Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Οι ορκομωσίες στους Δήμους του Ν.Πέλλας


Οι ορκομωσίες των νέων Δημάρχων, των Δημοτικών Συμβούλων, των Προέδρων & Συμβούλων Κοινοτήτων στους 4 Δήμους στην Π.Ε. Πέλλας θα πραγματοποιηθούν τον Δεκέμβριο, από τα μέσα του μήνα και μετά.

Συγκεκριμένα:

Δήμος Αλμωπίας
Η ορκομωσία του νέου Δημάρχου Νίκου Παρούτογλου, των δημοτικών συμβούλων, των προέδρων & συμβούλων κοινοτήτων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, στις 5.30 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του (πρώην) Δημαρχείου Εξαπλατάνου.


Δήμος Πέλλας
Η ορκομωσία του νέου Δημάρχου Στάθη Φουντουκίδη, των δημοτικών συμβούλων, των προέδρων & συμβούλων κοινοτήτων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στις 12.00 το μεσημέρι, στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών.




Δήμος Έδεσσας

Η ορκομωσία του νέου Δημάρχου Γιάννη Τσεπκεντζή, των δημοτικών συμβούλων, των προέδρων & συμβούλων κοινοτήτων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στις 12.00 το μεσημέρι, στο Δημαρχείο Έδεσσας.



Δήμος Σκύδρας
Δεν έχει οριστεί ακόμη η ακριβής ημερομηνία της ορκωμοσίας της Δημάρχου Κατερίνας Ιγνατιάδου, των δημοτικών συμβούλων, των προέδρων & συμβούλων κοινοτήτων του Δήμου Σκύδρας. Πάντως, δύο είναι οι ημερομηνίες που απασχολούν την Δημοτική Αρχή: Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου και Σάββατο 30 Δεκεμβρίου. Σε κάθε περίπτωση τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η οριστική ημερομηνία της τελετής, η οποία να  θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Σκύδρας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)