Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Σιωπηρή διαμαρτυρία φοιτητών το απόγευμα στον ΟΣΕ για το δυστύχημα στα Τέμπη (VIDEO )

Σιωπηρή διαμαρτυρία φοιτητών το απόγευμα στον ΟΣΕ για το δυστύχημα στα Τέμπη (VIDEO ) 


Θλίψη στους φοιτητικούς συλλόγους του ΑΠΘ και άλλων πανεπιστημίων για τα θύματα του δυστυχήματος στα Τέμπη πολλά από τα οποία ήταν φοιτητές – Σιωπηρή διαμαρτυρία στις 7:00 το απόγευμα έξω από τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης.

Την αμέριστη θλίψη τους και τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων εκφράζουν φοιτητικοί σύλλογοι του ΑΠΘ, ζητώντας ταυτόχρονα να χυθεί άπλετο φως στα αιτία που οδήγησαν στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Όπως δήλωσε η πρόεδρος του συλλόγου φοιτητών Χημικού του ΑΠΘ, Χριστίνα Σταμούλη, πολλά από τα θύματα της τραγωδίας ήταν φοιτητές. Γι’ αυτό και οι σύλλογοι ζητούν να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη.


Για τον ίδιο λόγο -όπως τόνισε η Χρ. Σταμούλη- οι φοιτητικοί σύλλογοι θα πραγματοποιήσουν σήμερα σιωπηρή διαμαρτυρία στον σιδηροδρομικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, στις 7:00 το απόγευμα, ενώ από αύριο θα συμμετέχουν σε εθελοντική αιμοδοσία ώστε να σταλούν φιάλες με αίμα στη Λάρισα.

Τέλος, ανέφερε πως υπάρχουν πληροφορίες για αγνοούμενους και νεκρούς φοιτητές στο δυστύχημα, προσθέτοντας πώς περισσότερα στοιχεία για αυτό πρέπει να δώσουν οι αρχές.

Πηγή:grtimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)