Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Β’ εαρινή συνάντηση στίβου


Το Σάββατο 18-03-2023 πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό στάδιο Αμπελοκήπων η Β’ εαρινή συνάντηση στίβου στον οποίο συμμετείχαν αθλητές από όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Ο  Φ.Ο Αριδαίας συμμετείχε με 5 αθλητές οι οποίοι στον πρώτο αγώνα σε ανοιχτό στίβο για φέτος έδειξαν ότι βρίσκονται πολύ καλή κατάσταση και έχουμε να περιμένουμε πολλά από αυτούς στην σεζόν που ξεκινάει.  

Συγκεκριμένα στην 5η θέση ανάμεσα σε 32 κορίτσια βρέθηκε η  Μαγδαλινη Αϊναλίδου στη σφαιροβολία, η οποία έκανε επίδοση 8.44 (ατομικό ρεκόρ). Να πούμε ότι η Μάγδα  επιλέχθηκε στο πρόγραμμα του ΣΕΓΑΣ "Προπονούμαι με τους καλύτερους" στο αγώνισμα της δισκοβολίας με το οποίο ασχολείται.  

Στην 5η θέση βρέθηκε και ο αδερφός της, Φίλιππος Αϊναλίδης , στο άλμα σε μήκος ο οποίος με επίδοση 5,03 πλησίασε το ατομικό του ρεκόρ και αναμένεται σύντομα να το καταρρίψει.  

Στην 4η θέση ήταν η  Νίκη Μοσχάκη στο άλμα σε ύψος όπου έκανε επίδοση 1,35. 

Ο  Θοδωρής Χατζηγρηγορίου έκανε το ντεμπούτο του στο ακόντιο με επίδοση 25,21 μόλις 13 εκατοστά λιγότερο από τον 3ο και το χάλκινο μετάλλιο. 

Τέλος στο πολύ απαιτητικό αγώνισμα του Τέτραθλου αγωνίστηκε η Δήμητρα  Ούγκρη η οποία κατατάχθηκε συνολικά με τις εξής επιδόσεις: 80μ με εμπόδια 15,71 (ατομικό ρεκόρ), σφαίρα (6,85μ, 4η καλύτερη επίδοση, ατομικό ρεκορ) , μήκος (4,37, 4η καλύτερη επίδοση, ατομικό ρεκόρ) και 600μ (2.02.37) .  

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και αναμένουμε τη συνέχεια!!!  






 

Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)