000€ (φωτό 4, 5, 6, 7, 8, 9).Σύμφωνα με τα στοιχεία της αγοράς και τις εκτιμήσεις μεσιτών, η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αξία του συγκεκριμένου ακινήτου φθάνει το ποσό των 1.500.000 ευρώ!!».

Ακόμα, ο Παύλος Πολάκης πρόσθεσε: «Μετά την αγορά του ακινήτου, η Νικολάου προέβη σε ριζική, ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΗ, ανακαίνιση, που ανέλαβε το αρχιτεκτονικό γραφείο ML (φωτό 10) και η οποία διήρκεσε περίπου 8 μήνες και κόστισε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 350.000 ευρώ (1.000€/τ.μ), όπως επιβεβαιώνουν και οι περίοικοι (ακόμα και το Π. Ψυχικό μας βοηθούσε για να απαλλαγούμε από τη συμμορία της ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΕ...)!!! Το μόνο σίγουρο είναι πως από το μισθό της γενικής γραμματεως αυτή η αγορά και ανακαίνιση ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!».

 

Πηγή: ieidiseis.gr

3 σχόλια:

  1. To.sourgelo.exi.ke.moutra.na.katigori.ton.polaki.pou.tis.evgale.ta.aplita.stin.
    Fora.to.sourgelo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό κομμάτι το σοφακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι καλύτερο .Με τα λεφτά του κάθε μπούφου ντερλικώνει το καταπέτασμα και αφήνει να του τρέχουν τα σάλια.Του μπούφου.

      Διαγραφή

(3)