Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Αρχή Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος: Δεσμεύεται η περιουσία παρουσιαστή λίγο πριν πάρει επιδότηση εκατομμυρίων

Κάμερα 

Εντολή για δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας γνωστού τηλεπαρουσιαστή διέταξε ο επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Παράνομου Χρήματος Χαράλαμπος Βουρλιώτης. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η δέσμευση παντός περιουσιακού στοιχείου, καθώς και τραπεζικοί λογαριασμοί, σε βάρος του παρουσιαστή διατάχθηκε καθώς προέκυψε ότι χρωστά στο Δημόσιο, από φόρους και άλλες εισφορές συνολικό ποσό 22 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο παραγωγός – παρουσιαστής Ν.Κ. ο οποίος κατά το παρελθόν είχε πρωταγωνιστήσει σε πτώχευση εταιριών στις οποίες συμμετείχε, θα κληθεί τις επόμενες ημέρες για εξέταση, καθώς στο πόρισμα που συνετάχθη περιγράφονται βαριά αδικήματα όπως σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ξέπλυμα χρήματος και απάτη κατά του Δημοσίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αρχή για το Ξέπλυμα ζητεί από τον οικονομικό εισαγγελέα να κινηθεί γρήγορα, καθώς μια από τις εταιρίες του Ν.Κ. είναι έτοιμη να εκταμιεύσει ποσό 9,9 εκατ. από κρατικές επιδοτήσεις που της εγκρίθηκαν από το υπουργείο Ανάπτυξης και τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Πηγή: avgi.gr

3 σχόλια:

  1. Κρίμα! Δεν πρόκαμε ο Μπουμπούκος να του δώσει ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ τα 9 μύρια.
    Χτυπάτε την ανάπτυκτση ρε άπλυτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και γιατί καλεί ο εισαγγελέας το τηλεπαρουσιαστή και όχι τον μ......α τον Γεωργιάδη που του έδωσε τα εκατομμύρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kati.vromai.mipos.fovounde.ton.polaki.mipos.krivete.kati.apo.piso?????🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)