Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Ο Κασσελάκης ως «εκκαθαριστής» γράφει ιστορία

Ο Κασσελάκης ως «εκκαθαριστής» γράφει ιστορία
 
Τι αναφέρει για τον Στέφανο Κασσελάκη στο σημερινό του άρθρο, στην εφημερίδα «Δημοκρατία», ο δημοσιογράφος Γιώργος Χαρβαλιάς.
Με τίτλο «ένας ΣΥΡΙΖΑ… χάρμα οφθαλμών» ο δημοσιογράφος, Γιώργος Χαρβαλιάς, «βγάζει το καπέλο» στον Στέφανο Κασσελάκη για την απαλλαγή των «βαριδίων» του κόμματος.

Ο δημοσιογράφος, με άρθρο του στο σημερινό φύλλο της «Δημοκρατίας» χαρακτηρίζει ως «ξινούς, συμπλεγματικούς και απεχθείς» όσους αποχώρησαν από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τονίζοντας πως ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να γράψει ήδη ιστορία ως «εκκαθαριστής» του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν ξέρω ο Κασσελάκης τι… ψάρια θα πιάσει ως πολιτικός αρχηγός, αλλά ως εκκαθαριστής κόμματος έχει ήδη γράψει ιστορία. Απαλλάχθηκε μονομιάς από όλα τα βαρίδια του ΣΥΡΙΖΑ, φορτώνοντας τους τη ρετσινιά των «αποστατών», που δεν αποδέχονται το αποτέλεσμα μιας δημοκρατικής ψηφοφορίας.

Για σκεφτείτε το καλύτερα: Ποιοι είναι αυτοί που αποχωρούν διαρρηγνύοντας τα ιμάτιά τους για τη «δεξιά στροφή» του κόμματος; Όλοι αυτοί οι ξινοί, συμπλεγματικοί και απεχθείς, που συνιστούσαν την εθνομηδενιστική φράξια του 3%. Οι ίδιοι ακριβώς που έδιναν λαβή στα επιδοτούμενα συστημικά Μέσα για να λοιδορούν και να σαρκάζουν επί 24ώρου βάσεως τον ΣΥΡΙΖΑ, εξαπολύοντας καμπάνια μίσους στα social με στόχο τον προηγούμενο αρχηγό του», αναφέρει ο δημοσιογράφος και συγγραφέας στο άρθρο του και στη συνέχεια μεταξύ άλλων τονίζει: «Αχτσιόγλου, Χαρίτσης και Τσακαλώτος απέδειξαν στην πράξη τη σταλινική τους ιδιοσυγκρασία, αρνούμενοι να αποδεχτούν τη δημοκρατικά εκπεφρασμένη βούληση των ψηφοφόρων του κόμματος. Οι άλλοι, που προηγήθηκαν ή ακολούθησαν, απλά ανήκουν στην κατηγορία που προανέφερα: τα γκρουπούσκουλα. Ψεκασμένοι ακροαριστεροί, επαγγελματίες εθνομηδενιστές, woke δικαιωματιστές και μπαχαλάκηδες, που κάλλιστα θα μπορούσαν να στελεχώνουν την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, είχαν στρογγυλοκαθίσει στα όργανα προσπαθώντας να επιβάλλουν μια «ριζοσπαστική ιδεολογική απόκλιση», με μηδενική αναφορά στην κοινωνία».

Ο Γιώργος Χαρβαλιάς υπογραμμίζει, επίσης: «Η προσγείωση Κασσελάκη στα πολιτικά πράγματα υπήρξε, πραγματικά, ανορθόδοξη. Ο Αμερικανός αλεξιπτωτιστής όμως πέτυχε τον πρώτο στόχο της αποστολής του: Έλαβε νομιμοποίηση από τη βάση και καθάρισε το κόμμα με… οικειοθελείς αποχωρήσεις των «σεσημασμένων». Χωρίς ο ίδιος να διαγράψει κανέναν».

Α.Ο.

 Αναρτήθηκε από:ieidiseis.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)