Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Στη γραμμή Τσίπρα: Αυτοκριτική και βήμα πίσω από Πολάκη - Η επιστολή του: «Συγγνώμη Πρόεδρε»

Στη γραμμή Τσίπρα: Αυτοκριτική και βήμα πίσω από Πολάκη - Η επιστολή του: «Συγγνώμη Πρόεδρε»
 
 
«Ήταν αστοχία όσα έγραψα», «Δεν ήθελα να στοχοποιήσω πρόσωπα» λέει ο βουλευτής του ΣΥΡIΖΑ.
Αποτελέσματα φέρνει η σκληρή γραμμή του Αλέξη Τσίπρα έναντι του Παύλου Πολάκη, καθώς ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας με επιστολή του στον πρόεδρο του κόμματος ζητά συγγνώμη και αναγνωρίζει τα λάθη του. Είναι προφανές ότι ο Κρητικός βουλευτής προχώρησε σε μια πλήρη αυτοκριτική για τις θέσεις που είχε αναπτύξει και τον οδήγησαν στην έξοδο από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, τις οποίες τώρα αναγκάζεται να πάρει πίσω. Αυτό είναι αποτέλεσμα της αποφασιστικής στάσης του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος διαμήνυσε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν θα αφήσει κανέναν να «θολώσει» τις θέσεις και το πολιτικό στίγμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Παύλος Πολάκης διαμηνύει ότι δεν είχε την πρόθεση να αμφισβητήσει δημόσια τον Αλέξη Τσίπρα, ούτε όμως και το δικαίωμα των συλλογικών οργάνων να λαμβάνουν τις αποφάσεις.

«Θέλω να σας ξεκαθαρίσω ότι δεν είχα καμία πρόθεση με αυτές να αμφισβητήσω δημόσια είτε την αποκλειστική αρμοδιότητα των συλλογικών μας οργάνων να λαμβάνουν αποφάσεις, είτε πολύ περισσότερο τις ίδιες τις συλλογικές μας επεξεργασίες», σημειώνει χαρακτηριστικά στην επιστολή του, ενόψει και της αυριανής συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο.

«Η πρόθεσή μου δεν ήταν σε καμία περίπτωση η στοχοποίηση συγκεκριμένων προσώπων δημοσιογράφων αλλά η ανάδειξη της χειραγωγούμενης από το καθεστώς Μητσοτάκη ενημέρωσης», αναφέρει σε άλλο σημείο της επιστολής του, αναλαμβάνοντας- όπως τονίζει- την ευθύνη που του αναλογεί.

Τις αποφάσεις για τον Π. Πολάκη θα λάβουν τα συλλογικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η επιστολή έχει ως ακολούθως:

Επιστολή, Πολακης

Επιστολη, Ππλακης

Πηγή: ieidiseis.gr

3 σχόλια:

  1. Μην ανησυχείς.Θα σε ξαναγκαλιάσουν αργότερα(μετά τις εκλογές)και θα το ξαναπαίζεις λιοντάρι κι ας είσαι κότα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα ρε φίλε. Κότα.
      Ενώ ο Κώστας ο Καραμανλής του Αχιλλέα λιοντάρι.
      Τι μετά τις εκλογές; Τώρα! Αμέσως μετά τα Τέμπη βάζει υποψηφιότητα.
      Και θα τον ξαναβγάλουν τα ζωντανά.

      Διαγραφή
    2. Φαίνεται ότι είσαι επαγγελματίας.Πρώτον,το άρθρο μιλάει για τον Πολάκη και όχι για Καραμανλή ή κάποιον άλλο.Δεύτερον ,κότες λένε τους μετανοιωμένους που υπογράφουν δηλώσεις μετανοίας.Και τρίτον συμφωνούν με αυτό πολλοί συριζαίοι απλοί ψηφοφόροι αλλά και ο ίδιος ο Τσίπρας που τον σούταρε.Το ακούς; Ο ίδιος ο Τσίπρας .Εσύ στον κόσμο σου.Ποιός να είναι άραγε;Μήπως ο γιατρός είπε να σου λέμε πάντα ναί;

      Διαγραφή

(3)