Κυριακή 9 Απριλίου 2023

Πόσο κοστίζει τελικά το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΖΑΡ στην επιχείρηση των Λουτρών;

'Ερχεται , τα παίρνει και φεύγει η εταιρία που διοργανώνει  το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΖΑΡ.  Η επιχείρηση των Λουτρών αντί να κερδίζει , πληρώνει γενναία ποσά για έργα υποδομής. ς.

 Μπορεί το Φεστιβάλ Πόζαρ να είναι μια εκδήλωση με πανελλήνια διάσταση. Δεν παύει όμως τα τελευταία χρόνια να αποτελεί  ουσιαστικά μια καθαρά  ιδιωτική πρωτοβουλία. Εκεί που θα περίμενε κανείς , να έχει κάποιο οικονομικό όφελος η επιχείρηση , πληρώνει και από πάνω.

Την στιγμή που ΄ όλοι οι υπόλοιποι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται εκεί, καταβάλλουν τον οβολό τους , στην συγκεκριμένη περίπτωση  όλα λειτουργούν αντίστροφα.

Η επιχείρηση καλείται να ξοδέψει  φέτος  περίπου ΕΊΚΟΣΙ  χιλιάδες ευρώ   για να διαμορφώσει τον χώρο. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι γίνονται αυθαίρετες παρεμβάσεις σε ένα από τα πολύτιμα αγαθά , που είναι το πράσινο. Το διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης καλό είναι να δώσει στην δημοσιότητα , τα ποσά που έχει διαθέσει , το χρονικό διάστημα που το ΦΕΣΤΙΒΑΛ το εκμεταλλεύεται  ιδιωτική επιχείρηση ,  για διάφορα έργα που γίνονται κάθε χρόνο 

                                                    Η ΦΕΤΕΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 

 

 


 





 






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)