Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Αψιμαχίες Μελών της Διοίκησης της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας με τον Αρχιμανδρίτη π. Νικόδημο Τσαρκνιά


 Κ. Ιγνατίδης                                                                                     π. Νικ. Τσαρκνιάς

ΚΑΜΙΑ  ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

 Αψιμαχίες και λογομαχίες διημείφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης έξω από την Εύξεινο Λέσχη Αλμωπίας μεταξύ μελών της Διοίκησής  της  και του Αρχιμανδρίτη  π. Νικόδημου Τσαρκνιά . Σύμφωνα με όσα  διέρρευσε  γνωστή ανεξέλεγκτη , με περίεργη πολύ άνωθεν ανοχή , κλίκα  αστυνομικών   είδηση  σε "αγαπημένο' της  site την οποία  αναδημοσιεύουμε  γράφει:

 

 

Άγριο επεισόδιο προκλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτη έξω από την Εύξεινο Λέσχη Αλμωπίας.

 

Πρωταγωνιστής ηλικιωμένος ρασοφόρος που κατά καιρούς έχει προκαλέσει την κοινή γνώμη.

 

Συμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος κύριος περνούσε με το οχημα του απο τον δρόμο που βρίσκεται η Ευξεινος Λέσχη στην Αριδαία και εγινε έξαλλος με τα οχήματα που υπήρχαν, τα  οποία ήταν γονέων οι οποίοι περίμεναν τα παιδιά τους για να τα παραλάβουν απο την χορευτική πρόβα που τελείωνε εκείνη την ώρα. Ο ρασοφόρος ενοχλημένος απο την κίνηση στο σημείο, εγινε έξαλλος και άρχισε να φωνάζει και να απειλεί θεούς και δαίμονες. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη την ώρα και ακούγοντας τις φωνές, βγήκαν απο το κτήριο της λέσχης μέλη του Δ.Σ. της, με τον ρασοφόρο βλέποντας τους άρχισε να τους «στολίζει» με χυδαίους και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς και μάλιστα προσπάθησε με το όχημα του να παρασύρει και έναν εκ αυτών.

 

Ευτυχώς δεν κατάφερε να τραυματίσει κάποιον πεζό, αλλά προκάλεσε τροχαίο υλικών ζημιών με άλλο όχημα, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα.

 

Οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου βρίσκονται αυτή την ώρα στο Α.Τ. Αλμωπίας.

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο π. ΤΣΑΡΚΝΙΑΣ

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο π . Τσαρκνιάς , πράγματι το απόγευμα της Πέμπτης πέρασε από το σημείο , όπου προφανώς υπήρχε κάποια εκδήλωση  . Τον δρόμο είχε κλείσει κάποιο αυτοκίνητο  και ζήτησε ευγενικά να ειδοποιηθεί ο ιδιοκτήτης  για να ανοίξει ο δρόμος . Σε λίγο βγήκε ο πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης  Κώστας Ιγνατίδης,ο οποίος τον έβρισε με ακατονόμαστες λέξεις. Ο Ιερωμένος του ζήτησε να μιλάει πιο ευγενικά  και να σέβεται πρώτα από όλα τον μεγάλο και δημιουργικό  ΜΕΙΛΊΧΙΟδάσκαλο και ιδρυτή της ευξείνου λέσχης , η προτομή του οποίου είναι και έξω από την Εύξεινο Λέσχη. Τότε , πάντα σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο π. Τσαρκνιάς , κινήθηκε εναντίον του μαζί με άλλα άτομα που επιχείρησαν να τον ξυλοκοπησουν. Κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο για να γλυτώσει τα χειρότερα ο Πρόεδρος τότε του έσπασε το Παμπρτίζ. Για να αποφύγει τα χειρότερα , έκανε όπισθεν  για να ξεφύγει , αλλά πίσω του ήταν κάποια άτομα που τον εμπόδιζαν . Λίγο αργότερα  κατέληξαν όλοι στο αστυνομικό τμήμα όπου αλληλομηνύθηκαν

 Είναι χαρακτηριστικό πάντως ότι από την αστυνομία δεν εκδόθηκε καμία επίσημη ανακοίνωση για ένα συμβάν που θεωρείται σοβαρό.

 

5 σχόλια:

  1. Εκλογές ερχοντε...χρειαζοντε οι χρήσιμοι ηλίθιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμα ζει αυτή που φοράει ράσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι "μάγκας" και "άντρας" γίνεται κανείς πίσω από την ανωνυμία !
      Ειδικά απέναντι σε ένα ηλικιωμένο, όποιος κι αν είναι αυτός.
      Αν ήθελα κι εγώ να σχολιάσω ανάλογα, θα μπορούσα, επί παραδείγματι, να σου πω : Γιατί έχουν μικρότερο προσδόκιμο ζωής από σας τις ξεβράκωτες;

      Διαγραφή
  3. αν θέλεις να λέγεσαι έγκυρος, να περνεις υπόψιν σου, όλες τις απόψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παλικάρι! Και χωρίς ξεβράκωμα αυτή τη φορά,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)