Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Η κυρία « ιδιωτικό συμφωνητικό»


Γράφει ο ΑΝ.Α.Π.

Κύριε διευθυντά, επιτρέψτε μου να παρατηρήσω  ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα η κυρία « ιδιωτικό  συμφωνητικό»


που κινούσε τα νήματα  του θεάτρου σκιών στον Δήμο Αλωπίας  , απαντά αντ αυτού, επί παντός επιστητού για τις εκλογές και τα δημοτικά.

Δεν χρειάζεται να το κουράζει το πράγμα. Μας έπεισε ότι θέλει να είναι τα πάντα όλα αυτή. Ας αναλάβει επί τέλους στην πράξη τα καθήκοντά της και από αντ αυτού να γίνει ΑΥΤΗ  Η ΕΠΟΜΕΝΗ 

Με τιμή

ΑΝ.Α.Π.

 

5 σχόλια:

  1. Γιατί τόσο μένος,ζηλοφθονία και κακία στην εν λόγω Κυρία;μήπως επειδή είναι μορφωμένη,αξια κλπ;ποιον προκάλεσε,ποιον κατηγόρησε;Δυστυχώς για εσάς,δεν θα την κοντεψετε ποτέ και θα είστε,όπως πάντα,μίζεροι και μηδενιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε γίνεται. Αδύνατον. Η κυρία "ιδιωτικό συμφωνητικό" δεν μπορεί ποτέ να γίνει επίσημα κάτι. Ο λόγος είναι απλός. Δεν έχει καλή σχέση με την ευθύνη. Θέλει να μπορεί να λέει, να πράττει, να διατάζει, να διαμορφώνει, αλλά ανεύθυνα. Για αυτό και έγινε Γενική Γραμματέας με ιδιωτικό συμφωνητικό. Θα μπορούσε να έχει γίνει κανονική Γ.Γ. Αλλά τότε θα επωμιζοταν και τις οποίες ευθύνες. Η κυρία όμως , επειδή μέσα της γνωρίζει επί της ουσίας πόσο ανεπαρκής είναι και ότι είτε από ασχετοσυνη είτε από χαρακτήρα, αργά η γρήγορα, θα έμπλεκε...προτειμα τις ανεύθυνες καταστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε 3:09 καλά τα λες,δεν θα γίνει ποτέ επίσημα κάτι.Μονο που δεν συμπληρώσεις,διότι εμείς οι αμόρφωτοι(τενεκέδες),αμόρφωτους(τενεκέδες) θα εκλέγουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή η μορφωμένη τί δουλειά είχε με τους αμόρφωτους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)